Možnosť upraviť si svoj vlastný príspevok

v ramci unifikacie bola zlucena s temou o useku sverepec - vrtizer..

Sverepec - Vtižer :question: takú som nenašiel.

D1 Považská Bystrica západ - Vrtižer

dialnice.info/viewtopic.php?t=20

a zrejme to bude PB Zapad - PB Sever :wink:

mozem vediet preco sa nedaju upravovat vlastne prispevky?

Tiez som hlasoval za upravu vlastnych prispevkou, clovek spravi aj vazny preklep alebo nieco zle napise a vysvetli alebo chce doplnit a neda sa .. :unamused:

jj, suhlasim ved skoro na kazdych diskusnych forach je moznost upravit si vlastny prispevok… mne len ide o to ked sa pomylim aby ta veta neznela nejako blbo aby som to mohol upravit…

takto sa aspon prejde spamu…
do prispevku moze znova prodavat linky alebo nejake foto…

Ja som proti, osvedcilo sa to a nielen tu. Dovodom je to, ze sa to zneuzivalo a menil sa zmysel prispevkov potom ako na ne niekto reagoval. Hrubky si treba skontrolovat pred odoslanim pouzitim Ukazky.

Kto by to preboha robil? :unamused: :astonished: :open_mouth: :confused: .. ale ja sa prisposobim. :smiley:

No, stalo se to :slight_smile:

Robi sa to. A robilo sa to aj tu. Bohužiaľ.

Stale je tu alternative opravy do jednej minuty…

tomas po: ale niekto by to musel naprogramovat, a ked sa priznam s modovanim fora sa mi osobne uz moc nechce zacinat.

keby to bolo take jednoduche, tak ok :wink: ale take jednoduche to neni a 1 minuta je hrozne kratka doba. aj ked sa to nezda. nestihnes to zeditovat za 1 minutu..

ale uvidime, ked tu neni dialniciar, tak mozno zmenu prispevku zase povolime :wink:

Hej, to je jasne, ze je to pracna praca. Nechcel som tym na nikoho narazat, ja som vdacny za to, ze existuje par dobrovolnikov udrzujucich toto forum.

som za úpravu príspevkov :exclamation: je to blbost že to tu nieje a je blbost ze ste to zakazali len preto že si niekto meni svoj nazor…nech si ho meni…potom ho budeme aj tak vnimat…teraz ked to nieje a zabudnem nieco dopisat alebo sa pomylim tak mozem pisat dalsie a dalsie prispevky odznovu a potom moderatori maju co robit :angry:

Kdy se to už konečně udělá :question:

Moznost menit prispevok bola pozastavena, nakolko ta moznost bola zneuzivana a menil sa aj od zakladu vyznam tychto prispevkov a potom diskusia za tymto prispevkom zrazu stracala nit. Zakaz menit svoj prispevok priniesol na forum viac pokoja a bol/je uzitocny. Odporucam si pred odoslanim svoj prispevok najskor pozriet v nahlade a tak odoslat.
Kto chce menit nazor, nech sa paci, moze urobit novy prispevok s citaciou stareho a povedat, ze to co povedal neplati.

A právě ty příspěvky jako omluvy spamují fórum.

Zopakujem - pred odoslanim je funkcia nahlad - treba si pozriet, co odosielam - je to kazdeho osobna zodpovednost.

Ked niekto zmeni nazor - preco by sa ten predchadzajuci mal ospravedlnovat?

Mohla by byt aspon povolena moznost zmazat svoj posledny prispevok v teme, ak na neho este nikto nereagoval - tak som to videl na inom fore. Takto by sa dali opravovat preklepy a ine neprijemnosti, ktore mozu nastat po odoslani prispevku :slight_smile:

Hej, to by som podporil.