Na R1 chýbajú, pokiaľ viem, už len štyri úseky. (Nitra - obchvat, Selenec - Beladice, Beladice - Tekovské Nemce a Žarnovica - Žiar n./Hronom).
Myslím, že ani jeden nie je pripravený, i keď najbližšie tomu má medializovaný úsek ZC - ZH.
Minister Vážny tuším minulý týždeň vyhlásil, že budúci rok sa začne príprava pre Nitra - južný obchvat. A odhadujem, že stavať sa začne až rok po tom, čiže 2008. Vtedy sú tuším naplánované aj Beladice - Tekovské Nemce. Na rok 2009 je naplanované začatie Selenec - Beladice.
priprava pre NR-obchvat ako aj dalsich 2 nadvaznych usekov je v stadiu ze je ukoncene posudzovanie EIA
to nie je na zahodenie, ale je to stale nie prilis pokrocile stadium. teraz nasleduju ÚR atd. nemozem si pomoct, vypada to ze za posledne roky niekomu velmi nebolo po voli pohnut vecami dopredu.
Ked nepoznas cesty v okoli Skycova, tak nepis, ze tranzit pojde v smere Topolcany - Zlate Moravce cez Skycov. Cesta je v dobrom stave zo ZM do Skycova. Potom uz obidva smery ci na Partizanske, alebo Topolcany su pre tranzit nepouzitelne.
Len mi tak napadlo, ci sa niekedy uvazovalo aj o inom trasovani R1
Nitra - HB ako pozdlz I/65
Napr v smere od Novej Bane to viest miesto do toho kopca popri Hrone
na Hronsky Benadik a potom juzne od avizovanej trasy do Nitry.
To len taky napad z pozerania mapy, nebol by to lahsi teren?
netrufam si povedat ze ci je trasa uplne v poriadku. vyhodu ale ma, ze skrati povodnu trasu. urcite je vyhoda v cene ze na tych 3 hotovych a 4 dalsich km vyuziva povodnu cestu. mozno aj na dalsich 4 km pri ZM.
na highways je pekna mapa, vidno aj kdesu obce ktore treba poobchadzat. ono ked sa na to lepsie pozriem prilis vela alternativ nie je.
Ovela lahsi zrejme nie. Napriklad v Hronskom Benadiku je uzko, cesta by zrejme musela viest na estakadach v svahu na lavom brehu Hrona. A najma ak existujuca cesta z Bane na Zlate Moravce ma rezervu na stvorpruh, nema to vyznam.
Pre RC R1 je stanovený termín dokončenia na rok 2010. Je to nereálny termín, pretože min. južný obchvat NR sa nestihne postaviť, najskôr sa môže otvoriť v r. 2011. A otázny je tiež postup na trase NR-ZM.
To hej, ale ale bolo by dobré odstrániť aspoň jeden z týchto nepríjemných úsekov… Preto som vravel, že sa obávam, že sa nepodarí spraviť ani Zarnovicu a ŠP…
Ale veď ZC-SP sa začne stavať v tomto roku, to je rok 2007, takže do r. 2010 to sú 4 roky čas, po technickej stránke by stačilo 2,5 roka, takže aj finančné problémy alebo čokoľvek iné by toto narušiť nemalo.