fh: internet si to myslim aj ja, ale nikomu to nehovor ![]()
2 jurislav: apriori nie, ale je zbytocne robit nejake velke upravy terajsieho systemu, ked to moze byt hodne kontraproduktivne ![]()
fh: internet si to myslim aj ja, ale nikomu to nehovor ![]()
2 jurislav: apriori nie, ale je zbytocne robit nejake velke upravy terajsieho systemu, ked to moze byt hodne kontraproduktivne ![]()
Ja by som bol za obnovenie úpravy príspevkov. Moderátori to tak či tak robiť môžu a už sa to nedá nijako v praxi zneužiť, okrem toho je to všade zaužívané a znepríjemňuje to život. Nie tým, čo tu píšu vždy jednu dve vety, ale tým, čo tu vedia písať hoci dlhšie texty …
editovanie prispevku ma praveze stale velky vyznam. v tom nejake velke zmeny nebudu
system sa nadmieru osvedcil
Sorry ale to ze si nemozem editovat vlastny prispevok je dost odveci. Ked sa nahodou pomylim, alebo sa chcem opravit/doplnit tak mam smolu. Tak isto ked ma niekto zly net a hodi mu to prispevok 2 krat…
zial, ma to takto viac vyhod ako nevyhod. Opravit sa mozes v dalsom prispevku, pripadne poziadat o pomoc moderatora
.
Prispevok nikdy nehodi 2 krat kvoli zlemu “netu” ![]()
Ked pri odosielani prispevku nastane nejaky problem, treba chvilu pockat a neklikat este raz na odoslat… niekedy sa ten prispevok objavi az po 5 minutach, ale objavi sa ![]()
inak ja by som sa potesil, keby sa dalo editovat, lebo stale robim nejake preklepy, alebo potrebujem prestylizovat nezrozumitelne prispevky
Ja zial nemam velmi cim prispet kedze som momentalne v zahranici, ale moznost editovania prispevku by mala byt povolena kym je dany prispevok posledny v danej teme
Alebo do 60 sekund od odoslania.
za 60 sekund si ten prispevok nemas sancu po sebe ani precitat ak nema prave 1 riadok ako tento moj ![]()
pomaly čítaš, ale v princípe by mohlo skutočne byť zavedené, aby do 5 min. sa dal príspevok opraviť. Ja často vážnejšie preklepy/chyby potom opravujem ďalším príspevkom. ![]()
dialniciar ja praveze citam velmi rychlo ale ak napises dlhsi prispevok do 60 sekund od odoslania ho nemas sancu precitat tak, aby si opravoval preklepy a zlu stylistiku…5 min je uz ok ale ked uz upravovanie prispevkov tak skor len v tom pripade, ak je posledny v danej teme…
Na preklepy je jednoduchy navod aj za sucasnej situacie - predtym nez sa prispevok odosle, treba si dat jeho nahlad a tam ho vidite, ako bude zobrazeny.
ano, ale na to nie je vzdy cas a ochota ![]()
Ja osobne, ked nemám čo robiť, tak prechádzam všetky témy v mojej sekcii stavebné firmy a postupne opravujem nejaké tie gramatické chyby a preklepy. Mám kludnú sekciu, myslým tým to, že tu nemám mnoho nových príspevkov za den, ako v iných. Niekedy ani jeden príspevok za celý týžden. Vačšinou do mojej sekcie pridávam príspevky ja alebo Dialniciar. Len tak mimochodom, by som sa chcel spítať Andreja, ktorý je môj spolumoderátor v tejto sekcii, či sa nevzdáva tohto postu v tejto sekcii, pretože je to pokojná sekcia a jeden moderátor tu úplne stačí. ![]()
ja som donedavna ani nevedel, ze som moderatorom aj tejto sekcie
, a haluz je, ze to nevedel ani aquila
cize je mi to v podstate jedno. Ma to jedinu vyhodu v pripade presunutia prispevkov z inej sekcie (pripadne aj komentarov v MT), inac to tu casto ani necitam.
Spolumoderátorom je Andrej a ak by odstúpil, požiadam o moderovanie ja, pretože neverím, že by zamestnanec Doprastavu robil len správne veci v moderovaní svojej sekcie, kde má vysokú konkurenciu. Viď snahy o presunutí firmy Rekma do koša a podobne. ![]()
Ja som sekciu dlho viedol, zdravie moje je lepšie a rád by som sa tam vrátil. ![]()
Už som sa vyjadril vo vlákne právomoci moderátorov. A opakujem ešte raz, NEMODERUJEM SEKCIU STAVEBNÉ FIRMY ABY SOM UPREDNOSTNOVAL JEDNU FIRMU PRED DRUHOU, TU NIE SOM ZAMESTNANEC DPS, ALE UŽIVATEL AKO KAŽDY INY. Rekma bola v koši omylom, chyba bola napravena. Ďakujem za pochopenie.
JA by som radsej zaviedol moznost pre kazdeho si upravit vlastny prispevo aj preto ze ja bohuzial orbim casto chyby
. Mohlo by to byt ako na skycraperpercity kde sa ukazuje kto urobil upravu, Mne to envadi ked mi upravi moj prispevok lebo som nieco zabudol alebo urobi hrubku. Casto rychlo pisem a urobim chybu a uz potom nemozem to opravit. Myslim si ze 99% moderatorov nema dovod upravit prispevok niekoho len preto ze sa mu enpaci tak si myslim ze mala by sa vratit tato moznost.
Nech sa urobi referendum ![]()
alebo by sa mohol zaviest neaky cas.limit, napr do 10 min. od poslania sa da upravit prispevok. ![]()
ano, ano, viem, caka sa na novu verziu fora.
![]()
Zaujímalo by ma kde sa podela téma Estakáda-most v Považskej Bystrici ?