obcas sa nudim a z pozhananych mapiek potom vytvaram KML so zakreslenymi z.tratami a dialnicami … mozno raz sa mi podari dohotovit celu mapu SR … ale par lastoviciek som uz ukazal ako pr. presov z-presov juh … ale nemam vela casu tak to trva uz vecnost
Pre pripad ze by sa to hodilo, z OpenStreetMap som si nechal vyexportovat vektorovo cestnu siet od II.tried vyssie spolu s zeleznicami a hranicami… Mam to v ai - dalo by sa s tym pekne vyhrat a porobit mapy, no ja na to nemam absolutne ziadnu casovu kapacitu. AI ma 16 MB, ak mate niekto zaujem, napiste mi IS, poslem vam odkaz na stiahnutie…
Na zakladnu mapu sa daju nakreslit plany atp, praca na 15 minut vypada napr. takto: openstreetmap.org/copyright
Google maps je dost neaktualna mapa, najma v statoch s rozsiahlejsou vystavbou dialnic.
Je este nieco podobne ako google maps, kde su mapy aktualnejsie?
Len škoda, že sa častejšie neaktualizujú (nezhotovujú) aj reálne, satelitné snímky, myslím konkrétne našu krajinu - Slovensko. Niektoré miesta sú nafotené hádam aj 10 rokov dozadu.
minulu stredu som prave pozeral, ze na ggoglemaps este ani nebola zakreslena dialnica cez PB , naproti tomu na openstreetmap uz bol dokonca aj novy kruhac.
hm, ale nabrezna v PO nie. pokusil som sa ju zakreslit, ale nejako sa mi to nepodarilo. nieco som zadefinoval, ale mapu nezmenil.
google je pomaly v aktualizacii SK, ale stale ho mam rad