no KO-NEC-NE! to bol porod, kks..uz som neveril ze sa dockame..par prispevkov vyssie par dni dozadu som uz stracal nadej.. az mam chut si na plne hrdlo zaspievat youtu.be/IUZEtVbJT5c?t=19 a dufam ze hned naplno rozbehnu a budu aj pokracovat dalsimi usekmi I.etapou a aspon akutne ziadanou R2 Saca-Moldava
Nooo tak som mal pravdu, zjavne drvia kamenivo na pristupove cesty na stavbu. super, tesim sa.
A drzim palce Vceliakovi nech ich tam nacechra brka…
OT: Taký 6-putňový stojí trochu viac Ale je pravda, že tá špecifická chuť nie je pre každého
vina za cca 10 eur nic moc? lol ja si dam trebars aj topolciansky ribezlak za 2-3 ecka zo supermarketu a v pohode paradne chuti 10 eur za vino je uz hoodne vela
Budúci týždeň by sa mala podpisovať zmluva a na jeseň by sa mala začať výstavba.
No najprv musia podpisat, a az tam budu stroje na stavbe potom otvarajte vino.
bud tyzden podpis, este v septembri sa odovzdava stavenisko, mam info priamo od zdroja no na jesen uz toho moc asi nestihnu..
Aspoň odhrabú ornicu a urobia archeo a pyro prieskum, keď už nič iné. Aj to zaberá čas a možno aj dobre, že to budú robiť teraz na jeseň/zimu a nie uprostred stavebnej sezóny.
Nie je zima najlepšie obdobie na zakladanie pilotov? Aspoň im nie je horúco, nezapadnú do bahna, lebo mrzne a hlboko aj tak nemrzne
Hej lebo v okoli Kosic, su teploty v zime - 10C a 40cm snehu ze… ?
Tak v 1986… v blate budu po kolena
ja by som tokaj vôbec nepodceňoval, je to ozaj lahodné popíjanie, len sa nesmie šetriť wineplanet.sk/produkt/vino/biel … wUQAvD_BwE
„Toto je dlho očakávaný krok. Táto výstavba bude prekračovať programové obdobie, koniec roka 2023, čiže je pravdepodobné, že tento projekt budeme fázovať, ale to nič nemení na tom, že sa z toho veľmi tešíme. Predpokladám, že stavenisko odovzdáme ešte na jeseň tohto roka,“ uviedol Doležal.
povodne sa to rozdelilo na 2 etapy aby sa aspon ta druha stihla do konca 2023 a teraz aj tato sa ide fazovat.
aby neprepadli eurofondy zrejme.. ale to nepochopis, proste kocurkovo suvix.. som myslel ze po ersekovi nemoze prist uz vacsia pohroma ale zjavne som sa mylil.. a nechapem co sa tam chcu babrat 3 roky ked je tam sama rovina bez tunela a velkych dolin/roklin, ziadny komplikovany teren, to do 2 rokov musia mat hotove cakum prask aj keby nechceli..
som myslel ze po ersekovi nemoze prist uz vacsia pohroma ale zjavne som sa mylil
mne to bolo jasne uz ked si schvalili ten ich pamflet o tzv. prioritach. ale som rad ze ti to doslo.
To je tak, keď tender vypisujú (teda aspoň vyhláseniami pre médiá) od roku 2016
Realita im značne ušla.

aby neprepadli eurofondy zrejme.. ale to nepochopis, proste kocurkovo suvix.. som myslel ze po ersekovi nemoze prist uz vacsia pohroma ale zjavne som sa mylil.. a nechapem co sa tam chcu babrat 3 roky ked je tam sama rovina bez tunela a velkych dolin/roklin, ziadny komplikovany teren, to do 2 rokov musia mat hotove cakum prask aj keby nechceli..
ano mas pravdu len by to potom bolo ovela drahsie a to zas nepusti UhP. Jaro bude konecne rad ze aspon niekde vysla cena pod 10melo/km
Video reportáž ohľadom začatia výstavby. tvkosice.sk/video/61279fa02aad96a1b01e747c
Zatial furr nic
Veď piatok je až zajtra…
Raz k tomu dôjde:
opii.gov.sk/tlacove-spravy/ … ani-z-opii