R2 Košice-Juh - Košicke Olšany (II. úsek KE-Šaca – K.Oľšany)

Raz sa takto boli “nechtiac” povoziť policajti a mysleli si, že ako bohorovní si môžu ísť po stavenisku 130 ( kde mimochodom nemali čo robiť ). Lenže ešte vtedy mostné závery trčali, hádajte čo to urobilo s pneumatikami a nápravami hneď na prvom závere :slight_smile:

5 lajky

Včera začali osádzať (asi) sklenenú výplň protihlukovej steny na moste pri Valalikoch. A večer to teda aj celkom dobre otestoval vietor čo tam bol …

6 lajky

PR a slavnostne otvorenie pre verejnost 21.9., uvedenie do prevadzky 24.9.2025

6 lajky
5 lajky

Perfektná práca. Už aby to otvorili.

3 lajkov

Ak sa už nič nestane, tak ministerské strihanie pásky a prvé autá 22.9. ( dnešné info )

8 lajky

A zase značky na portáloch aj keď netreba….

Čiary krivé, pri SDP hrubá, pre istotu, má byť tenká 15 cm. Kadenciu stredovej si netrúfam odhadnúť, ale vyzerá na 3/6 m má byť 6/12 m. Hrúbka čiary 12 cm a 25 cm miesto 15 a 30.

A ciele Rožňava(!!!), Miskolc; prečo nie rovno Moldava nad Bodvou? :face_with_spiral_eyes:

A to sme im zadarmo vypracovali Diaľničný adresár 2025 so všetkymi cieľmi na celej sieti, číslami prípojok a uzlov a ich názvami.
Obavám sa či to vôbec bude na niečo platne. Veď kašlú aj na TP 117 a 118. Viď táto stavba.

Už sa nevládzem na tento amaterizmus pozerať.
Na čo to všetko robíme kua?!

3 lajkov

Rožňava je značená už v križovatke D1xR4, takže tu iba držia kontinuitu

2 lajkov

Nove foto: Začiatok košickej R2 je v km 9,564… - Národná diaľničná spoločnosť | Facebook
Vyzera to super

super ako super ja tam vidim stale to iste posledne mesiace znacenie este stale nie je ,niekde sa stale len dorabaju finalne vrstvy asfaltu ,snad to do jesene vsetko stihnu

7 lajky

K tomu značeniu…

Nebolo by logickejšie, keby by tento nový úsek od križovatky K. Oľšany po K. Juh premenovali ako R4 ?

Takto pôjdem z D1 po maďarskú hranicu kúsok po R2 a hneď na to kúsok po R4.

1 lajk

Ovela vytazenejsi je/bude smer D1(MI/PO)-R2(Roznava) , takze pojdes logicky rovno po R2 (kde by si v opacnom pripade siel D1-R4-R2).

On bude označený R4.

3 lajkov

Ale az ked bude rka az po sacu. Dovtedy tie znacky 3x vymenia

Nemyslim si. Hned teraz po dokonceni 2. etapy R2KE bude najlepsie pri jazde od Roznavy obist Kosice cez Hanisku a napojit sa pri Sebastovciach na R2 na MI. Je to 9km po rovine mimo obce, a jediny problem bude, ze opacnym smerom MI-RV moze byt trocha problem s vyjazdom na “dialnicu” pri Ludvikovom dvore.

Myslel som na Via Karpatia z Poľska do Maďarska aby bola celá R4 (až na “stredný” úsek v peáži s D1)

Takto tam bude “vopchatý” ešte aj kúsok R2

Ale ak preznačia na R4, bude dobre.

Už je označený R4 :slight_smile:

3 lajkov

Nemá niekto info ako postúpili a čo je nové ?

5 lajky