A čo je teba konkrétne Jurislav vraj z Michaloviec do toho? Jurislav nepleť sa do záležitostí iných, teba sa to netýka, nemusíš svoje slaboduché príspevky cpať všade. Si trápny.
jurislav, ak sa nejaky prispevok maze, tak ide do trash binu a potom po nejakej dobe je vymazany uplne. ak sa robia nejake zmeny, tak je uzivatel aj infomovany, ze sa tak stalo. snad s vinimkou duplicitnych prispevkov u MT, kde to neni pravidlo
fh, mozes mi cez IS napisat o aky prispevok sa jednalo ?
Ako som dnes videl návrh doprastavaka, rozhodol som sa, že dám aj ja jeden. A to na základe toho, že boj so svojou ťažkou chorobou úspešne zvládam (dúfam).
Som rád, že moderujem sekciu Cestná sieť. A po konzultácii s Andrejom, ktorý súhlasil, by som sa rád opäť stal moderátorom sekcie Stavebné firmy a zo z jednoduchého dôvodu - som stavbár a sekciu som dlho moderoval ja. A plne súhlasím s tým, aby doprastavak zostal moderátorom aj naďalej. Nesúhlasím však s tým, aby sekciu moderoval len jeden stavbár z konkrétnej slovenskej stavebnej firmy. Istá kontrola činnosti by tu byť mala, najmä z historických dôvodov fóra.
Andrej mi tiež napísal, že admin asi do novej verzie zmeny robiť nebude, aj toto plne rešpektujem.
Podobne by som rád opäť moderoval sekciu Glosár. Baví ma tam prispievať, lebo znalosti na to mám a predsa len trošku by som pomenil štruktúru tém v rozdelení sekcie.
Pochopil som, že byť moderátorom neznamená (ako som si myslel) donekonečna dávať nové príspevky k témam … pridávajú sa podľa voľného času. Mojím odstúpením konkrétne v Glosári, táto sekcia moc nežila.
Dialniciar, ja zásadne nemoderujem sekciu tým štýlom, ako si napísal, že som dps a všetky firmy sú podradné Rekma bola chyba a do koša sa dostala omylom, čo som následne aj opravil. Ja sa o všetky významné stavebné firmy zaujímam aj v súkromnom živote, nielen tu na fore, poznám mnoho ľudí z týchto firiem a nikdy by som nepreferoval jednu firmu pred druhou. Tu na fore nie som zamestnanec dps, ale obyčajný človek, ako všetci zúčastnený. Som rád, že som moderátorom sekcie stavebné firmy a ak by si sa Dialniciar stal v budúcnosti mojím spolumoderátorom, rozhodne to uvítam. A myslým, že som po mojom vstupe do sekcie stavebných firiem aj obohatil túto sekciu.
A čo zas po mne skáčeš ? Mimochodom, Rekmu si sám OPAKOVANE dával do koša. To tu bol svedkom aj admin, mám ti pohľadať reakciu ?
Nikde netvrdím, že si sekciu neobohatil. Nebol si na tomto fóre od počiatku, ja áno a mám dôvod toto tvrdiť, čo som tu napísal. A nemyslel som tým priamo teba.
To vam vobec nie je luto moderatorov sekcie rychlostne komunikacie?
Moderator ma pravomoc mazat OT prispevky, ale nie je od toho plateny a vacinou ho mazanie ani nebavi Ale offtopic v teme R3 Oravsky podzamok nadalej pokracuje…
Mam takuto otazku:
Kto zamkol v sekcii off topic temu ponuka prace a aky mal k tomu dovod? Tuto temu som vytvoril ja, neviem kto ma pravomoci zamykat temy ale slusnost kaze sa aspon opytat autora, pripadne mu to aspon oznamit a zdovodnit preco chcem danu temu zamknut..
Mozno dotycny clovek predpoklada, ze sa tu uz ziaden prispevok s ponukou prace (podla charakteru fora logicky prace tykajucej sa dopravy) uz nikdy neobjavi, co si ja vsak ani zdaleka nemyslim.
Odpoved prosim napisat priamo sem, nech je to verejne, cez is na tuto temu nebudem komunikovat.
Dakujem.
To praveze nie je logicky krok, pretoze neaktualna je len jedna ponuka prace a to neznamena ze nemoze prist dalsia. Ak budem chciet ja, alebo ktokolvek iny napisat dalsiu ponuku prace na dopravne miesto, to budem niekde nahanat niekoho, aby mi odomkol temu? ..Absolutne nelogicke..