Tak som rád, že sa ukazuje , že sa tento systém osvedčil. Od začiatku som túto zmenu podporoval aj keď som bol za to napádaný a hele, už to nechcú meniť aj tí, ktorým môj názor hrozne prekážal…
ja by som na gramatiku dlabal i ked to nevyzera pekne ked niekde clovek urobi chibu , ale dolezitejsie je vymacknut sa zrozumitelne co clovek chce povedat. V tomto zmysle je to pekne popisane v teme “Preco si nerozumieme na internete”. A ked sa prispevok nevydari tak sa hold prida dalsi. Pokial diskutuju normalny ludia tak za nazor hlavu nikomu neodtrhnu; ak niekto blafuje zamerne tak musi s nejakym kopancom pocitat. Ak sa niekto prilis rozohni a potom ho to mrzi tak nie je nic ludskejsie ako priznat chybu - clovek ma pravo na vyvoj nazoru.
Takze ja by som od deda mraza privital radsej velku cokoladu ako upravovanie vlastneho prispevku.
Mýliť sa je ľudské. Tiež spravím niekedy preklep v témach, kde sa to opraviť nedá, aj v cestnej sieti spravím preklep a neupravujem kvôli tomu príspevky (výnimočne 1. príspevky v témach, na to však vždy upozorním).
Kde je táto téma: Preco si nerozumieme na internete
Na niektorých fórach (neviem, či to podporuje aj toto) je použité na úpravu príspevku časové kvórum, teda príspevok upraviť ide, ale len do napr. 20 minút po úprave. To by umožňovalo ešte dodatočnú kontrolu gramatiky ale viacmenej by zabránilo meneniu obsahu príspevkov pri korenistejších diskusiách …
johnz, taketo nieco je realizovatelne, ale ako bolo uz X krat spominane, caka sa na novu verziu systemu. uz pred rokom mala byt ostra verzia a stale sa pohybujeme na urovni bety
predo nejake zasahy do fora sa neplanuju, lebo by boli skor kontraproduktivne
Dal som moznost 1 s tym, ze prispevok bude mozne upravit napr. do 24 hodin alebo by bolo dobre moznost upravit si prispevok keby nan neboli ziadne reakcie alebo citacie toho prispevku.
to sa bohuzial neda, resp by to bolo velmi zlozite na implementaciu a bohuzial stale sa caka na novu verziu fora, takze nejake zazraky v tomto nebudu ..
Ja som za inú možnosť (a jednoducho implementovateľnú): Možnosť upraviť príspevok do doby, pokiaľ pod ním nie je ďalší. Bude sa dať opraviť v prípade, že po odoslaní zistíš preklep apod, ale nebude sa dať meniť obsah (význam príspevku) v prípade, že už niekto naň reagoval…