Polsko - Poland

Existuju uvahy o S52 Kraków – Bielsko-Biała. Co by vyrazne zlepsilo sucasny stav.
ewaluacja.gov.pl/Dokumenty_ … 0_roku.pdf

Dnes je to Krakow - Bratislava cez Skalite 366 km a 5h10m
google.sk/maps/dir/Bratisla … 646501!3e0

cez Trstenu a Donovaly 424 km a 5h28m
google.sk/maps/dir/Bratisla … 50.0646501

Najrychlejsie je to po dialniciach cez Ostravu a Brno 4h24m, ale podstatne dlhsie, 454 km

Dostavbou D3 sa usetri okolo 30 minut a dostavbou S69 Milówka - Przybedza okolo 10-11 minut.
google.sk/maps/dir/49.62828 … m2!4m1!3e0

Samotna S52 Kraków – Bielsko-Biała by usetrila 40-45 minut.
google.sk/maps/dir/49.82165 … b1!1m0!3e0

Divim sa, ze S52 uz davno nie je v planoch, tie casove uspory ako aj dopyt nielen osobnej dopravy by bol obrovsky.

Tam su silne trenice medzi Krakowym vojvodstvom (Malopolske vojv.) a Katowickym (Sliezske vojv.). Mozno nieco podobne je medzi ZA a BB co sa tyka trasy R3/R1. Uvazuje sa dokonca o posunuti S1, tak aby nezasahovala do Krakowskeho vojvodstva, lebo cez Krakowske urady to bude asi nepriechodne.

“Slovenské potraviny mali na trhu v SR v 2. polroku 63,2-% podiel”
hlavnespravy.sk/jahnatek-slo … iel/544113

Ale Poľsku sa v posledných rokoch naozaj darí. Vyhýba sa veľkým skokom, rastie pomalšie, ale kontinuálne.

co znamena “na trhu SR”? lebo este vlani to bolo na pultoch retazcoch 43%. jahnatekova statistika mozno sledovala nieco ine. zrejme aj male obchody kde sa toho preda vyrazne menej alebo aj trzby, ktovie.

spravy.pravda.sk/ekonomika/clano … -polovica/

tak na usek S7 s najdlhsim tunelom v PL (2058 km) podalo ponuky 20 konzorcii - zacat sa ma tohto roku, ukoncenie naplanovane na 2021

27.02.2015 bola podpisana zmluva na dalsi usek S3…22 km… Lubin juh - Legnica juh…dokoncenim tohto useku bude hotova spojnica A2 a A4

hodnota zakazky je 786 melka zlotiek…momentalne cca 190 melka eurko (to by malo byt aj s DPH)

zaujimavostou bude MUK S3 x A4…bude sa rozprestierat na 90 ha…cca 150 futbalovych ihrisk… v oblasti MUK sa bude rozsirovat aj A4 na 3+3

ukoncenie sa planuje na koniec roka 2018…vtedy bude mat S3 viac ako 400 km

Potom S3 uz pokracuje smer CR, ale kedze Cesi su este daleko s pripravou, tak S3 postavia len do Bolkowa.

Dopĺňam informáciu: Na najťažší úsek z troch na tomto úseku S7 sa prihlásilo 20 konzorcií nielen z Poľska, ale aj z Talianska, Španielska, Švajčiarska, Turecka, Južnej Kórey a Ukrajiny. Jedná sa o dvojkomorový tunel s havarijnými prechodmi, dĺžky cez 2 km popod Mały Luboń. Čas realizácie je medzi 54-60 mesiacmi od podpísania zmluvy. Po verifikácii predložených dokumentov bude polovica zúčastnených pozvaná do druhej etapy na predloženie ponuky.

…nielen z Poľska, ale aj z Talianska, Španielska, Švajčiarska, Turecka, Južnej Kórey a Ukrajiny - keď vidím zoznam je tam aj OHL, OHL ZS a osobitne Metrostav. Čiže aj z Českej republiky. Prečo ju neuviedli v oficiálnej správe - neviem.

ja sa ospravedlnujem za tu dlzku v km…samozrejme ten najdlhsi tunel v PL bude mat dlzku 2058 m :slight_smile: a ta doba vystavby (54-60 mes) Poliaci do toho nepocitaju zimne 3 mesiace od 15.12-15.03 (ale samozrejme, ze stavebne firmy veselo vyuzivaju aj tieto mesiace na vystavbu), cize dobu vystavby 2 km tunela maju naplanovanu na 6 rokov :exclamation: :bulb:

na nete som vykutral dalsiu celkom prehladnu mapu, ze co sa bude v PL realizovat v obdobi 2014-2020 - oznacene modro
[album]25599[/album]

Zoznam (hrubo som oznacil, ze moze Slovac asi najviac zaujimat):

Autostrada A1 Częstochowa - Pyrzowice
Autostrada A2 Warszawa - Mińsk Mazowiecki
Droga ekspresowa S2 - południowa obwodnica Warszawy
Droga ekspresowa S3 Nowa Sól - Lubin - Legnica - Bolków oraz drugie jezdnie na obwodnicach Gorzowa Wlkp., Międzyrzecza i Zielonej Góry
Droga ekspresowa S5 Nowe Marzy - Bydgoszcz - Gniezno - Poznań - Leszno - Wrocław
Droga ekspresowa S6 Szczecin - Koszalin - Gdańsk
Droga ekspresowa S7 Gdańsk - Płońsk i Warszawa - Radom - Kraków oraz Lubień - Rabka
Droga ekspresowa S8 Radziejowice - warszawa - Białystok
Droga ekspresowa S10 - obwodnica Wałcza
Droga ekspresowa S11 - obwodnice Szczecinka, Ujścia, Jarocina, Kępna i Ostrowa Wlkp.
Droga ekspresowa S12 Puławy - Kurów
Droga ekspresowa S17 Warszawa - Lublin
Droga ekspresowa S19 Lublin - Rzeszów
Droga ekspresowa S51 Olsztynek - Olsztyn wraz z obwodnicą stolicy Warmii i Mazur
Droga ekspresowa S61 Ostrów Mazowiecka - Suwałki - granica państwa
Droga ekspresowa S74 - obwodnica Opatowa

