R2 Košice-Juh - Košicke Olšany (II. úsek KE-Šaca – K.Oľšany)

Žiadny posun?

asi by sa Košičania mohli zmobilizovať a okrem hodiny otazok bombradovat Dolezala a ministerstvo
aj natlakovymi akciami ako prechádzanie sa po prechodoch ako to robili Prešovčania, lebo toto je total trapas

No v prvom rade by sa mal zmobilizovat pan co USPAL KRAJ a tiez Gazda mesta Kosic, lebo za 3r neurobili absolutne nic…A to sa hraju ze maju ,koalicny vytlak, …
Nechaju sa opit rozkom a riesia nic neriesiace problemy…
A na natlakove akcie neverim :slight_smile: ludia sa boja stat po 3 na ulici tak si neviem predstavit neaku masovku :slight_smile: najblizsie 2r.

Schyľuje sa k výstavbe. MDV SR zabezpečuje financovanie z eurofondov. Z OPII by malo ísť 143,8 mil. eur

schyluje sa uz pomaly viac ako 5 rokov :laughing: pokial neuvidim tu naplno kopat bagre, uz neuverim nicomu a nikomu.. vyzera to na podobny dlhorocny marazmus a tazky porod ako hubova ivachnova..resp “na ten styl” nakoniec budu musiet eu fondy z oboch usekov presunut inde pre akutnu hrozbu prepadnutia..

Super sprava. Dalsi Ostrozovic pripraveny. Alebo to tentokrat bude Macik???

Síce pomaličky ale iste sa aj tento juh konečne rozhýbe. Dôležité bude ešte prepojenie R2 R4 a obchvat zvolena. Sorožka a ako bonus Bátka, a konečne by bol BA - KE so solídnou alternatívou k D1. držím palce.

:smiley: Pacho,co si bol z DrX na pivo ze takto pekne “juzansky” a z pochopenim pises.

ale nie , možno by to nebolo od veci, neake to pivečko. To že mám iný názor ako drx, ešte neznamená, že sme nepriatelia, Nie som proti stavaniu dialnic na juhu. Jedine čo stále vravím , dokončiť D1 a D3, / čo už malo byť v r 2010/, a potom sa pustiť do juhu, a postupne poprepájať S-J. , s prioritou R4. :slight_smile: Problém je predražený sever, ale to nie je problém dialnice , ale ľudí .

chapem. to bolo len tak na odlahcenie, sak je vikend :slight_smile:

a celý deň príjemne svietili slniečko. :slight_smile:

No vidis, kedze uz to malo byt v 2010, tak je nacase stavat juh, ked nic ten obchvat KE je potrebny ako sol.
Ale pozeral som z okna a som kludny ziadne stroje na obzore, pisat v novinach si mozu co chcu, taraj minister tiez si moze kecat, pokial tam nenabehnu stroje, tak sa nic stavat nebude. Hlavne zase sa odbabrava dobre pocasie na stavbu.

Z toho zrejme nič nebude … gazdovia tam veselo seju a pracuju na poliach kadial ma ist dialnica alebo tesne vedla … ani len stromy v trase nie sú vyrúbané pokiaľ je/bol vegetačný kľud …

No comment zrejme s úsekom minister vôbec nerata a zrejme sa budú presúvať fondy inde.. Je to jasné.. Celá R2 je tým pádom pase vrátane tohto úseku mám pocit že úsek vôbec nie je priorita, zamerali sa na D1 a D3 plus R4 obchvat Po

Určite… :unamused:

Super. Uz uz otvaram ten Tokaj… Arpi to proste potiahol a Dolezal zatial nedodrbal (ako Sorosku). Tak uvidime, jak pojde stavba…

Za Sorosku netreba kydat na ministra…na rovasi to maju kalkulačkari

Takže mizerná projektová príprava a chýbajúce povolenia s tým nemajú vôbec nič spoločné?

To čo je za otazku? Každemu je jasne že maju, ale ak by bola “vôľa, bola by i cesta”. Nechapem čo vyrývaš :unamused:

je to úplne relevantná otázka. Nebola príprava, neboli projekty, nebolo finančné krytie, čiže celý projekt spackaný od začiatku až po koniec, takže tí kalkulačkári už toho veľa nenarobili. Celá sorožka bola, len politicky kalkul, pretláčaná, eršek si myslel, že ho preto bude voliť.