Pravomoci moderatorov, ich funkcia na forume

A Teba to preco trapi? ..preco by tam nemal byt vykricnik?? ..cenzura, alebo co? Ja som to napisal tak ako som napisal a tak to aj zostane napisane, nemam dovod na tom nic menit!

Otazku som adresoval tym, ktori v su v sekcii off-topic moderatormi, alebo adminom. Si v sekcii off-topic moderator? Ano, alebo nie?

Toto nie je server ponuky prace, ale nie je to ani server vtipov, gastronomicky server ani server oblubenosti jednotlivych znaciek aut a inych veci a predsa sa tu nachadza okrem aj mnoho takychto tem, ked uz poukazujes na to.. takze nevidim vobec ziadny dovod, preco by sa tu nemohla nachadzat aj tema s ponukou prace. Komu to vadi? Tebe? ..ak Ti ta tema vadi, tak bohuzial je to len tvoj subjektivny pocit..

Mne tá téma nevadí, … ale je to fórum a môžem sa k tomu vyjadriť. Dokonca aj môžem mať svoj názor. A aj keď sa ti možno nepáči, môžem mať ten názor iný ako ty.

Temu som zamkol ja, dovoodom bol tvoj posledny prispevok:
“Táto ponuka práce už nie je aktuálna, miesto je už obsadené”
Tym som to povazoval za uzavretu vec, ale ak mas k tej tema dalej co na rozvijanie, mozem ju bez problemov odomknut

Ak sa objavia dalsie ponuky prace v oblasti dopravy mozem aj premenovat temu na plural
ponukY prace :wink:

S tym premenovanim suhlasim, nech je to zrozumitelne. chcem aby to sluzilo pre vsetkych.
Tak ak mas cas, premenuj a odomkni prosim. Diky.
L.

Mozes.