Myslel som si, lebo je tam nejak malo aut
Pridal som do galerie fotky zo vcera… gallery/album.php?album_id=133
…podla desiatej fotky to vyzera tak, ze 4-pruh smerom na KE bude koncit hned pripajacim pruhom od Krupiny, co je teda bieda, som dufal, ze to potiahnu dalej.
A este jedna jednoducha panorama… (plna velkost klik)
pri poklepavani zakladneho kamena sa hovorilo o ukonceni na jesen 2013, ale podla zaberov to vyzera na otvorenie az na buduci rok…
No, ono vpodstate mostne objekty su vsetky hotove. A dneska som siel okolo, tak bol uz natiahnuty v buducej rovnej trase asfalt aj s oranzovym VDZ, takze asi za chvilu pustia premavku uz tadial a zrusia tu docasnu obchadzku… Ostavaju vpodstate len zemne prace, nasypy, tak to mozno stihaju.
Neviem ako dlho trva spravit nasypy na ten hlavny most…
Aktualne foto dialnice.info/gallery/album.php?album_id=133
Na stránke SSC je ako rok začatia stavby uvedený 2011 a rok ukončenia 2013: http://www.ssc.sk/sk/Vystavba-a-rekonstrukcia/Stavby-ERDF/I-50-Zvolen-Neresnica-mimourovn-krizovatka.ssc. Prípravné práce sa však reálne rozbehli až v apríli 2012 (teda po nominácii SMS/SMP) a skutočne stavať sa začalo až na jeseň 2012. Či to všetko stihnú do konca roku 2013 je otázne.
Vraj to stihaju, ale je to informacia z tretej ruky…
Za tých 7,5M€ by asi mali, neviem si predstaviť, že by viazali projektové réžie ešte ďalší polrok a pritom na tom aj niečo zarobili.
[video_youtube]YouTube
Zaznam zo stredy (4.9.), realny cas takmer 2 hod 20 minut.
Rychlejsia (kratsia) verzia youtube.com/watch?v=ZPjklhSfEDM
Neviem ci niekto zaregistroval… Podla OPD stranky opd.sk/12988
[video_youtube]YouTube
[video_youtube]YouTube
MUK 50/66 vo Zvolene je od dnes bez semaforov, jazdi sa uz cez nadjazd
Vyborne, ani sa mi nechce verit, ze to neotvorili v ramci kampane, ale pred sviatkami. Obzvlast, ked este par tyzdnov dozadu to vyzeralo tak, ze sa to otvori az buduci rok.
Podľa toho predchádzajúceho videa ešte majú čo dokončovať…
Super sprava. Cize od Sace po Bratislavu uz cez ZV nie su ziadne semafory? Vo ZV asi este nejakey niekde je, nie?
Pravda, ziadny semafor, a ak sa nemylim, tak ani ziaden kruhovy objazd. Ale aby nahodou tato situacia netrvala dlho, onedlho sa zacne stavat jeden pri DT a dalsi v Krivani v ramci R2…
dobrým cieľom by mohlo byť odstránenie všetkých obmedzení pod 70km/h, ale vidím že asi nič z toho, lebo pri Ružovej osade idú prestavať 2 milióny, aby bola zo 40-tky 60tka
A novy semafor kusok dalej vo zvolene s mladeznickou..