Partizan, stale su to len tvoje nicim nepodlozene tvrdenia. Ved ukaz jediny dokaz, co je v mediach uvedene nespravne (samozrejme okrem toho, ze su mnohe fakty zle interpretovane)
Inak si len dalsi zavadzajuci provokater, ktorych tu uz bolo viac (mimochodom, vsetci s podobnym stylom pisania, v rovnakej teme a kritizujuci tu istu vec )
A este dodatok, komunita tohto fora cerpa informacie najmä z realnych zmluv a dokumentov, nie z medii
nevies vybavit suflikove PPP…?
No predsa Dubná skala - Turany
Áno, ale preto že to zdržali ochranári.
PS: ja som bol v tom ze financny poradca ma radit klientovi tak, aby vybral to co je najvyhodnejsie pre klienta…nie tak aby mal poradca co najvyssiu proviziu, ale ty si dalsi zivy priklad preco maju poradcovia u nas taku povest ako maju
Áno to aj robím, ale aj ja potrebujem s niečoho žiť a keby si vedel aké sú provízie tak by si to nerobil. A prečo tam pracujem? Lebo nechcem byť nezamestnaní a doma sedieť na zadku. Zas keď som povedal pravdu tak hneď sa ohradíš a povieš že pre svoj prospech, no tak zabudol som akosi že dnes je 100x opakovaná lož pravdou. Tak podľa teba som to mal povedať takto: Svoju prácu robím ku spokojnosti klienta ide mi len a len o neho ja sa vzdávam svojej provízie v prospech klienta a budem pracovať zadarmo lebo nepotrebujem jesť, piť, bývať, platiť účty, sporiť.
hold doby, ked sa mohol liat beton kade sa komu zachcelo su uz nastastie prec .. a navyse je dobre ze ten docela zvrateny povrchovy variant dostal stopku ..
kazdopadne preco si konzorcium nevybavilo peniaze od inej banky ? EIB resp EBOR nejsu jedine banky na svete. cize ciste chyba koncesionara, ze nedokazal zohant ani po roku aj pol peniaze .. stat nema co zaujimat odkial bude mat sukromny investor peniaze a nieto mu ich zhanat a davat an ne este zaroky.. to rovno mohol stat stat a mal by to lacnejsie ..

Partizan, stale su to len tvoje nicim nepodlozene tvrdenia. Ved ukaz jediny dokaz, co je v mediach uvedene nespravne (samozrejme okrem toho, ze su mnohe fakty zle interpretovane)
Inak si len dalsi zavadzajuci provokater, ktorych tu uz bolo viac (mimochodom, vsetci s podobnym stylom pisania, v rovnakej teme a kritizujuci tu istu vec)
A este dodatok, komunita tohto fora cerpa informacie najmä z realnych zmluv a dokumentov, nie z medii
Aj ja si doma vytlačím na tlačiarni zmluvy s hlavičkou firmy a menami, ale vieš, čo urobím? Pred tím trochu zmením sumu aby to vyzeralo predražene a potom prídem s druhou ponukou akože výhodnejšou, len zabudli dodať že výhodnejšou, len pre im blízke firmy.
Sa čudujem koľký tu veria médiám od smiechu skoro padnem zo stoličky
ale teraz si ma uz fakt nastval a vyprovokoval k aktivite, nech sa paci pan odbornik na vsetko:
-
schvalenie vykonania PRIPRAVNYCH prac na useky 1. balika vladou:
rokovanie.sk/Rokovanie.aspx/ … erial=1611
rokovanie.sk/File.aspx/ViewD … fixFile=m_ -
vazny potvrdzuje ze pripravne prace pobezia do februara 2010:
dialnice.info/viewtopic.php?t=12557 -
toto bude asi pre teba extremne velky sok (rozhovor s chomom, nebol ani v tej tvojej bedni):
asb.sk/inzinierske-stavby/do … -3385.html
citujem: "V rámci tohto projektu sa vyčlenila čiastka 15 miliónov eur bez DPH, ktorú zhotoviteľ alebo koncesionár môže minúť a ktorá je garantovaná štátom. V prípade, že by sa PPP projekt nevydaril, vláda alebo štát odkúpia vykonané práce v tejto sume a na stavbách sa bude pokračovať prostredníctvom financovania z európskych fondov alebo štátneho rozpočtu. To, že peniaze sú stratené, je mylná informácia. "
-
uver od banky vyhradne na pripravne prace:
ekonomika.sme.sk/c/5064475/unicr … v-eur.html -
podroby rozpis pripravnych prac:
rokovanie.sk/Rokovanie.aspx/ … rial=11717 (otvorit prilohy 1-5)
odporucam riadok “pripravne prace - finish” kde je zaujimavy datum ich ukoncenia 1.6.2010…fuj tie novinarske hyeny zmanipulovali uz aj zasadanie vlady
-
EIB stopla uver na 1. balik, datum vydania spravy 21.12.2009, teda este pocas behu stavebnych prac:
ekonomika.sme.sk/c/5163682/unia- … lnicu.html -
predlzenie a navysenie objemu pripravnych prac:
spravy.pravda.sk/vlada-opat-odsu … nomika_p01
skus mi povedat co je tu vystrihnute, kde kto nedal komu priestor na vyjadrenie a ako to teda naozaj bolo s tymi pripravnymi pracami a mozme diskutovat dalej (ale nabuduce uz skus pouzit nejake fakt a nie dojmologiu)
PS: ak mas chut, tu si mozes precitat celu triadu o PPP1: 1. balík projektov PPP
ak si si nevsimol, tu boli odkazy na vladne materialy zverejnene ficovou vladou a ministrom vazny, kde bola statna experiza na 49,1 miliardy korun, s ktorou sa vyhlasoval aj tender. cize tymto chces naznacit ze ficova vlada klamala a aj pri tejto statnej expertize predrazovala ? a ze sukromnik ked predlozil ponuku stavenych nakladov za 72 miliard a celkove financne naklady 270 miliard korun za ok ?
ja sa potom bohuzial nesmejem a nepadam zo stolicky ale neveriacky krutim hlavou.
dalsi internetovy trol, ktory je schopny kvoli potvrdeniu svojej “pravdy” spochybnit aj vlastny nos medzi ocami…aj na takych slniecko svieti
Gratulujem
Nemáš argument tak začneš nadávať, ale za to nemôžeš už si sa taký narodil
toto je pista
partizan, ak sa ti tie linky co sem pohodak pastol nezdaju byt argumenty, tak to je uz silne kafe ..

ale teraz si ma uz fakt nastval a vyprovokoval k aktivite, nech sa paci pan odbornik na vsetko:
schvalenie vykonania PRIPRAVNYCH prac na useky 1. balika vladou:
rokovanie.sk/Rokovanie.aspx/ … erial=1611
rokovanie.sk/File.aspx/ViewD … fixFile=m_vazny potvrdzuje ze pripravne prace pobezia do februara 2010:
viewtopic.php?t=12557toto bude asi pre teba extremne velky sok (rozhovor s chomom, nebol ani v tej tvojej bedni):
asb.sk/inzinierske-stavby/do … -3385.htmlcitujem: "V rámci tohto projektu sa vyčlenila čiastka 15 miliónov eur bez DPH, ktorú zhotoviteľ alebo koncesionár môže minúť a ktorá je garantovaná štátom. V prípade, že by sa PPP projekt nevydaril, vláda alebo štát odkúpia vykonané práce v tejto sume a na stavbách sa bude pokračovať prostredníctvom financovania z európskych fondov alebo štátneho rozpočtu. To, že peniaze sú stratené, je mylná informácia. "
uver od banky vyhradne na pripravne prace:
ekonomika.sme.sk/c/5064475/unicr … v-eur.htmlpodroby rozpis pripravnych prac:
rokovanie.sk/Rokovanie.aspx/ … rial=11717 (otvorit prilohy 1-5)odporucam riadok “pripravne prace - finish” kde je zaujimavy datum ich ukoncenia 1.6.2010…fuj tie novinarske hyeny zmanipulovali uz aj zasadanie vlady
EIB stopla uver na 1. balik, datum vydania spravy 21.12.2009, teda este pocas behu stavebnych prac:
ekonomika.sme.sk/c/5163682/unia- … lnicu.htmlpredlzenie a navysenie objemu pripravnych prac:
spravy.pravda.sk/vlada-opat-odsu … nomika_p01skus mi povedat co je tu vystrihnute, kde kto nedal komu priestor na vyjadrenie a ako to teda naozaj bolo s tymi pripravnymi pracami a mozme diskutovat dalej (ale nabuduce uz skus pouzit nejake fakt a nie dojmologiu)
PS: ak mas chut, tu si mozes precitat celu triadu o PPP1: [1. balík projektov PPP)
No a máme to tu čierne na bielom odkazy na články sme, pravdu atď. A čo sa týka tých článkov sú z roku 2009! A odvtedy sa toho dosť zmenilo. Neviem ako to mám vysvetliť asi to pôjdem po fotiť, že sa skutočne nestavia. A k tým prípravným prácam to je u teba čo? Behanie s kolíkmi a vymeriavacie práce? Tak to si na omyle to už bolo hotové v 2007. Ja som sa vyjadril jasne, či sa to niekomu páči alebo nie, že tam robili násyp, betónovali, betónové piliere ponad Váh, takže žiadne prípravne práce ale normálna stavba.
takze rokovanie.sk je podla teba co ? citacie su podla teba co ?
ty nechapes, ze uz 12. maja t.j. mesiac pred volbami sa skoncili pripravne prace a vo vladnych dokumentoch sa pise o 1.6. ?
pripravne prace su dalej pekne popisane .. len treba tie linky citat hold nie kazdy to vie
myslim, ze dalsia debata je zbytocna ..
No a máme to tu čierne na bielom odkazy na články sme, pravdu atď. A čo sa týka tých článkov sú z roku 2009! A odvtedy sa toho dosť zmenilo. Neviem ako to mám vysvetliť asi to pôjdem po fotiť, že sa skutočne nestavia. A k tým prípravným prácam to je u teba čo? Behanie s kolíkmi a vymeriavacie práce? Tak to si na omyle to už bolo hotové v 2007. Ja som sa vyjadril jasne, či sa to niekomu páči alebo nie, že tam robili násyp, betónovali, betónové piliere ponad Váh, takže žiadne prípravne práce ale normálna stavba.
Ukaz nam jeden jediny dokument, ktory dokazuje opak . Zatial si neukazal jediny argument
A zaroven ta poprosim o fotku tych “pilierov”
Podrobne dokumentovany postup pripravnych prac mas v tejto galerii gallery/album.php?album_id=168
Práve že čítal, prípravne práce, ale to stihli skôr aj urobili niečo naviac takže pokračovali ďalej už v stavbe, ale bohužiaľ došli lowe. Pretože niekto objavil nejaké rašelinisko, bohužiaľ nie sme tak veľká krajina, že môžeme stavať inde kde by to niekomu nevadilo a aj tak by sa vždy niekto našiel kto by mal niečo proti.
Partizan, ukaz nam jediny dokaz, ze sa dalej pokracovalo vo vystavbe, inac len nehorazne zavadzas a klames. Zaroven si nevyvratil jediny z argumentov, ktore sme ti tu vsetci ukazali
toto fakt nema zmysel
Zaujímavé keď chcem dať foto tak v galérií sa to neobjaví 2x som to odoslal asi preto, lebo by som mal dôkaz nuž, čo ostáva dúfať, že admin ma neblokuje, ale možno práve preto že mám foto a niekoho som naštartoval. No ak sa to neukáže do zajtra dám to na iný server a tu hodím odkaz. Mimochodom veľkosť obrázkov je menšia ako max. je možné odoslať takže v tom to nebude.
jasne aquila teraz sedi za kompom a nerobi nic ine ako ti blokuje pridanie fotky
Prečo stačí Andrej ten je tiež moderátorom, ktorý má na starosti galériu