Možnosť upraviť si svoj vlastný príspevok

Skôr než bude neskoro. Hlasujte. :exclamation:

Myslím si že každý z nás si tu na 99% vždy stojí za svojím názorom, často sú tu aj reakcie na to čo sme kto napísali a to je aj poistka.

Upraviť svoj vlastný príspevok znamená že nie moderátor mi ho bude meniť ale ja sám: preklep, chyba, nedostatočne rozvedená nejaká myšlienka a kým ešte nikto nereagoval na to čo som napísal tak mám právo to ihneď zmeniť a aj potom mám to právo, … diskusia ukáže čo kto napísal.

Až ma pamäť neklame, tak Pozorovateľ (a nie je to nič osobné) raz spravil (aj to bolo Adoasom uvedené v tejto sekcii), že si menil svoj obsah príspevkov na takýto obsah: ------------------ a ešte aj dnes má niekoľko takýchto hlavne starých príspevkov, lebo tam nie je ani reakcia a už ani on sám nevie čo tam písal. Tak voči tomuto to pomôže, to admin trafil presne.

Ale dosiahne sa tým niečo iné. Ja nebudem až taký razantný ako Adoas, ja som v zásade proti odchodom pokiaľ sa nejedná čisto o osobné spory medzi mnou a niekým iným, ale chápem aj Caesara aj Adoasa. Tam kde nepomôže výstraha tak tam musia prísť činy. Pretože vyhodnocovať výsledok zmien má zmysel len vtedy keď sa na tom všetci spolupodieľajú. Veď schválne, niekto môže teraz povedať, že sa fórum očistilo a bude sa stíhať čítať všetko. Ale sami uvidíme koľko tu bude váhania, nezodpovedaných otázok atď. a nie je to príjemné ani mne vidieť po sebe chybu a nedokázať ju opraviť. A preto ak je tu nejaká chyba, tak na vine je admin. :laughing:

Nie som az tak dobe oboznameny s funkcnostou tejto inkrementacie PHPBB ale neslo by zariadit, aby sa pri kazdej uprave prispevku presunula jeho povodna verzia do “dust binu” aby nedochadzalo k eventuelnej spatnej revizii niektorych tvrdeni ale zaroven by sa dalo dokladat … co sa tyka datapolitiky, tak na to mozu dohliadat a kontrolovat admin+modi … pretoze nemoznost dopisiat nieco do prispevku mi tu sakra vadi

Ja len pripomeniem, ze ani na inych forach nie je moznost editovat ani vlastny prispevok. (… beriem späť. )

Ale pevne verim, ze admin tuto situaciu zvladne so sarmom, tak ako vzdy.

Treba iba trochu pockat, zda sa mi, ze je to opat viac o emociach ako o niecom inom, hadam s vynimkou … ( tu si kazdy dopiste co sa vam najviac hodi)
Technicky sa to urcite zvladne :sunglasses:

B, na niektorých nie, to máš pravdu. Ale nad týmto fórom je veľmi silná búrka a nevyzerá to na skoré vyčasenie.

To je také ťažké prijať jednu funkciu naviac naspäť co najrýchlejšie? Pre dobro fóra ako sa zvyklo hovoriť v ťažkých chvíľach nie pre admina nie pre Adoasa nie pre feroslava nie pre SR a nie pre GR ale pre dobro tohto fóra.

Upraviť vlastný príspevok. A potom rozmýšľať ako toto zdokonaliť. To dokáže každý len spraviť svetlo alebo tmu ale čo tak raz spraviť prítmie? Robia sa tu zmeny rôzneho charakteru a na čo? Veď dobre nech sa spravia, ale nech vydržia.

Administrátori fóra starajú o finančnú prevádzku a o chod fóra … toto platí na 90% všetkých fór na svete. Ale to by náš admin nemohol robiť nič iné a vieme že to tak nie je a rešpektujeme to, pretože sme malé Slovensko a sme radi za admina. Ale treba sa rešpektovať a chápať.

Podľa mňa: Každý kto teraz hlasuje proti v tejto téme je za odchod Adoasa. Nechcel som to priamo napísať, lebo to ho hneď všetci vyzývajú, ale takto je to ľahšie. A je nevyhnutné aby aj sám admin videl čo sa deje.

