Mapy a mapove podklady

pravdepodobne je to pozliepane z roznych rokov.

jj tak to vyzera

Super, konecne. Akurat su stare min jeden rok.

Nie je mapa ktorá by zobrazovala všetky výšky mostov kvoli výške prejazdnosti popod ne???

www.turistickamapa.sk ma aktualizovane podklady, je prehladnejsia a bolo tam opravenych mnoho nepresnosti. Dokonca tam najdete vsetky posledne otvorene useky ciest (uz aj cele meng.-janovce :slight_smile:). Len tak dalej :slight_smile:

ano, aj ja som si to vsimol. pretoze si tuto stranku pozeram pravidelne mozem potvrdit, ze to bol vyrazny posun. mapa je fakt pekna a velkej miere aktualna. no niekedy az prilis vid napr. usek svinia-presov je uz zazancena cervenou ako funkcna dialnica :smiley:
keby ta realna vystavba bola taka jednoducha ako na monitore :frowning:
dokonca je tak podrobna, ze su tam zaznacene aj mosty a tunely. fakt peknee

Je tam aj Or. Lesna - Nova Bystrica

Memá niekto akuálnu mapu SR s vyznačenými úsekmi diaľnic ( platnými vo výstavbe…) v nejakej lepšej kvalite? ideal keby bolo ešte aj v PDFku

mapa BA s veľkým rozlíšením

http://rapidshare.com/files/182409441/Bratislava_mapa_19400x14400__280Mpix_.pdf

norc.sk/

streetview na Slovensku…

pocitace.sme.sk/c/4276906/v-goog … kosic.html

konecne :slight_smile:

Radsej keby bol aktualizovany google maps…

norc.sk/ - pribudli fotiky z Banskej Bystrice, viac fotiek z Kosic a zopar (skutocne len zopar) fotiek z Trnavy a Nitry

Nevedel som presne, kam zaradiť otázku..ale

Neviete, ako často obnovuje google mapy? Máme vyše 2 mesiacov otvorený nový úsek R1 a na maps.google.com sa nič nedeje :slight_smile:

Ako sa im zachce :slight_smile:. Cesta II/520 otvorena pred vyse rokom tam tiez nie je zaznacena.

rakuska A6 tam tiez chybala snad vyse roka

ale usek svinia-po uz je a este sa po nom nejazdi.

Zaujímavá mapa sa vytvára aj na Open Street Map. Aktualizovaná je vždy keď si niekto kto má GPS nájde čas a pošle tam nové údaje. :slight_smile:

Odhadom tak raz za rok, mozno este aj menej.

Ja viem tak, ze asi tak raz za dva roky, ale niektore oblasti castejsie.