Oblasť Banskej Bystrice a Zvolena

Zvolen: Obchvatom poza zámok chcú odľahčiť Masarykovu ulicu. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6376

Continental vo Zvolene zamestnáva viac ako 270 ľudí :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6401

A v prvom polroku 2008 to bude 500 ľudí.

Zvolen vlani hospodáril s rekordným prebytkom 99 mil. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6806

A mne sa páči, že sa vytvára aj rezerva. Len ma zarazilo, že sa nespomíjaú opravy ciest, tie by to vo Zvolene potrebovali ako soľ na niektorých miestach, pretože zatiaľ sa výrazne mení len centrum mesta.

Momentálne opravujú tú popraskanú dlažbu na námestí vo Zvolene. Opravujú a maľujú verejné osvetlenie. Opravu by si zaslúžila hlavne výpadovka na Lučenec pri Bučine a Teplárni.

Stavebné práce na ceste
od: 10. 04. 2007
do: 31. 08. 2007

miesto: Medzibrod
smer oba

Cesta I/66 v obci Medzibrod v okrese Banská Bystrica je z dôvodu stavebných prác až do 31.8.2007 čiastočne uzavretá. Doprava je dopravným značením presmerovaná do voľného jezdného pruhu. Prednosť vozidiel je zabezpečená svetelnou signalizáciou.

zdroj: zjazdnost.sk

Este mi je nejasne, ci je sucastou R1 usek Budca-Kovacova alebo usek kolmy na I/50 (trosku doprava od Budca-Kovacova, ale asi nie, lebo to je I/66). Ako to bude v pripade R3?

samozrejme ze R1 je budca-kovacova, od kovacovej na ZV a dalej je to I/50. estakada za zeleznicnou stanicou vo ZV mala byt sucastou R2 ci dokonca aj R3 ale to mesto nepovolilo. to by bol riadny nezmysel. by bolo rozumne aby budca-kovacova bola sucastou R3.

Nie ja by som povedal ze I/66, lebo I/50 ide v smere vychod/zapad Zv. Slatina-Budca/ZH, a I/66 ide v smere sever-juh BB-ZV-H.

jasne, som sa sekol, od budce na ZV je I/50. sorry.

I/50 Zvolen, Pustý hrad - Neresnica v rokoch 2008 az 2010 za 484 mil skk

Zvolen tento rok vynaloží na svoju obnovu 256 miliónov Sk :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=8280

Najväčšia čiastka - 29 miliónov Sk smeruje na rekonštrukciu mestských ciest a chodníkov.

v programe prípravy a výstavby siete ciest I. triedy na roky 2007 - 2010 sa objavila prelozka cesty I/59 od Korytnice po Slovensku Lupcu, termin zaciatku vystavby sa uvadza 2010.

Kto sa nudi, nech sa paci :slight_smile: :arrow_right:

eia.enviroportal.sk/detail.php?a … nica-kraja

naklady na komunikaciu v parametroch C11,5/70 sa pohybuju okolo 11mld Sk :smiling_imp:

No super, takze na donovaloch sa cesta rozsirovala zbytocne… :unamused:
Mne pride cela tato prelozka trochu zbytocna. Malo sa radsej viac preinvestovat na donovaloch, pre R3 urobit usek medzi BB a ZA a potom sa vrhnut na kvalitnu spojnicu medzi BB a RK.

Na druhej strane zase tato cesta trochu odlahci Povazie :slight_smile:

Diskusia prosím nech pokračuje tu:

dialnice.info/viewtopic.php?t=8540

Ďakujem. :sunglasses:

Vodiči majú chaos v poplatkoch za parkovanie :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=9105

Vo Zvolene tento rok postavia prvý parkovací dom s kapacitou 180 áut :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=9367

*neskôr pribudne aj pre 500 áut blízko centra

Nemate niekto nahodou info ohladne planovanej komunikacie od sidliska zapad vo Zvolene popri kanaly, popri internatoch TU a Kauflande?
Vdaka… Pokial som pocul uvazovalo sa o postaveni nejakej malej estakady v tejto oblasti…
Ale vobec neviem co mal tento usek riesit…

Vdaka…

hmm ja ani neviem že niečo take tam plánujú :slight_smile:

Z Tvojho popisu ťažko posúdiť o čo sa Ti jedná, ale viem o jednej komunikácii, ktorá bude ako súčasť tzv. malého mestského okruhu prepájať severnú časť mesta na vstupe od BB z kruhového objazdu na ulici J. Kollára s tzv. Balkánom na juhozápade v priestore Kauflandu. Časť tejto komunikácie je už sprevádzkovaná v uliciach Hronská a Hať Podharajch, pokračovanie popri elektrárenskom kanáli sa pripravuje až po ulicu Ľ. Štúra, kde bude zas pokračovať po už existujúcej druhej časti Hronskej až na T.G. Masaryka.
Neviem, či sa mal na mysli zrovna túto plánovanú komunikáciu..? :wink:

Prave som dufal ze ked tu popisem priblizne kade to ma ist tak sa niekto ozve co vie podrobnosti… Bolo mi povedane znamym, ze mali v bytovke na Kimovskej (priamo pri kanale) pred rokom ci dvoma stretnutie kde im nejaky ludia ukazovali nakresy cesty co ma viest popri kanale ako estakada. Malo to viest od niekade od Kauflandu a popri sidlisku zapad. Viac neviem…
Kukol som si ale teraz mapu a predpokladam ze to bude presne to co popisujes…
Vies nejake podrobnosti resp. zdroj kde by som sa mohol docitat viac?

Vdaka