Národná Diaľničná Spoločnosť, a.s. všeobecne

Hej, tyka sa to tohto useku.

neviete kedy stranka NDS aktualizuje? uz je februar a na stranke je stale uvedene stavby 2009

sa nacakas podla mna by sa to malo zverejnit ihned

Dočkáme sa toho, aby Fígeľ pritlačil na slovenské stavebné firmy a ich poskokov-pajácov NDS, SSC a VUD, tak ako to skúša český minister? Viď tento článok: Ministr Bárta podal trestní oznámení na manažery ŘSD

stavby roku 2011 ndsas.sk/stavby-2011/43611s

Predrazena IT zakazka na IS pre NDS.
viewtopic.php?f=35&t=15450

K tomu iba dodam, ze 12 mil. € za informacny system je pre spolocnost s poctom zamestnancov radovo v stovkach naozaj extremne premrstena suma, nech uz projekt obsahuje cokolvek. Hold, byvale vedenie spolocnosti sa chcelo poriadne nabalit a IT zakazka nie je tak medializovana, ako dialnicne stavby.

Nemá niekto záujem o robotu ?
Ešte tam mohli doplniť - Údržba web stránky NDS a jej pravidelný update… :smiley:

Tak som odoslal životopis. Už sa na tú ich stránku nemzem pozerat :smiley:

Zajtra doobeda organizuje NDS ranajky s novinarmi na temu investicne zamery NDS. Ak je medzi pozvanymi aj niekto schopny, mozno sa okrem papagajovania znamych informacii dozvieme aj nieco nove…

ndsas.sk/aktuality-krajina-n … 372s45260c

Pravdepodobne ide o ten avizovaný projekt vybudovania akýchsi “centier prvého kontaktu” s našou krajinou pre zahraničných návštevníkov (niečo na spôsob turistickej informačnej kancelárie), ktoré by mali byť na všetkých, momentálne existujúcich diaľničných vstupoch/hraničných priechodoch do našej krajiny. Ja viem o dvoch, možno troch - Rajka, Jarovce (asi bude jeden pre oba), Brodské a neviem či niečo také bude aj v Milhosti (R4), prípadne v Trstenej (R3) o čom ale pochybujem. Iné zatiaľ myslím nemáme.

Nejako som nepostrehol info o tych centrach prveho kontaktu, takze neviem potvrdit.
Na 100% vsak NDS na prelome mesiacov spustit priamy predaj dialnicnych nalepiek na prechodoch Brodske a Cunovo. Slovickom “priamy” myslim bez mandatarov a podobnych sprostredkovatelov. Tieto dva prechody su v podstate skuska, ak sa to ujme, NDS chce do buducnosti pocet predajnych miest rozsirovat.
Takisto urcite bude najprv nejaka ministerska saskaren s otvorenim a realne otvorenie pre verejnost bude o par dni neskor. Zacul som terminy 1.3. a 4.3. (piatok a pondelok), ale prisahat na to nemozem.

Piffo, možno to je ono, čo spomínaš Ty, len tá prezentácia na stránke NDS predstavuje aj ďalšie chystané služby, ak teda ide o totožnú záležitosť.

ndsas.sk/aktuality-ranajky-s … 372s45343c

Bude sa hovoriť výtlkoch na slovenských D a RC a vraj sa predstaví nový model údržby tunela Sitina z dôvodu zamedzenia tvorby kolón. Tak som teda zvedavý ako by mali prebiehať údržby tunela v budúcnosti.

ndsas.sk/aktuality-bezpecnej … 372s45536c

Toto môže vyzerať zaujímavo a veľmi užitočne, keď sa to urobí. Máme niekde takéto reflexné gombíky na našej sieti D a RC? Biele určite áno, modré sa tuším už tiež kdesi na mostoch objavili alebo nie, ale zelené označujúce vedľajšie, pripájacie pruhy na MÚK, tie som teda ešte nevidel.

hlavne by sa to mohlo robit na vsetkych novych usekoch, kde by instalacia mohla byt este lacnejsia. ked uz sa nerobi PDZ ci elektronicke informacne tabule, tak aspon toto.

http://ndsas.sk/volne-pracovne-pozicie/10832s

zrejme prišli na to, že takýto človek by sa im tam asi hodil :wink:

planovane obmedzenia najblizsie dni

prehlad tendrov od roku 2009:
tender.sme.sk/sk/reporty?cut=aut … SK35919001

A preco pan Gajdos nespomenie aj useky Dubna skala-Turany, alebo Janovce-Jablonov?? Zeby to bolo tym, ze tam meska chudacik Vahostav…

akoze meska? objetivne priciny… a teraz si kazdy hovori, ak moze VHS, dame aj my, nejake objektivne priciny - nezaplatime subkam a nebude na stavbe ani nohy - sa najdu