Konecne trnto tyzden vyslo zaverecne stanovisko, na popud bajan vyhodili mimourovnove krizovanie kutlikovej. Takze cele zle.
A mozno do 2020 stihnhu tender, lebo stavebko do 2018 nebude
Konecne trnto tyzden vyslo zaverecne stanovisko, na popud bajan vyhodili mimourovnove krizovanie kutlikovej. Takze cele zle.
A mozno do 2020 stihnhu tender, lebo stavebko do 2018 nebude
Zopar foto z 2 novych krizovatiek na Racianskej v Krasnanoch (doprava):
gallery/image_page.php?album_id=244&image_id=37745
Kôli novým bytovkam súboru Malé Krasňany. Tu sa myslím aj investor podieľal na tejto investícii
Problem je ze budu spnalovat elektricku.. Tradicne zlyhanie mesta
Nie je možné nastaviť na semaforoch preferenciu eliny?
Vsetky 3 krizovatky (Pekna cesta, Ab kozmetika, Male Krasnany) maju prepojene semafory (kopali tam kabelaz medzi nimi) a na vsetkych su aj kamery (ak som to spravne odpozoroval), tak tipujem ze pri snahe a doplneni snimacov na automaticku preferenciu sa to da pekne spravit.
Problem je ze dobre preferencia nefunguje v podstate nikde, lebo signalny plan.. Ani na bosakovej to neni terno a to je len jedna krizovatka..
Kazdopadne minimalne krizovatka pred AB kozmetikou nutna nebola.. Tu mohli vynechat
No to máš pravdu že jedna križovatka by tam stačila, len neviem či sa to nepostavilo takto kôli budúcej možnej výstavbe tam:
michal-drotovan.racan.sk/2013/07 … hnavy.html
Drotován je z rovnakej bandy ako Kratochíľová… určite Mrvov kamárat. Sorry za príspevok OT.
OT:
obcan.racan.sk/2017/08/Rozhovor- … u-BSK.html
Drotovana som vnimal doteraz pozitivne, vyjadroval sa k developerskym, dopravnym a rozvojovym projektom v BA, najma v Raci a celkom k veci.
Bohuzial ako ohlasil ze je v time s Mrvom, tak u mna skoncil.
No je to trochu OT,ale myslím že Drotovan má zrejme lepšie informácie o Mrvovi a o tom o čo mu ide ako to čo sa tu píše anonymne a bez dôkazov na fóre. A to sa Mrvu nejdem zastávať, ani Drotovana, ale za ním vidím aj dosť veľa snahy postaviť sa napríklad vyčínaniu developerov v Bratislave. Tiež som sa trochu zadivil, ale hádam vie prečo to robí, nejdem ho hneď odsudzovať a lámať nad ním palicu.
Ja akceptujem Drotovanovu snahu podchytit vycinanie developerov v BA a za to som ho vnimal pozitivne. Mal najme casto dobre pripomienky k doprave z hladiska rozvoja, t.j developer ide spravit nove byvanie, ok tak nech zabezpeci vramci dopravy to a to.
Ale nemozem akceptovat to, ze je v time Mrvu, ktory kandiduje za zupana a pritom nedokaze normalne komunikovat a prijat nazory inych, vid komunikaciu OZ Triblavina.
Vsetci, co tvrdite, ze Drotovan u vas skoncil, tak predcasne hadzete flintu do zita.
Sice “zmenil dres”, ale este ani nic nestihol spravit a vy ste ho uz hned dokazali odsudit.
Co ked presiel k Mrvovi, aby ho trochu uzemnil a ukazal mu lepsie riesenia ?
Sudte ho az po prvych cinoch.
PS: niesom priaznivec ani jedneho ani druheho, ziadneho som v zivote nestretol, poznam ich iba z medii. Len krutim hlavou nad detinskym spravanim sa niektorych diskutujucich …
Mozno sme sa nepochopili, pisem ze jeho ako jednotlivca vnimam pozitivne, ale zial nemozem ho podporovat v time Mrvu, pre mna to je neprijatelny “dres”.
Riešil som súvislosti s ukončením resp. nepredĺžením “jednej” zmluvy s Drotovanom. Síce mal(i) iný názor, ale pochopil(i) že môže vyhrať len verejný záujem, aj vyhral.
To, že ide proti developerom v BA nemusí byť nezištné. Tí ľudia čo tu chcú bývať je im ± jedno či to bude v BA alebo tesne pri BA. Ak sa nebude stava v BA je pravdepodné že sa bude stavať na pozemkoch “OZ Triblavina”.
No z nejakého dôvodu ti leží v žalúdku, ale to on aj Kmotríkovi a iným keď im nešiel po ruke ale prekazil im pár bláznovstiev
A bývať tam kde chýba inraštruktúra alebo je nedostatočná možno niekou nevadí kým si uvedomí že má nedostatočnú občiansku vybavenosť že cesta absolútne nestačí, že vytápa cez dažde slabou kanalizáciou cesty, lebo developera zaujíma len čistý vývar za m2 a ostatné nech mu doplatí mesto, kraj v odobe investícií do inraštruktúry, však ľudia chcú bývať. A na toto Drotovan dlhodobbo a často upozorňuje a to nie len v Rači. Keď si to porovnám s narcistickou kampaňou Nesrovnala, s chvastavými bilboardami ako spraví z Bratislavy Zurrich Berlín Viedeň bez tímu osoností tak Mrva má okolo seba slušných ľudí za ktorými vidím výsledky. A to mu nerobím kampaň len vidím rozdiely.
neleží, ale kto ťahá s Mrvom u mňa nemá šancu.
Fh, to iste sa da povedat aj o Smere a Ficovi, vsak tiez tam ma zopar dobrych ludi s vysledkami
Mrva, Kusy, Uhler, Nesrovnal je ta ista chaska.. Dokonca vychadzaju vsetci z povodnej bratislavskej SDKU skupinky , ktoru aj skorumpovany Miki rozpustil , ze su extremne skorumpovani a skodia Bratislave. Co je uz co povedat.. A hej bratislavska SDKu bola realitka na rozpreravanie mestskych a krajskych pozemkov za babku…
A to je problem.. Vid aj ako aguje Mrva pri Triblavine… Vsak uz pred vyse rokom som pisal, ze mal kandidovat povodne na zupana za novu Siet, ale to jaksi nevyslo…
Paradxne najlepsi kandidat na zupana ja Ftacnik, je to desna predstava ale bohuzial.. Lebo “pravica” tam nasakala dalsie “Vasariove”…
Nic ja to opakujem uz roky, VUC bez nahrady zrusit…
Konecne komplet opravili priecestia na Nobelovej, nielen s hlavnou tratou ale aj vlecku (kde z povodnych 3 kolaji ostali 2). A takmer cela Odborarska ma novy povrch.
Preco desna? Ftacnik je jeden z mala slusnych politikov, bez korupcnych kauz, nema za sebou vacsie faily. Vadi ti ze je laviciar?