Kazdy ma kusok pravdy. Otazka zeleznice v samotnom presove je ale diskutabilna, kedze Sekcov (najvacsie sidlisko) lezi uplne mimo zel. trate. Sidlisko 3 je tak na hrane, ale stale je potrebna MHD na dojazd domov. Jedina relativna idealna zastavka je presov-mesto (centrum), avsak tu byva zas malo ludi.
A čo sa týka turizmu tak nemá o nič lepšiu polohu ako hlavná stanica.
Ak by sa zriadila este jedna - dve zeleznicne zastavky v PO napriklad niekde v mieste “Razcestia Sidlovec - koniec Sidl.3” a mozno aj pri novom kruhaci pri ZVL, potom by bolo možne vyuzit aj zeleznicu v meste ako doplnkovu mestsku dopravu, ak by na nej samozrejme platili listky MHD. V niektorych castiach Londyna to takto funguje, ze za mestsky listok mozte cestovat aj zeleznicou.
Ja teda neviem, ale podľa fotiek z google street view by nadjazd nad železnicu a rieku v pohode vošiel. Možno trošku strmší nájazd smerom z východu. Akurát by sa museli zaslepiť ulice Jazdecká a Urbánkova. Vyvlastnenia ani asanácie by podľa mňa neboli potrebné. Jedna bytovka by mala pred oknami vyvýšenú cestu, čo sa ale dá esteticky riešiť. Samozrejmosťou by mali byť protihlukové steny. Myslím, že pri správnej komunikácii by aj dotknutí obyvatelia takéto riešenie privítali.
Existuje nejaky rozumnejsi napad ako most ponad zel. trat a Torysu? Nijake ine riesenie nebude lepsie. Mali by sa skoncentrovat prave nato, lebo SO PO ??? neverim ze sa to raz postavy.
Rozumnejší nápad asi neexistuje… Inak nebol by problém pri zapustení železnice práve s Torysou počas povodní? Neviem, o koľko vtedy stúpne Torysa ale napr. Sekčov má tiež nemalé koryto a počas povodní vie hladina poriadne stúpnuť(to som zvedavý na ten podjazd na NK popod železnicu, očakávam, že NK v tom úseku v takých situáciách budú uzatvárať). O preložke trate cez Šarišské Lúky sa nám môže len snívať a ten tunel čo plánovali pri koridorizácii bol skôr sci-fi.
Otázne je, do akej miery by SO PO vyriešil dopravu v meste. Ak by bol aj JZ obchvat mesta, tak tranzit by bolo možné vylúčiť z mesta(to už tu bolo x krát písané). Lenže aj tak si myslím, že bolo by vhodné riešiť primárne ťahy v meste(tak ako teraz NK + tento celý úsek na 1/18 čo riešime…), lenže nové cesty(ktoré mala dať postaviť SSC) ak sa nemýlim padli práve vďaka očakávaným investíciám NDS. Ešte postaviť Kuzmányho a máme okruh(čiastočné riešenie), čiže tento problematický úsek by sa dal prebehnúť po Obrancov Mieru- Nábrežná - Škultétyho - Kuzmányho - Rusínska - Svobodu
Stúpaniu podzemnej vody v podjazde sa dá zabrániť hydroizoláciou proti tlakovej vode. Je to náklad navyše, ale vzhľadom na cenu stavby nemyslím, že nejaký zásadný. Čomu sa zabráni ťažšie, je natečenie vody zhora v prípade silných prívalových dažďov. Ale to sa zčasu načas deje aj v iných podjazdoch.
bude tam navyse instalovana cerpacia stanica na vodu…
Vsetko co tu pisete je pravda, no je standardom ratat max. so storocnou vodou. Ak pride nieco horsie je mozne ze voda bude vsade. Aj D1 na Kosice uz bola uzavreta koli povodniam. Kedze tam je precerpavacia stanica s vodou sa ratalo, otazka je do ake miery.
nie, nie je to mozne. projektanti to prepocitali.
