Modernizácia uzla Žilina

cas cca 10:05 vo videu tieto priestory preco nie su sucastou modernizacie? ci to uz patri k budove stanice a nie k nastupistiam ci sa to bude modernizovat to schatrane schodiste s polorozpadnutou castou podchodu az s modernizaciou stanicnej budovy v dalsej faze ci ako?

To už patrí Mestu Žilina. Podchod majú vlastnícky rozdelený so ŽSR.

3 lajkov

A makači vytrhali konečne aj tú burinu na stavbe :slight_smile:

4 lajkov

Vcerajsi stav mostu ponad Váh.
Na videu je vidno ako bude realizovane napojenie mostu pre pesich/cyklistov na existujucu cyklotrasu popri Vahu na strane Budatinskeho hradu.

8 lajky

Dovolím si pripojiť detailnejšie fota pripojenia cyklostezky.

11 lajky

22.9.2025 bude spustená premávka popod podjazd Kysucká.

11 lajky

Nové video od Rastislava Mráza

7 lajky

Podjazd na ulici Kysucká je takmer hotový.

3 lajkov

Skoda ze nevydlazdili cele chodniky… Ci to ma byt cyklotrasa?

To vodorovné značenie v križovatke Sasinkova x Kysucká som nepochopil. Z podjazdu vychádzajú dva pruhy a čo ďalej? Ľavý pruh pôjde doľava na Hviezdoslavovu a pravý na Kálov, ale ešte to nie je domaľované?

A prečo sa nesmie odbočiť z Uhoľnej doľava do podjazdu?

7 lajky
5 lajky

Este som tam od nich nasiel jedno video, trosku starsie
Prvy most cez Rajcanku, mozno to tu bolo

4 lajkov

Predpokladám, že aby sa tam netvorili kolóny. Nech radšej odbočia doprava na kruháč a otočia sa tam ku podjazdu.

2 lajkov

Podrobnejšie video:

1 lajk

Dnes som stihol toho viac
Prve video je Zeleznicny most cez Vah sirsi pohlad.

Dalsie video je Prejazd mostu pre pesich aj s napojenim na chodnik zo strany Budatina.

9 lajky

Posledne video je podjazd ulica Kysucka uz aj so vsetkymi sipkami pre smerovanie premavky.

5 lajky

To tam má byť takto brutálne rozdelené tými žltými oddeľovačmi natrvalo?

1 lajk

Predpokladám, že len dočasne trvalo, aby si vodiči zvykli na nové značenie. Ale časom to nebude mať kto odstrániť, tak to tam možno ostane aj na dlhšie :smiley: ako ďalšie klemmfixy v Žiline.

3 lajkov

Ocividne ich maju dost po prerobeni strecna

4 lajkov