Skôr než bude neskoro. Hlasujte.
Myslím si že každý z nás si tu na 99% vždy stojí za svojím názorom, často sú tu aj reakcie na to čo sme kto napísali a to je aj poistka.
Upraviť svoj vlastný príspevok znamená že nie moderátor mi ho bude meniť ale ja sám: preklep, chyba, nedostatočne rozvedená nejaká myšlienka a kým ešte nikto nereagoval na to čo som napísal tak mám právo to ihneď zmeniť a aj potom mám to právo, … diskusia ukáže čo kto napísal.
Až ma pamäť neklame, tak Pozorovateľ (a nie je to nič osobné) raz spravil (aj to bolo Adoasom uvedené v tejto sekcii), že si menil svoj obsah príspevkov na takýto obsah: ------------------ a ešte aj dnes má niekoľko takýchto hlavne starých príspevkov, lebo tam nie je ani reakcia a už ani on sám nevie čo tam písal. Tak voči tomuto to pomôže, to admin trafil presne.
Ale dosiahne sa tým niečo iné. Ja nebudem až taký razantný ako Adoas, ja som v zásade proti odchodom pokiaľ sa nejedná čisto o osobné spory medzi mnou a niekým iným, ale chápem aj Caesara aj Adoasa. Tam kde nepomôže výstraha tak tam musia prísť činy. Pretože vyhodnocovať výsledok zmien má zmysel len vtedy keď sa na tom všetci spolupodieľajú. Veď schválne, niekto môže teraz povedať, že sa fórum očistilo a bude sa stíhať čítať všetko. Ale sami uvidíme koľko tu bude váhania, nezodpovedaných otázok atď. a nie je to príjemné ani mne vidieť po sebe chybu a nedokázať ju opraviť. A preto ak je tu nejaká chyba, tak na vine je admin.