zdroj:
Mne osobne pride, ze tie pruhy su velmi uzke… Zmestia sa tam vobec dva autobusy oproti sebe?
pozri tie auta, isteze sa zmestia. a do tych cyklopruhov by sa zmestili dokopy dalsie 3 auta. lol
cyklopruhy širšie ako samotný pruh pre autá…a to značenie tiež bieda…prečo šípka doprava pred KO, to je nejaká novinka?
tu je link na FB, kde to starosta vysvetluje… Ale v skratke - novy most je sirsi o cca 40cm, vozovka sa rozsirila zo 7,05m na cca 7,45m. Vsetok ostatny priestor vyuzili na rozsirenie chodnikov/cyklociest po stranach
Podla informacii od starostu Vrakune, by zajtra (14.10.2025) po 14:00 mal byt sprejazdneny novy most…
Rozhovor s Michalom Feikom o Autobusovej stanici v Bratislave:
Docasny most stale stoji, pretoze je po nom vedeny napatovy kabel. No dnes prave vedla noveho mostu pokladali novu trasu, po ktorej budu vedene vsetky energie (plyn, elektro, telekomunikacne…) Ked to bude vsetko urobene, az potom mozu kompletne odstranit docasny most a aj provizorny “zeriavovy” nosic energii
a este o pocte obyvatelov, konkurencie v okoli, a v tomto pripade aj o navstevnosti tatier. velke 5miestne auta niekde v parizi alebo milane nenajdes v takom pomere ako v BA alias ked na 90 percent chodim po meste/okoli tak naco SUV?
hej, ale nie len v BA.
veľa peňazí za niečo, čo nepotrebuješ, nevieš na tom poriadne jazdiť, nemáš to kde zaparkovať, žerie to aj trávu pri ceste, ale hlavne že máš ![]()
asi tak, v europe sa najviac predávajú autá clio p208, a pod. Zrejme na “západe” majú rozum, a nepotrebuju si svoje egá upevňovať veľkými autami.
Pretoze mas v Bratislave rozbite cesty… Ja mam sice “sedan”, ale dalsie bude asi SUV a nie je to len tak zo srandy, ale kvoli tomu, ze sa tu neda jazdit.
Mne by to zato nestalo.
Ked ides SUV a zrazis sa z golfom dopadnes vzdy lepsie ako keby si soferoval fabiu.
a keď pôjdeš na suv a zrazíš sa tatrou, ako dopadneš??. Bohu žiaľ je to smutné, práve mnohí majitelia suv si myslia, že sú nesmrtelní keď majú suv a tak aj jazdia. smutné , Veľmi smutné, trocha to preženiem, ale kúpiť si suv, aby som mohol zabíjať šoférov na golfoch. Bohu žiaľ “slovensko” . (len pripomeniem, ako majteľ suv zabil dvoch hasičov na bicykli…)
A DACIA.
len som doplnil. ![]()
Pacho ty mas zaujimave myslienkove pochody. Ty hovoris o agresivite, ja o bezbecnosti. Moja dcera kupila suv lebo rozvaza 3 deti do skoly a na rozne kruzky. Nie zeby zabijala “golfistov”, ale zeby deti boli viac chranene. Staci takto?
Excelentný príklad. Žena, väčšinou s parkovacími schopnosťami lvl. 0, odhad rozmerov detto… Keby som písal knihu o tom, koľko nám podobne prípady narobia chaosu v praxi, museli by SUV zakázať ![]()