Oficiálne sa to aj s úsekom TT-Nové Mesto píše do roku 2007, na tneto úsek je predpoklad ukončenia ešte v tomto roku (zostávajúce stavby sú pokiaľ sa pamätám: rekonštrukcia celých Žst Cífer a Šenkvice, dostavba 1 mimoúrovňového kríženia /Báhoň/, zrušenie Žst. Svätý Jur a jej nahradenie zastávkou a dokončenie prác v Žst. Trnava a Pezinok)
PK-zastavka - je to v miestnej casti Grinava - smerom na BA. Na ceste Grinava - Slovensky Grob sa stavia nadjazd (zhruba od oktobra) a este nie je polozena ani cela mostovka. Nie je stavany s pomocou EU, stat si ho musi financovat sam.
Ty si asi myslel nadjazd smerom do Senkvic, alebo do Glejovky.
No mas pravdu, kukam do tabuliek tratovych pomerov a je tam este vypisany jeden rozostavany nadjazd v km 16,652. V Senkviciach je to priecestie bezprostredne pri stanici, podla toho co tu vidim sa s nim nic zatial nerobilo takze asi sa bude riesit ako podjazd pri rekonstrukcii Senkvic …
Hmm … dalsia vec ktoru som zabudol … takto: na trati Cifer - Bahon je podla tabuliek tratovych pomerov opravena jedna tratova kolaj, durha este dla vseho nie je … naposledy som tade isiel vlakom v auguste … tak fakt nevim, musim sa tam niekedy prejst aby som si doplnil vedomosti …
Chodim tade pavidelne a opravene su obidve kolaje Senkvice - Vrsok (Bahon). Od Bahona po Cifer zacali “pripravne” prace ako hlbenie a betonovanie patiek pod trakcne stlpy a v pondelok som videl vrcharov robit na vedeni v stanici Cifer. Ale bola tam ta suprava, ktora sa pouzivala pri natahovani noveho vedenia, takze predpokladam, ze islo o prace v suvislosti s modernizaciou a nie o udrzbu. Kazdopadne medzi Bahonom a Ciferom su stale stare kolaje.
Zeby sme mali chybu v TTP (nebola by prva a asi ani posledna …) ale pri tom useku su jasne dve hviezdicky (mimoriadne prekrocenie rychlosti na suhlas ZSR povolene) a to by sa na starej trati asi nedalo …
Ano ale v tomto pripade uz to meska a pokial viem tak sa posuval aj rok a posunul sa diplomaticky tak, ze modernizacia bude dokoncena skor - ale realne neskor.
Posledné dni sa na žel. stanici v Rači začala znášať 1 koľaj na okraji stanice, a sú tam nachystané aj nové stĺpy pre trakčné vedenie. Súvisí toto s modernizáciou trate Rača-Trnava?
Inak neexistuje niekde približný harmonogram dokončenia prác na jednotlivých objektoch tohoto úseku?
Andrej: existuje, ale podla neho mal byt Pezinok davno hotovy … pozeram do POVP (plan organizacie vylukovych prac) a je tam napisana nepretrzita vyluka jednej skupiny do 22.3. (?? - to nemozu stihnut) … co bude potom musel by som zistit … holt je to az za Novym Mestom …
Hm, tak dalo by sa aspon zosumarizovat, co vsetko sa uz spravilo, co sa prave robi a co sa este planuje spravit?
Co ja viem, tak hotove useky su Raca-Sväty Jur, Sväty Jur-PK, PK-Senkvice a Cifer-TT.
V rekonstrukcii pokracuju stanice PK, Senkvice, Bahon, TT (alebo useky okolo stanic) a usek Senkvice-Bahon.
Este sa ani nezacalo v stanici Sväty Jur (ta ma byt tusim prebudovana len na zastavku), ani Bahon-Cifer (to neviem presne, davnejsie som tadial nesiel ).
Co sa tyka priamo stanice v PK, tu rekonstruuju od juna 2004 doteraz a zdrzanie nastalo hlavne kvoli prelozkam inzinierskych sieti (ktore ako tradicne boli zle zaznacene). Chyba este dokoncit hlavnu budovu stanice a podchod. Pritom to malo byt hotove tusim v 12/2005