Národná Diaľničná Spoločnosť, a.s. všeobecne

Nová služba v rubrike Služby
ndsas.sk/video-tyzdna/18991s … &ids=18991

Tych predbeznych oznameni na vyhlasenie verejnej sutaze je dost, ktovie kolko z nich sa skutocne vyhlasi. Ak to bude viac ako 50%, tak to bude megauspech

toto je zle …

D3 Žilina Strážov - Žilina Brodno - vystavba (jún 2009)

D3 Žilina Brodno - Kysucké Nové Mesto - vystavba (jún 2009)

skoro najmenej potrebne dialnicne useky na D sieti ..

zeby chceli sutazit s CZ o tranzit? :slight_smile: Slovensko ma monetalne vyhodu s tym ze ma priame dialnicne napojenie s Rakuskom, zatial co Cekso nie a ma problemy s trasovanim aj ked Rakusania stavaju smerom k nim. A teraz maju problem s financovanim D47 a bude bohuzial asi meskanie s otvaranim usekov.
Zase NDS mohla zacat stavat skor usek za CA tam sa ide blbo cez uzku cestu.

to berieme ako dobry for :slight_smile:

to by byla dobra otazka do diskuze - co je lepsi? maly tranzit, ktery me nenici silnice, prirodu a bude mene nehod, anebo husty tranzit, ktery me zaplni silnicni sit, ale vic vydelam na myte?

na tranzite z PL určite nezarobíme. Dopady na ZP sú nezaplatiteľné…

Úsek D3 Žilina Strážov - Žilina Brodno je najbližších niekoľko rokov nepotrebný. Určite by sa zišli prostriedky na inú časť D3 alebo sme mohli radšej stavať úsek Prešov, západ - Prešov, juh. Taktiež tunelový úsek, ktorý dnes nemá primeranú “obchádzkovú” trasu, čo v prípade Pov. Chlmca existuje.

D3 je najmenej vhodny usek, na ktorom by sa eventualne dalo zarabat na myte, lebo ma prilis vysoke naklady na km

Vláda navýšila imanie NDS o takmer 40 mil. € :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=12807

Rad by som vedel kedy NDS na svojej stranke www.ndsas.sk konecne zverejni useky ktore chce zacat stavat v roku 2010. Bolo by nacase kedze je februar. Vivat NDS.

myslym ze ich zverejnia az ked sa uzatvory ppp1

Podla poslednych sprav to bude az o mesiac takze takmer az polovica marca! Ved mohli dat aspon tie co realne maju pripravene a vedia ze sa zacnu bez ohladu na uspesnost PPP.

Lenze take nie su. Do fin. uzatvorenia este nevedia ake stavby zacnu a kam bude potrebne presunut peniaze z rozpoctu, a teda zacat aj klasicke vo.

Ale su:
R4 KE-Milhost
A mozno aj niektore useky R2 -ZnH obchvat, eventualne ZV-Pstrusa, ci Pstrusa-Krivan

Otazka ak neuspeje PPP1 alebo PPP3 predpokldam ze presunu fondy na tieto useky. Je mozne tam presunut EU fondy ked su oba useky rozostavane? Nebude to kolidovat s predpismi o Verejnom obstaravani alebo tak moc sa v predpisoch nevyznam.
Alebo jednoducho uz Verejna sutaz na ne prebehla a presunu len ponieze myslim ze takato moznost nieje mozna ci hej ?

Peniaze z EU na na useky PPP1 (ak by nevysli) , nepridu minimalne preto, lebo sa tam nedodrzalo odporucanie EIA.

Iba na Korbeľku, či ešte niekde inde ?

To sa tyka len useku Turany-Hubova, a pri klasickom verejnom obstaravani sa zrejme nebude sutazit o cely balik, ale o jednotlive useky.

No ja som často chodil do šútova, ale všeobecne to mali obísť tunelom, tú prírodu to tam naozaj bude ničiť a ak EK vyslala experta, tak pochybujem, že im to prejde, ten tunel mal byť, no otázka bola len vo financiách ako pri všetkom, tak zvolili tento spôsob. Ale zase je pravda, že stavať v tomto priestore, nie je možnosť vvberať si trasy len tak. A koniec koncov, ked sa nestavalo bolo zle ked sa stavia je zle, tak sa dohodnime.

eurofondy z KF kvoli D3 pomaly koncia.