Obwodnice: Morzyczyn, Zieleniewo, Brzozowa, Kościerzyna, Nowe Miasto Lubawskie, Brodnica, Inowrocław, Kłodzko, Nysa, Niemodlin, Góra Kalwaria, Wieluń, Bełchatów, Sanok, Nowy Sącz, Chełmiec, Stalowa Wola, Nisko, Morawica i Wola Morawicka, Iłża, Ostrowiec Świętokrzyski, Kędzierzyn Koźle, Zabierzów, Zator, Dąbrowa Tarnowska, Kołbiel, Poręba, Zawiercie, Bolków, Myślina.

Rezerva:

Autostrada A1 Tuszyn - Piotrków Trybunalski - Częstochowa (na odcinku Tuszyn - Piotrków remont)
Autostrada A2 Mińsk Maz - Siedlce - granica państwa
Autostrada A18 Olszyna (granica państwa) - Golnice (budowa jezdni południowej)
Droga ekspresowa S1 Mysłowice - Kosztowy - Bielsko-Biała
Droga ekspresowa S3 Świnoujście - Szczecin i Bolków - Lubawka
Droga ekspresowa S7 Płońsk - Warszawa
Droga ekspresowa S12 - obwodnica Chełma
Droga ekspresowa S14 - zachodnia obwodnica Łodzi
Droga ekspresowa S17 Piaski - Zamość - granica państwa
Droga ekspresowa S19 Lublin - Lubartów
Droga ekspresowa S19 Kielanówka - Babica (południowo-zachodnia obwodnica Rzeszowa)
Droga ekspresowa S69 - obwodnica Węgierskiej Górki

Obwodnice: Głogów, Tarnowskie Góry, Bartoszyce, Kostrzyn nad Odrą, Skawina, Łańcut, łącznik na obwodnicy Inowrocławia, Sępólno Krajeńskie i Kamień Krajeński, Praszka, Starogard Gdański, Ostrołęka.

Niektóre ważne inwestycje, których nie ma na żadnej z list
Drogi ekspresowe S10, S11, S12, S19 Białystok - Lublin czy droga ekspresowa S74.

cize, urcite sa mozme tesit na nove useky na S7 a obchvaty Zatoru, Noweho Saczu, Sanoku

a mozme dufat, ze obchvat Wegierskej Gorki sa mozno tiez nejako posunie vpred, mozno narastie tlak po spusteni D3 Svrcinovec - Skalite

predpokladane naklady na tento cca 8,5 km obchvat su 1,55 mld zlotiek - momentalne v prepocte cca 375 melka eurko, cize cca 45 melka eurko za 1 km - asi aj preto je to len v rezerve

Na ten tlak na výstavbu obchvatu Wegierskej Gorki som zvedavý.Lebo predstava že sa im tuto google.sk/maps/@49.559342,1 … !2e0?hl=sk začnú točiť kamióny je dosť nepríjemná.

Celkom by ma zajimalo, ci po tom dostavani casti S7 a S19 bude lepsie spojenie z KE/PO do WAW cez Rabku-Zdroj alebo cez Rzeszow. Kazdopadne sa to vyrazne zlepsi.

Truchu tam nesedi napr. S1 obchvat Katowic, ktora je takmer cela v prevadzke.
gddkia.gov.pl/mapa-stanu-budowy-drog_slaskie

Pekna aktualna mapa je na ssc.siskom.waw.pl/nowa-mapa.png

Jano1, na tej mape, co som sem dal, nie su znazornene polprofily S12, S61, S1 (severna cast)..a cela zapadna S1 je vlastne len delikatne prerobena DK1
ale na druhej strane su tam znazornene velmi dolezite obchvaty miest, ktore sa budu realizovat

na mape, co sem pridal nedavno eucitizen a teraz ty, chybaju obchvaty a tiez su tam nepresnosti v umiestneni 4prudoviek a hlavne je tam vela farieb, ale je samozrejme super

ked to nejak dame dokopy, tak to dava celkom slusne info :slight_smile:

Ja kompletne polske D/RC nepoznam, len ta S1 mi tam chybala.

Len S1 okolo Katowic je plny profil a ciastocne s pripravou na 6-pruh.
google.sk/maps/@50.453192,1 … yeq4fw!2e0

Ale ako si napisal, treba viac map dokopy, co nie je dobre.

plny profil je len po MUK k letisku, keby si posunul panacika par sto metrov na vychod, tak uvidis toto: maps.google.sk/maps?ll=50.45619 … 7&t=m&z=15
a S1 je ako som pisal toto: maps.google.sk/maps?ll=50.23199 … 4&t=h&z=15
byvala DK1, na ktorej pribudli MUK a protihluk. steny…ale napriklad aj wojewodska 902 (cesta 2.tr.) vedena cez Katowicku aglomeraciu, ma lepsie parametre ako S1

PL je dost velka krajina a este rozdelena na Wojewodztva, ktore maju dost velky samostatny vplyv na jednotlive useky, preto je asi tazko dat dokopy nieco jednotne…ja sledujem hlavne useky, ktore su podstatne aj pre Slovacikov :slight_smile: