Oblasť Rimavskej Soboty a Revúcej

je tam 60-tka?

no snad nie…

50-tka

?? v nedelu vecer som tam prefrcal vyrazne rychlejsie .. mam pocit, ze 50-tka bola pred otvorenim noveho useku .. teraz som si vsimol 70-tku a potom som uz bol len prekvapeny z novej cesty a prestal som pozerat na znacky :wink:

cesta otvorena, je tam 70-ka.

70 je ešte prijateľná

dokončenú cestu vidieť aj na google earth: google.sk/maps/@48.3743026, … a=!3m1!1e3

nechapem aky bol dovod neurobyt tiez odbocovacie pruhy doprava…

šetrenie peňazí na ďalšiu rekonštrukciu o 5 rokov na tom istom mieste …

pre 5 domov netreba

Pre 5 domov by tam hlavne nemala byt krizovatka s prechodom pre chodcov a 70kou. 10-tisice aut budu musiet spomalit, len aby 3x za den mohlo odbocit auto a 2x za den presiel chodec. Pre chodcov treba lavku a pre auta prehladnu krizovatku aby priamy pruh nemusel spomalit.

pripadne casove obmedzenie, ze plati len vtedy, kedy konci posledny autobus. ale
toto riesenie KDI nema velmi rado, aj ked taketo risenie v praxi existuje na inych, obdobnych miestach

Tomas PO mozes uviest nejaky konkretny priklad?, SK mam precestovane dost ale na nic podobne si nepamatam, dik.

Tak časové obmedzenia sú aj na D1 BA-TT

To je dobre zname ale pochopil ze Tomas asi mysli nieco na sposob casoveho obmedzenia mimo D\RC. Spomenul som si len na jednu - agro zvierata - informativny cas kedy cez cestu prechadzaju hosp.zvierata, niekde na I/72 pri RimSobote, ale to vlastne nie je obmedzenie

google.sk/maps/@49.0455675, … 6656?hl=en

taktiež pri Strážskom

google.sk/maps/@48.857148,2 … 6656?hl=en

Aj v Dolných Vesteniciach je-

autobusova zastavka tam ale bola vzdy to je standart aj pre 5 domov, dokonca na oboch stranach cesty a blizsie k zakrute. teraz je jedna a dalej od zakruty, zakruta vyzera bez obmedzenia. mna by zaujimalo co ja za zakrutou smerom na ozdany kde boli 2 kopceky a dvojita plna ciara lebo podla google aj tam je uz nova cesta.

tam bola vždy len rovná cesta až R2 o kus ďalej spravila tiahlu zákrutu/križovatku…