Presne ako napisal milosD. Za toto mesto bojovalo uz roky rokuce a konecne sa nieco pohlo.
Hlavne že to populisticky nazvali úplne zmetočne “obchvat Handlovej” aj keď ide reálne o “obchvat námestia v Handlovej” za nemalé peniaze.
Presne tak. Už som sa potešil, že sa začína budovať celý obchvat Handlovej, možno ako časť budúcej R2 a ono je to “len” obchvat námestia, ktorý ale tiež určite pomôže domácim ako tak čítam túto diskusiu.
No v HANDLOVEJ je to dost Huste prechadzanie hlavne po 14 h..ked sa vyvalia deti zo skol…a ludia z prace a z namestia sa chodi smerom k HANDLOVKE huf ludi cez prechod tak si cez toto mesto preechadzate aj 20 minut…a te malicky kruhak je uplne origos asi Najmensi kruhak na ceste 1 tiredy na slovensku ako som pocul…
Veru, ten kruhac je ako pre dopravne ihrisko… Tie ogumovane obrubniky hovoria same za seba…
Ako vyzera ta Raztocnianska varianta? Sa tu nic okolo nej nepise a media tiez mlcia akosi v tejto teme…
Zda sa ze len tak sa niecoho poriadneho nedockame ani najblizsie 3-4 roky.. na tomto useku .Uvidime ako bude po volbach aj tu rekonstrukciu cesty smerom na HA od ZIARU robia akosi dlho…
nuz na najblzsie 4 ROKY netreba ocakavat velke stavby na R2 , uz su zadefinovane ktore sa budu stavat a ani volby to uz nezmenia ci tam bude ten alebo iny,priorita bude dokonecenie D3 vsetky useky ,D1 presov zapad presov juh a smerom na Michalovce a,maximalne na R2 bude usek obchvat Ziaru
Je to podobne ako v Lipanoch na vychode. Ja by som to nazval len “chvat”. Taky chvat na mesto.
Choma sa vyjadril, že R3 cez Kremnicu nepôjde a napojí sa pri Ráztočne na R2. Najbližšia priorita je vraj R2, keďže R1 a D1 považuje v podstate za vyriešené vďaka PPP a D3 sa rieši, tak uvidíme. Tak či tak, R2 sa začne stavať najprv od TN smerom k PD a tiež od ZV ku KE, ale na Hornej Nitre sa najbližšie 4 roky stroje neotočia.
R2 bude mat zaciatok v TN a zacne to vlastne stavbou NOVEHO mosta cez VAH..mam dojem hm ???
Nie nemaš pravdu R2 bude začínať okružnou križovatkou na ramene Chocholná.
ja som bol vzdy v tom, ze zacne na krizovatke chocholna, na tej krizovatke su aj tabulky, ze ten usek patri pod spravu NDS
No vdaka za opravu ale skor sa zacne ten most a pokracovat bude…smerom na PD ???
Ten most ma primarne napojit na dialnicu Sidlisko juh a Laugaricio, ak sa nemylim Inak, krásne miesto na žitie, ten Trenčín…
Mesto TN je moja srdcovka..,..vzmaha sa a rastie ako velm pekna metropola Povazia…
No, z mojich skusenosti by tu stacil polprofil, aby sa odstranili zhustovadla vo forme obci. Mimo spicky tu zas az taka zavratna premavka nie je a problemom su skor tie pomale useky. Kolony vytvaraju len pomale auta v stupaniach, kedy sa trapia tie 40 t kolosy, no na rovine a v klesani sa to opet trha… R2 pojde viac rovinou, takze kolon bude minimum - vid usek Ozdany
Co velmi chyba, je obchvat PD, aby sa nevlacil tranzit cez centrum.
Este ma napadlo: Tunel Raztocno pre R3 (pre mna zbytocnu cestu v Turci, ak pojde R1 po RK - co dnes spominaju v suv. s trasovanim pred RK) by bol dost rozumny pocin, ked uz silou mocou tu cestu chcu stavat.
No k tym tvojim polprofilom…R2- skus sa niekedy previezst BANOVCE-CHOCHOLNA…je to naozaj zazitok ked chytis kolonu…takze ,ak stavat tak plny profil..!!
Chodim tadial pomerne casto v poslednej dobe a dost velky problem je tam nieco predbehnut, urcite Rku treba, no neviem, ci by stacil polprofil. na niektorych usekoch aj hej, ale minimalne v stupaniach pruh navyse. Ale to sme uz OT. Venujem sa teme od PD po ZH,… takze to mozme tak na 4 roky zabalit
Myslim ze som niekde cital prehlasenie sdku -si robi volebnu kampan ze dobudovanie R2 TN -PD je jej priorita …to som nechapal hura ideme volit DZURINDU heheh !!!
No po vyhlaseniach novej vlady uz viem ze sa len tak lahko budovat R2 TN- ZH tak skoro budovat nezacne a to mala SDKU tuto R-ku ako prioritu..!!!