Obcania sa buria pri vyrubani jedneho gastana, nieto este demolicii.
Na tejto krizovatke je podla mna riesenim kombinacia jemneho znizenia nivelity 1/18, a vyvysenia zel. trate. Idealne by bolo riesit to koncepcne, takze bud prelozka cez sarisske luky, alebo zdvihnutie cez cely presov. Nemusi to byt na pilieroch, staci nasyp, pekny, zeleny, zatravneny, so stromami a podjazdy. V tom pripade uz teda tram-train projekt, dotiahnut to trosku blizsie sidliskam, zaviest kyvadlovku..
Myslim ze riesenuie je dane v UP presova trat je prelozena do uplne ineho kloridoru a obchadza vsetky urovnove priecestia. Sucastou prelozky zeleznice je aj tunel takze vyska investicie bude vysoka.
Ak by to malo byť dvojkoľajové, tak iné riešenie nieje. Dvojkoľajové preto, lebo je to súčasť koridoru IX ( aj keď asi to bude len comprehensive). Blizkosť rieky a hustota zastavanosti všetky tieto nápady posúvajú finančne do o dosť vyšších čísel v porovnaní preložky mimo mesta a ďalej od rieky. Toť môj názor.
Všetko sa dá riešiť, ak sa chce. Žiaľ nič sa nechce a potom sa navrhujú úplné bludy s preložkami.
Preložka môže mať význam len vtedy, ak bude železnica použiteľná aj pre dochádzanie ľudí do práce a školy. Pretože dialková železničná doprava cez Prešov nikdy nebude (negeneruje sa dostatočný dopravný prúd) a nákladná doprava = tam tiež nevidím obzvlášť veľký potenciál.
T.z. preložka má význam len vtedy, ak je v Prešove využiteľná pre miestnu dopravu. Inak je to len vyhodenie peňazí do luftu.
toto je asi najvacsia pravda vo vacsine pripadov … podobne ako aj v bratislave, stanice su odtrhnute od ludi a nie je to pouzitelne, takto by sa mohla sucasna trat opravit upravit a urobit integrovana doprava smer kosice/kysak a poriesit viacero bolavych miest .. neni normalne aby cez niekolkoprudovu cestu v sirsom centre mesta isla urovovo zeleznica
vie niekto preco sa postavil odbocovaci pruh z kosickej na kruhac, ktory je vlastne smerovany do protismeru ?
alebo pripravuju aj moznost jazdy pre anglicanov ? alebo som to len nepochopi
je to na vetve 4
[album_photo]16262[/album_photo]
som si pozrel aj situaciu a tam je to tiez, ale nejako mi nedava tento pruh zmysel .. vyznacil som to zltym
[album_photo]16386[/album_photo]
Tipujem, že to bude nejaká komunikácia v súvislosti s pneuservisom a prístupom na smer do KE.
Foto stavby Nábrežnej v Korzári: presov.korzar.sme.sk/c/7026621/v … esova.html
Tak tak, ved mame predsa detailne mapky, kde to vidno.
Smer z centra na KE bude nasledovny - uplne vpravo dvojpruh smer KE na kruhac, v strede premostenie ponad KO ala 4pruh a vlavo obojsmerna cesta 1+1, hned za KO rozsirujuca sa na 2+1 (dva pruhy do centra). Ten jeden protismerny pruh bude sluzit pre vodicov vychadzajucich z firiem na Kosickej (Troliga, Rotkiv), ktore chcu ist na KO: google.com/maps/preview#!da … !2b1&fid=0
Inak KO je uz v google maps zakresleny,
Do galerie davam foto z korzara. Su pekne, fotene z perspektivy.
aha, na tejto mapke asi ten vjazd co je tam naznaceny v kilometri 0,2 na kosickej.
ale to malovanie pruhov tomu neodpoveda, ze tam ma byt odbocovaci pruh smer kruhac.
a si skor myslim, ze to je dost blbe taketo riesenie, a radsej sa mal urobit BUSpruh po tu zastavku