politicka situacia na slovensku / part deux

Mne sa otvara nozik vo vrecku po tomto prispevku. “Celoslovensku” prioritu si vysvetlujem totiz tak, ze zaujem na postavenie a vyuzivanie nejakeho useku ma vacsina resp. velka cast Slovenska. Dovolim si povedat ze nejakych 5 mil. obyvatelov zmieneny usek R7 nikdy nevyuzije resp. vo veeeeelmi vzdialenej buducnosti ked bude hotovy juzny tah R7. Naproti tomu akykolvek usek D1 resp. cela trasa sa moze povazovat za “celoslovensku” prioritu.
Tym nechcem povedat ze ten konkretny usek R7 je nedolezity a podla mna ani Choma urcite nechcel, akurat to nie je “celoslovenska” priorita, pretoze ked povedal Choma v tej relacii nieco normalne tak to bola prave tato jeho veta.

aj BA a okolie je velka cast Slovenska. usek ktory je v zaujme vsetkych neexistuje, npr. zo strecna BB a NR kraj nemaju nic a aj prinos pri KE kraj je velmi otazny.

celoslovenska priorita je to co sa ma prioritu bez ohladu v ktorej casti. a ci sa to chomovi paci alebo nie, R7 BA-DL je jednoznacne taky usek. choma sa vyjadril ze je to “BA priorita” co je logicky nezmysel, lebo vsetky D/RC stavia stat. BA priorita moze byt elektricka a pod.

:smiley:

videl som par minut o 5 dvanast na nete a z fica mi bolo doslova na grc. na grc.

Uz aby sa Ti to grcanie darilo, a neprestajne. Radsej ako pisat tie hovadiny, to sa neda ani citat. Same vulgarizmy namiesto slusnych a rozmyslenych slov.

tak ked ides zrovna ty kritizovat niekoho za pisanie hovadin a nerozmyslenych slov, hm :laughing: prejdi si svoje prispevky a potom kritizuj inych :wink: kde v tom jeho prispevku vidis vulgarizmy? som si vcera pozrel tu relaciu v archive a fico tam viac krat pekne zavadzal (ak nechcem rovno napisat ze klamal)

preco mu panabeka ludia veria? ved to je az nepochopitelne..

tromfli ste tu uz aj sme a pravdu :slight_smile:

Cez 40 rokov socializmu napachalo najvecsie skody v zmyslani naroda. A to soc. zmyslanie tu stale je. Preto je stale v kurze.

viewtopic.php?f=35&t=14544

Robert má nové indiánske meno - “Prvý s rýľom”

a ja ze tot fdorum je len o dialniciach :smiley:

je tu aj sekcia off-topic :wink:

Ten " Rylco" je neskutocny. Ze to on nema problem stale vsade omielat ako tie dialnice niekto stopol. Ci to vacsina naroda mu to zerie, len nam je to tu jasne ze ani dodnes by nemal na PPP1 peniaze?

OT: jeeej a uderka zo sumracnej je naspat, nejako dlho bolo ticho :slight_smile:

OT: Uderku zo sumracnej by som po dalsom vyslovene provokacnom a cisto politickom zavadzajucom prispevku poslal kade lahsie…

OT: ja uz dobreho pol roka hovorim, ze tu treba rozdavat banany ked sa opicky nevedia chovat :wink:

Ak narazete na mna tak sa snazim teraz drzat temy, ktorou je treti balik. Ten ide byt predmetom koalicnej rady, padne politicke rozhodnutie, cize je na mieste upozornit na rozpory v tvrdeniach koalicnej strany SaS.
Staci si precitat ich program, cast venovanu dialniciam, pozriet si ich bilbord o stadione, …
A potom sa pozriet co chcu, porovnavaju km prveho balika s tretim a pod.
Ja osobne by som bol za pokracovanie oboch balikov, najma prveho, ale viem ze je situacia pod Strecnom je neunosna a treba i treti.

Budem sa opakovat, ak cena nepojde pod 5 mld. € tak dufam, ze PPP3 padne a som rad, ze sa SaS do toho opiera aj ked doprava nie je jej rezort.

A alfonz by mal dostat BAN za to, ze umyselne klame a pri tom sa tvari ze cituje clanok.

Koro, kde klamem? To o OL nie je v citacii, pretoze to nie je citacia clanku, povedali to inde - Viskupic v relacii Lampa - nieco v tom zmylse ze to ci vstupit / nevstupit do politiky sa v nom zlomilo po informaciach o PPP projektoch, …
Matovic to o ulahceni odchodu mladych ludi z regionov tiez niekde povedal, ale uz si nespominam presne kde, pretoze ten tara neustale, vsade a vela.