Tí Vivati pochádzajú z piesne Vivat Slovakia, od HZDS. Teraz ich Feroslav vzťahuje k tým, ktorí nejakým spôsobom schvaľujú, obhajujú, alebo nebodaj stavajú D1, najmä úsek od PB po RK, lebo ten je pre neho kritický. Vedie totiž ťah z Bratislavy na Tatry a východ cez Žilinu a nie cez Banskú Bystricu. Teda, čím má niekto bližšie k Žiline, tým väčší vivat.
Je tu ale malý paradox. Za Mečiara novovytvorené univerzity v BB, presunuté inštitúcie a banky (Slovakia)
vivat
, sú ešte viac vivatické. No ale to tomuto pánovi akosi nevadí, pretože je to demagóg a lokálpatriot.
Vzdávam sa funkcie moderátora, takže všetky svoje plány v sekciách Cestná sieť, História a Glosár, podobne Stavebné firmy ruším.
Fórum si oddýchne od takých nervákov ako som ja. ![]()
Na miesto moderátora v sekcii Cestná sieť odporúčam Andreja. Toho takisto odporúčam vrátiť na tie sekcie, v ktorých bol predtým - História a Glosár. Ja témy k histórii (spolu 3 dnes zamknuté) ešte doplním, pretože čom som začal, dokončím a podobne aj dnes zamknuté témy v sekcii Cestná sieť, ak to nový moderátor dovolí.
A na miesto moderátora pre stavebné firmy odporúčam naspäť Lennyho.
Ja na tomto fóre byť nemôžem, pretože evidentne neviem diskutovať a nie som tu potom následne žiadaný, čo dokazujú IS ako aj reálna diskusia: problémy s kaviaristom, devilom, Brancom (Bechtel, Rumunsko, Chorvátsko, Čierna Hora, …), problém prakticky všade a vo všetkom.
Plány som mal iné, ale zmenili sa, o tom to je na tomto svete. Fórum pôjde ďalej a ako hovorím, dokončím začaté. ![]()
Když na to nemáš nervy, tak si odpočiň. Zbytečně se nerozčiluj, ničit si zdraví kvůli hlupákům, to opravdu nestojí za to.
Budeš tu chybět, nepochybně to sníží úroveň fóra, ale když za obrovský kus vysoce kvalifikované práce, kterou jsi tu zdarma udělal, schytáváš urážky, nelze se divit Tvému znechucení.
Doufám (a jsem přesvědčen že i drtivá většina ostatních zde diskutujících), že až si trochu odpočineš, zase něčím přispěješ.
Úplne presne si to teraz vystihol. ![]()
Vzdávam sa moderovania sekcií Glosár a História. Budem tam keď tak, prispievať, ale rozvíjať tieto sekcie musí niekto iný. Ja na to pri moderovaní sekcií Cestná sieť a Stavebné firmy jednoducho nemám čas a ani ho mať nebudem, nedá sa to zvládať, to by musel mať deň 48 hodín a ja by som nesmel spať. ![]()
Mrzí ma to, ale nemám na to, moderovať 4 sekcie.
Sekciám Cestná sieť a Stavebné firmy dávam všetko. ![]()
Akým spôsobom sa budú vyberať (ak budú) noví moderátori do CS, Stavebné firmy, Glosár, História po Dialniciarovi?
okrem CS to zrejme preberu (dufam) moderatori, co to mali predtym… ohladne CS este tazko povedat, lebo je to prilis siroky zaber …
Podľa tohto sa to dá rozdeliť: dialnice.info/viewtopic.php?t=3705 . Alebo počkať na novú verziu a dať priamo menšie podsekcie.
mestá - Branco, raz o to prejavil záujem
mosty - doprastavák, môj tip
Žilina - Jozef alebo Miro
Orava - jednoznačne Sergej
Pezinok, Senec - Andrej
Malacky - Majkl
Prešov - kokso
Nitra - Čavo
… veľa sa vás do sekcie zapája.
Je to relatívne široký záber, to uznávam. Ale dá sa to rozdeliť, možností je veľa.
Dobre si spravil. Ten, ktorého si vybral má asi najširší prehľad a najvyšší záujem z tých, čo sa do sekcie zapájali. Ďakujem. ![]()
Môžete mi popísať niekto stručne čo je úlohou Administrátora a čo úlohou Moderátora? Aký je medzi nimi rozdiel? Ak niečo riadia, moderujú, tak potom to robia online?, dá sa to vidieť počas prítomnosti na tomto fóre alebo tomto webe?
Asi je tam nejaká súvislosť s IT a v tom sa práve nevyznám až tak dobre.
Nikdy neviem, či som na tejto stránke sám alebo s viacerými registrovanými diskutujúcimi, užívateľmi. Je ten ukazovateľ prítomnosti hodnoverný?
No ja osobne niekedy, keď som na titulnej strane dlho, tak sa mi ten ukazovateľ prítomnosti nezmení. Najpravdivejší údaj je asi toto.
No a tí moderátori tu už boli preberaní, ja osobne im trošku závidím možnosť editácie príspevkov ![]()
Tak se přihlas adminovi, že chceš některou sekci moderovat.
Mna by zaujimalo ci boli od zaciatku existencie fora 2 admini ?
Nie, dlho bol admin iba aquila, ktory toto forum spustil. Az neskor mu zacal po technickej stranke pomahat B; ktory sa stal adminom az neskor.
Prvi moderatori boli tusim Johhan a bystrik, az ovela neskor boli ostatni.
No a ci je vyhoda byt moderatorom? Kebyze mam viac casu, tak hej, ale inak su to hlavne povinnosti obcas usmernovat diskusiu, presuvat duplicitne ci ine nevhodne prispevky do kosa a pod.
Odkaz “Kto je online” je zväcsa hodnoverny, len obcas to nepochopitelne hadze, ze dany uzivatel “Odosiela spravu”, pricom nic take sa nedeje ![]()
Heh, a pred chvilou mi vyhodilo toto ![]()
najcastejsie opravujem nadpisy v monitoringu tlace - ked je tam preklep, koncia v pol slove,
ked su duplicitne prispevky v MT a podobne
Mne len vŕta v hlave kto mi mz MT vyrazil duplicitný príspevok a neinformoval ma o tom.
Tebe to treba oznamovat? Aj tak by si s tym nic neurobil.