Myslel aj to, ale mám foto neviem možno to dlhšie trvá kým to nahrá na server, mám foto kde je jasne vidieť že zodvihli násypom diaľnicu asi spodná voda, zver atď, samozrejme nie celú v kuse ale hlavne preto že bude križovať cestu 3 triedy pri obci Lipovec pri Vrútkach.
Odporucam si podrobne prestudovat planovany harmonogram celej stavby (aj ked Partizan vyhlasi, ze je zfalsovany ) rokovanie.sk/Rokovanie.aspx/ … rial=11717 Priloha 1-5
Je tam podrobne popisane, co vsetko obsahuju pripravne prace. Napr. aj regulacie vodnych tokov, docasne provizorne mosty (to su tie piliere), kanalizacia, portaly tunelov a zaroven aj vsetky projektove prace, za ktore budeme platit spominanych 42 mil. €
mno to su vsetko pripravne prace .. takze co sa ti nepaci ?
a tiez stopli uz v polke maja .. vsak aj tvoje fotky co si sem pastol boli fotene 12 augusta .. takze o com ? a su to vobec tvoje fotky ?
Samozrejme, že sú však bývam kúsok odtiaľ ,no že čo sa mi nepáči asi to, že hneď sa navážate na detaily, dal som fotky a samozrejme zas prečo som to fotil vtedy alebo či sú to moje fotky tak potom aj sa môžem pýtať chod na úseky kde je rozostavaná D1 foť či sa pracuje, ako som už povedal mne išlo o to dokázať, že sa skutočne pracovalo, ak som tým niekoho urazil tak sa mu ospravedlňujem!!!
Ale bohužiaľ sa nepracuje vieš aký problém je dostať sa s cesty 3 triedy na cestu 1 triedy?, len s križovatky na hlavnú koľko ráz musíme ísť v protismere pretože nás nik nepustí na hlavnú a bohužiaľ musíme to robiť všetci, sa čudujem, že sa ešte nestala nehoda, ale to je otázka času, tým som chcel povedať, že tento problém by vyriešila hlavne diaľnica a samozrejme, že aj inde majú taký problém a aj určite väčší.
Ako som vravel, pre byvalu koaliciu boli pripravne prace skvelym tahom, lebo velka cast ludi im doslova zozrala aj s navijakom to, ze sa uz naozaj stavia. Zial, niektorym to nevysvetlime, radsej veria ludom, ktori slubili v r. 2007 D1 BA-KE do r. 2010
Ale veď mne je to jasné, len niektorí z Vás nechcú pochopiť, že aj prípravné práce sú dôležité a tvrdíte tu, že nič neurobili pretože robili len prípravne práce.
a to zas kto tvrdi a kde? ty si tu splietal ze figel zastavil prace na tej dialnici, pricom pripravne prace skoncili este v maji, presne podla harmonogramu a teda este za minulej vlady, odvtedy sa tam nepohlo ani prstom ( az na to odvezenie tvojej oblubenej unimobunky )
Vtedy budem súhlasiť s Vami, keď tu uvidím činy čiže stav. stroje a robotníkov, že Figeľ niečo robí rád by som sa mýlil, ale zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že to tak nebude a D1 sa asi vôbec nedostavia, ale mi musíme robiť všetko na etapy ako keby to nešlo naraz.
Dobre mýlil som sa, Vy ste tu neomylný vo všetkom máte pravdu, pretože neznesiete iný názor ako je ten Váš a ja som myslel že to všetko je o tolerancií voči druhým bohužiaľ zas som sa hlboko sklamal nad tím ako sa tu jedná s inými názormi a čas ukáže kto má pravdu.
zas si sa hlboko sklamal? takze si len dalsie alter ego ineho uzivatela?
inak jedna vec je mat nazor (hoci aj nepodlozeny faktami), druha vec je neschopnost/nechcenie vnimat argumenty protistrany, my sme ti tu napastovali snad 20 linkov a tonu obrazkov a tvoja reakcia nikde…ty si sem dal 4 obrazky z pripravnych prac, ktore len potvrdzuju to o com ti tu dokolecka piseme a nakoniec sme este ti zli
Presne som toto čakal, hneď tu vybalíš, že reakcie nikde nebuď smiešni, keď tak som reagoval na všetky, ale samozrejme treba to otočiť hneď na moje ego prosím neposudzuj ma podľa mojich názorov, ja ta osobne nepoznám a neútočím na teba ak som na teba použil vulgarizmy tak ma prosím cituj kde to konkrétne je. Vieš ono za klávesnicou je každý hrdina ale v reále je to inak. Nebojte sa už Vám dám pokoj radšej sa budem venovať svojej zárobkovej činnosti teraz nemyslím fin. poradcu, mám aj druhú prácu, lebo hocijaké podobné diskusie človeka oberajú len o čas a svoj čas využijem zmysluplnejšie.
P.S. A aj tak to nieje predsa to najdôležitejšie v živote.(diskutovať na fóre)
P.P.S. Želám Vám všetko dobré a veľa úspechov v súkromnom i pracovnom živote. Samozrejme týmto sa nelúčim a občas prispejem svojimi názormi.