Nič sa nestane. Odíde Caesar. Nevadí. Odíde dočasne Adoas. Nevadí. Odíde JG (odišiel dávnejšie). Alebo teda: takmer vôbec tu nie sú JG a Branco. Ani kaviarista a devil. A mňa už znechucuje nečinnosť nad týmto procesom. Keď tu nemajú byť ľudia, ktorých uznávam a ktorí sa rozumejú diaľničnej problematike a zďaleka nielen slovenskej, tak potom nemá význam aby som tu bol aj ja, pretože vážení, cestné stavby súvisia s rozvojom diaľnic viac než by ste si mysleli a na tomto fóre to tak ja funguje v praxi.

Ja si nemôžem pomôcť ale príchodom tém ako sú železnice, mestá (nie regióny ale čisto len mestá), neuveriteľne vela zbytočných tém v Off-topic sa toto fórum skutočne vzďaľovalo a dnes aj MT je sekcia kde je snáď ani nie 1/3 informácií o diaľniciach. A je to o užívateľoch. Na čo stále letiská? A železnice? A MHD a SAD? A ropa, benzín, autá, … ? Jeden dá to, druhý to a už to ide a kde je admin? Moderátor = Caesar aj Adoas varovali koľko % sa venuje diaľniciam v tejto sekcii, ale líšili sa v prepočtoch.

Toto fórum prestáva byť o diaľniciach a RK. Nemusí sa to nikomu páčiť. Ale je to tak. A vyhovuje to všetkým ktorí to chcú.

Ja som tu označený ako poskok a neviem čo. Dobre. Nech sa páči. Poskoka to práve prestalo baviť.

Ano so za to aby si mohl uživatel mazat sám svoje poslední příspěvky, za stav, který platí doposud.

lenze stab ktory platil doteraz bol asi taky ze ten prispevok mohol upravit a mazat moderator … co je takmer nepripustne … ak by sme isli podla pravidiel moder. for … tak modertor by mal byt prvy ktory si ten clano precita a udeli mu pravo zobrazit sa vo fore … samozrejme podla uvazenia moderatora alebo ho jednoducho odmietne s tym ze je nepripustny … ale na tomto fore to tak nieje … ja rozumiem aquilovi … chapem ze chcel urobit nieco inovativne ale niekedy to naozaj nejde … dajte niekomu moc a on si podmani svet … tak je to aj v tomto pripade … niekedy sa to az takmer zneuzivalo … zmeny v svojom prispevku by som privital ale uz som povedal datova politika for je trosku ina … mozno by pomohlo to priame (primarne ci ako sa tomu nadava) moderovanie ale na to treba lidi … ktory vedia pravopis … ja ho sice viem ale neviem pouzivat :frowning: … takto by to slo … mozno by pomohlo ak by sa zmeny zobrazovali pod ciarov v originalnom prispevku … celi problem je v tom ze uzivatel by mohol zmazat prispevok … a tak by urobil z niekoho ineho hlupaka …pretoze by reagoval na neexistujuci prispevok… to je ten problem
ak na to najde niekto odpoved tak sem s nou … mna napada uz tolko vsemoznych alternativ ze asi pojdem uz konecne spat … a necham si to prejist hlavov … rano mudrejsie nez vecera :wink:

S tym zobrazovanim zmien v prispevku pod ciarou suhlasim na 100% :stuck_out_tongue: . Zmazany prispevok - tam by snad pomohla nejaka informacia medzi prispevkami, ze ta osoba tam mala prispevok, ktory zmazala, alebo nieco podobne

skus si prejist asi 10 mojich prispevov naspat (neviem ktora tema) … a tam som to navrhoval … no jedno je navrh a ine je implementacia … to nieje jednoduche

Dy napísal:"Až ma pamäť neklame, tak Pozorovateľ (a nie je to nič osobné) raz spravil (aj to bolo Adoasom uvedené v tejto sekcii), že si menil svoj obsah príspevkov na takýto obsah: ------------------ a ešte aj dnes má niekoľko takýchto hlavne starých príspevkov, lebo tam nie je ani reakcia a už ani on sám nevie čo tam písal. Tak voči tomuto to pomôže, to admin trafil presne. "

Tak pretože to Dy vytiahol, hlasujem za nemožnosť menenia príspevkov. Takto napravím aspoň trochu svoju chybu. :wink:
Nespájajte moje hlasovanie ,že je proti niekomu (Adoas), alebo za niekoho. Vôbec to nie je osobné, vyjadrujem svoj názor, ani ja v tomto hlasovaní nekomentujem hlasovanie iných.

