Tato cast S1 google.sk/maps/dir/50.36177 … m2!4m1!3e0
snad je cela v plnom profile. Ci ani to nie?
Potom nasleduje cca 7 km povodna cesta DK1 a potom cca 14 km S1 cast polprofil a cast plny profil.
ta cast mimo tych juznych 5 km je prakticky 4prudova cesta prvej triedy postavena na prelome 70.-80. rokov, boli na nej dobudovane MUK a par PHS, parametrami je to najslabsia droga ekspresowa v PL
cieszyn - BB je nizsia priemerka kvoli terenu v akom je vedena…je na nej par stupakov, v ktorych ked nemas aspon 80 - 100 konikov, tak ides rapidne dolu…
na trase Krakow - Zywiec je moznost najkratsej trasy ako sme sa uz viackrat bavili…trasa vedie od Andrychowa smerom do Zywca cez horsky priechod po DW 781, da sa to zmaknut cca za polhodku (28,4 km),
dosahovane rychlosti ale nic moc…pre spestrenie ale ujde hlavne kvoli nadhernej prirode
do konca novembra tohto roku pribudne nad DK 7 "Zakopiankou "dalsia kladka (nadchod pre pesich aj s vytahmi)
umiestnenie je obec Gaj nedaleko od Krakowa
cize tento priechod s 50kou pojde prec… maps.google.sk/maps?q=Gaj,+krak … 18.81,0,0
nadchod (spolu so vsetkym prislusenstvom) postavi Skanska za 5,8 melka zlotiek
zrejme mozme ocakavat nejake obmedzenia a zdrzania a zrejme aj horsie ako boli minuly rok, ked sa stavala kladka ponad Zakopianku v Jaworniku
aprila bola podpisana zmluva na druhy polprofil S3 usek od Sulechowa po MUK Zielona Góra Północ o dlzke 13,4 km.
postavi firma Strabag za 299 mln zł…t.j. momentalne cca 75 melka EUR…
Ma na to 22 miesiacov (okrem mesiacov zimnych). ukoncenie naplanovane na august 2017.
okrem toho v zmluve je aj dat doporiadku existujuci polprofil, aby bol jednosmerny
budu tiez 2 nove mosty na Odrze. Jeden novy most na existujucej casti polprofilu sa otvori az 2 roky po dokonceni prveho (zacne sa stavat az po dokonceni prveho)
budu tiez vybudovane 2 velke priechody pre zver
Poliaci s vystavbou valcuju dalej…22.04.2015 boli podpisane zmluvy na dalsie 2 useky rychlocesty S7 medzi mestami Ostroda a Olsztynek (trasa E77 Warszawa - Gdansk)
spolu to bude 8,8 + 11,25 km, oba useky postavi strabag za 299,2 a 388,5 melka zlotiek (cca 75 a 97 melka EUR)
doba vystavby je 20 mes., okrem zimnych mes…cize otvaranie bude zaciatkom leta 2017
podla mna su to len cesty (kolektoriky, chodniky atd…), lebo sa mi zda, ze tam pri tej ceste vyrastu dalsie nakupne centra, pripadne firmy..aspon tak mi to pripada, ale nechavam sa prekvapit…koncom roka urcite budeme mudrejsi…
minuly tyzden uz bola rozkopana ta cast cesty popri mcdonalde, resp. BP…cize sa nedalo tak odbocit ako vo videu od mc/BP…
vopred sa ospravedlnujem za mierny off-topic, ale poradite mi pls realne najlepsiu alebo najrychlejsiu cestu KE - Warszawa … pomaly kazda navigacia dava inu cestu, iny cas (preferujem pohodlie a rychlost pred vzdialenostou a spotrebou). vdaka
neviem, ci si uz bol, ale ja osobne by som siel na Gorlice a potom na DK73 n aKielce potom S7/DK7 Radom atd…
a naspat mozno cez Sandomierz, len kvoli obzretiu situacie
Novy most v Piwnicznej a prelozena a zrekonstruovana cesta DK87 na pravu stranu rieky Poprad do trasy DW971..o tento usek sa skratila 971, zacina az v kruhaci pri novom SK/PL moste (na konci videa)
Ked som tam bol, tak som si velmi nevsimal tabule, skor som sa sustredil na most, ale teraz uz vidim, ze asi aj po dostavbe mosta tam bude obmedzenie pre nakladne vozidla, ale neviem to precitat, ze pre ake, ci nad 12t, ci nad nejaku dlzku