Mapy a mapove podklady

Usek R1 Beladice-Tek.Nemce aj ZC-SP je uz v Google maps - avsak zvysok R1 pri NR nie… maju v tom trosku bordel :slight_smile:

Pravda, ja som si dnes vsimol, ze vyznacili aj obchvat SK /R4/, Budimir - KE…zeby akoze R4??? a je vyznaceny aj prietah BB smerom na Donly, co nebolo…

no, je sranda, ze obchvat SK (R4) vyznacili, ale obochvaty Ozdian a Figa-Tornala na R2 nie…

ale este minuly tyzden boli oznacene tou takou tmavsou, teraz uz nie su, ale ked si to priblizis, tak su tam, ale zlte…

Inak chyba im aj dokonceny obchvat Topolcian.

aj nabrezna

Google pridal oznacenie RC pre vsetky postavene useky, aj v polprofile.

ale nie vsetky namaloval na oranzovu :wink:

Stale chybaju 2 nove useky pri NR…NR - Selenec - Beladice

To je fakt. Tie budu mozno az pri najblizsej aktualizacii o rok, ci o dva. Nikto nevie, na akom principe gugel svoje mapy obnovuje, ani sam gugel to nevie mam taky dojem.

mapy.hiking.sk maju obnovene mapove podklady a troska upgradnute funkcie

V mapach je uz zakreslena R1 (uz v presnej polohe) aj cely byvaly 1. balik PPP vo vystavbe. Visnove, ktore je v tendri, paradoxne nie, asi uz tusia, co s nim fico po volbach spravi :slight_smile:

Taktiez je vidiet vo vystavbe most v TN, R4 KE-H, ci uz sprejazdneny obchvat TT ci GA :slight_smile:

aj google maps upgradoval funkcie, najma som si vsimol, ze pri vyhladani mesta co ibce sa zobrazia aj hranice okresu.
rovnako zauktualizovali satelitne zabery, napriklad presov ma teraz foto z leta 2011. aj ked len pravu polovicu

Google opat upradeoval, najma mapy. Pekne vidno stavany obchvat TN, R4, ci nedokoncenu MUK Presov: maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.9 … a&t=k&z=17
Vraj pribudli aj 3D zobrazenia.

Dik za update Tomas. Neviem ako u vas, ale u mna google znaci D1 ako “Mautstrasse”. Aspon je jasne, odkial berie mapove podklady :slight_smile:.

Na strankach NDS som nasiel peknu vektorovu mapu v pdf

Mapa siete dialnic a rýchlostných ciest - 03/2012

ndsas.sk/ext_dok-mapa_siete_03_2012/44547c

Google Maps konečne aktualizovali. R1 okolo Nitry zatiaľ nie je v mape zachytená, ale plánovač trasy už nový úsek medzi NR-západ a Beladicami zachytáva presne: goo.gl/maps/mHdB

No konecne. Sranda je len, ze googlu aj tak vychadza najrychlejsie spojenie KE-BA cez BP (spravne aspon ukazuje, ze cez ZA je to najhorise. maps.bing.com ma veci nastavene zjavne lepsie, lebo tam KE-ZV-BA je najrychlejsie.

Google maps su znacne nepresne, ktovie, s akou rychlostou pocitaju pri jazde po R1, ked z BA-Vajnory do BB pise cas vyse 2 h.

Google aktualizoval Slovensku mapu. Je tam uz kompletna R1

V MÚK Nitra-Západ je naznačená odbočka na Lehotu z nitrianskeho privádzača ako funkčná: goo.gl/maps/CLOr. Ak sa nemýlim, toto nefunguje. A pred MÚK Nitra-východ chýba diamantová križovatka vrátane SSÚR Selenec.