vyjadrim sa len v strucnosti :wink:

moznost upravy prispevku az do odvolania mozna nebude :wink:

komplexny system upravy (plus minus po vzore co navrhol random) sa bude riesit behom dvoch tyzdnov :slight_smile:

dobra reakcia :wink:

administratorovi to tu nezavidim, kazdu chvilu ktosi cosi chce a obcas dvaja chcu cosi uplne protichodne

k tomu problemy s financovanim …

inak v hlasovani mi chybala moznost: nie je mi to jedno ale prisposobim sa :wink:

je to velmi dolezita vec … nieje to hlupost … hluposti su vsetko ostatne (myslim tym spinave pradlo, ktore sa tu obcas pere na verejnosti)

… je nutne si uvedomit ze co je raz napisane je napisane a hold smola ze s tym nic neurobis … preto si to viaceri rozmyslia co napisu ak napisu … dalsia vec je ze su tu IS cez ktore je mozne sa hadat neverejne a tam si moze robit ktochce co chce (v istych medziach) … ak bude zavedene primarne moderovanie (ak bude zavedene) tak sa prispevky urazliveho charakteru nedostanu ani na forum a tak sa da vyhnut istym problemom…

slubujem ze odd dnes si dam uz aj ja pozor a radsej pouzijem IS ako verejny kanal … ked kritizujem nieco mal by som ist prikladom …nie? :wink:

… guuusfrabaaa … odfuknime paru a podme dalej … aquila slubil zmeny tak vydrzte …

random,

sledujes niekedy aj hlasovanie? To sa vola demokracia a velka vacsina uzivatelov sa vyjadrila ze navrat moznosti upravy vlastnych prispevkov. Toto tu nie je tema o BB kde boli 4 moznosti a aj tak 44% bolo za zmazanie. Tu je to viac ako 80% za navrat k staremu principu. A takto funguje demokracia - mas smolu ze si v skupine 20%. Realita. Nic viac.

Dokazes respektovat “narod” :question:

adoas … nie ja niesom ani v jednej skupine … ja som nehlasoval … tak ako som avizoval … prosim ta precitaj si co som napisal tu
dialnice.info/viewtopic.php?p=16266#16266
alebo tu
dialnice.info/viewtopic.php?p=16255#16255

ja som za ale s istimi obmedzeniami

preboha,clovek sa tu par dni neukaze a uz je to tu uplne zamorene kontraproduktivnymi spormi. Tie najjednoduchsie riesenia byvaju ale casto najvhodnejsimi. Stacilo by casovo ohranicit editovatelnost vlastneho prispevku napr. na 24 hodin a spokojni by mohli byt hadam vsetci. Ked niekto nepride na vlastne omyly do 24 hodin, tak na ne nepride ani za rok. A na druhej strane, ak niekto zacne manipulovat diskusiu upravami v minulych prispevkoch , tak staci, ak bude nanho oponent reagovat az na druhy den. Aspon mu dovtedy vychladne horuca hlava. Toto riesenie moze byt po technickej stranke zbuchane za hodinku a nebude treba riesit ziadne komplikovane programove koncepty

Ja by som mal zase este inu technicku pripomienku : Nebolo by odveci spravit system tak, aby na zmazanie uzivatelskeho prispevku adminom bola potrebna zhoda aspon dvoch adminov. Aby sa uz neopakovala situacia, kedy zacal svojvolne Caesar mazat moje prispevky len preto, ze mu nazorovo nepasovali do jeho konspiracnych teorii a na priamu vyzvu, kde a co konkretne tieto prispevky porusili, uz nevedel vydokladovat nic. Emocie su v diskusiach zlym radcom …

Ja len zdôrazňujem, že 90% je za návrat k danej funkcii a 10% je proti.

Myslím že je to jasné. :laughing:

kaviarista,

k bodu 1. toto by bolo tiež dobré. A k bodu2., … poznáme tvoje príspevky v Donovaloch a dosť často si to bol ty kto nahneval aj samotného admina, takže ja by som sa neozýval. V tvojom prípade boli zmazané príspevky, kde ty zase vôbec nevieš zniesť že diaľnice stavajú slovenské stavebné firmy. O ničom inom to nie je. :laughing:

A ešte k tomuto som zabudol a upraviť sa to nedá. Ty si tu nebol dobré 2 mesiace. :laughing:

Dy, mna to az tak nezerie, ked sa mi nieco pozmaze, len aby si to mysleli nezavisle na sebe aspon 2-3 s mazacimi prvomocami .

inak aj 60 dni je len par dni :slight_smile: