Možnosť upraviť si svoj vlastný príspevok

V momente, keď príspevok mažeš, už práve možno niekto píše 30-riadkovú reakciu naň. A keď ju odošle, niť už bude prerušená. Ja by som odporúčal využívať intenzíve funkciu Náhľad.

mno ak sa podari tento rok nahodit phpbb3, tak tam sa da priamo v systeme nastavit doba povolena na editovanie svojho posledneho prispevku .. ale nechcem predbiehat ..

No hurá, náš admin jaký jenom je! :wink:

No, ale já bych měl asi lepší návrh, příspěvek by bylo možné editovat na neomezenou dobu, ale moderátoři a admini by mohli vidět původní verzi příspěvku a vrátit ji. Samozřejmě - moderátoři by to mohli ten příspěvek upravit podle své vůle i nadále.

Samozřejmě všechny změny na příspěvku by byly zaznamenány.

Tak děkuji Sergejovi za tu možnost upravit si příspěvek :smiley:

Myslím si, že tato téma může být smazána, problém je vyřešen :laughing:

Sergej, jsi velkým přínosem pro toto fórum a přál bych si, abys tu zůstal co nejdéle!

Ja tiez dakujem za moznost editovania. Vkuse robim nejake preklepy, v lepsom pripade len prehodim pismenka, v horsom dam namiesto odkazu na mapu obrazok holych zien, takze uz konecne mozem odosielat prispevky bez stresu…

kraken: diky, za ten hodinovy interval pre upravu podakujte aquilovi, ja som chcel 5 minut :wink:

i15: na tie hole zeny sluzi tlacidlo Ukazka a to este pred odoslanim prispevku :wink:

no tie hole zeny mi budu chybat. v takom pripade prosim ponechaj aj stary link :slight_smile:

heh, mno 5 minut sa mi fakt zdalo malo pre upravu prispevku :wink: ale tak zase, ked by osadenstvo to moc zneuzivalo, tak sa to da vzdy zmenit, ale myslim, ze tato ficurka je z tych naj z uzivatelskeho pohladu…

mno kedze je tato tema viac menej vyriesena, tak ju zamykam :wink: