tu stranku som si pozrel ,vyzera zaujimavo a je tam aj mnoho peknych fotiek z europy…Mesta , dialnice RC , cesty …
50 namiesto 110 gallery/image_page.php?album_id=232&image_id=13889
Dufam, ze to uz pomkne madarov k tomu, aby tu cestu opravili. BTW, ja som vcera absolvoval Kosice-Plejsy, a tiez minimalne na jednom mieste (myslim medzi Krompachmi a Margecanmi) bola prenosnymi tabulami znizena rychlost na 40-ku ci 50-ku.
na tych fotkach z useku je to super cesta oproti nasim hrkotalkam…
tie ostatne fotky v albume su starsie..
Na akej velkej casti useku je to znizene na 50ku? 100ka bola v drvivej vacsine useku hranica-Encs, a tie zosuvy boli tak na 2-3 miestach, takze predpokladam, ze cele to na 50ku nedali.
takze useky su v horsom stave-??? urcite lespie ako u nas…hm ??
Ja som to naposledy absolvoval v januari. Kvalita povrchu je tam v pohode. Ale na 2 ci 3 miestach bol nejaky zosuv pody ci pokles cesty na takych 30-az-50 metrovych usekoch. Tam treba vyrazne spomalit. Inak ale, ze by vymole/diery na ceste ako u nas to nie. Ten problem tam je proste o niecom inom - bodove zavady. (aspon v januari to tak bolo).
Od hranic po krizovatku Hernadszurdok je 50 (na najhorsom mieste 40). Potom dalej po Novajidrany je skoro vsade 60 s dodatkom “Pozor vytlky”. Samozrejme sa to nedodrzuje, uz pri 80-tke sa ide uplne pohodlne. Od Novajidrany po Miskolc je uz cesta v normalnom stave a bez obmedzeni.
co by sme dali za take" vytlky " u nas …
Este ked som zacal chodit pred rokmi , 7-8 rokov pravidelne na Jadran cez madarsko usek E65 Csorna -Szombathelly -Kormed nadaval som ake maju madari otrasne cesty …Dnes uz je usek z polovice koMpletne zrekonstruov any …a s velkej casti vymeneny asfalt povrch…takze klobuk dole …
Hmmm, to je zleee. To je cca 15km. Ako 110ka bola miestami dost krkolomna, ale ked je prazdna cesta, bola to super dynamicka jazda. Ja si pamatam ale len dva useky, kde bolo treba zabrzdit na cca 50ku, a tie lokalne obmedzenia stacili.
isiel som tade pred 2 tyzdnami a je to dost huste, cesta je na dvoch usekoch uplne rozpadnuta, tam je aj 40 vela ( kamiony sa tam vlecu krokom )
naspat som isiel v noci a bolo to velmi neprijemne ( nie su to klasicke vytlky, ale zdeformovana cesta) a tesne za usekom stali slovaci s poskodenym autom
Aj tak si myslim ze nase 1- tky na Slovensku su oproti Madarskym uplne v pohode…
hej su tam v pravidelnych odstupoch take priecne nerovnosti, pripomina to jazdu po kolajniaciach
Aj tak si myslim ze nase 1- tky na Slovensku su oproti Madarskym uplne v pohode… Pardon myslel som to opacne…nase su oproti madarskym vo velmi zlom stave…
po vzhliadnuti tychto videi je mi jasne, preco je M10 na Sturovo vacsia priorita ako M2 na Sahy
youtube.com/watch?v=paN9DIHR … A&index=14 Budapest - Esztergom
youtube.com/watch?v=kSmIUYJQ … A&index=21 cesta c.2
obsluha roztiahnuteho predmestia Budapesti a fabrika Suzuki su dolezitejsie, ako turecke kamiony do Krakowa
No tie kamiony tam tvoria asi 40 transportu cez Budapest…a je uplne jedno ci je to rano o 3h …
vdaka linku na utadat.hu som si overil hodnotu 20.000 aut ktora je v tom videu. pravda to je asi po piliscsaba, dalej je to stale do 15.000. na obchvate dorogu ale premavka klesa pod 10.000 aut a nad toto cislo stupa az pred vjazdom do ostrihomu. takze M10 ma opodstatnenie asi po krizovatku 10x117 a dalej by bolo treba riesit 1) novy most cez dunaj 2) cestu I/76 na sarovce ktora absolutne nevyhovuje pre nakladnu dopravu.
ide teda viac menej o obsluhu ludi dochadzajucich do BP a nie pre suzuki ale vzhladom na teren a dlzku sa cudujem ze ten kusok este nestoji.
V ramci budovania severneho obchvatu Miskolca sa upravi aj napojenie cesty c. 3 na M30. Smerom do Kosic sa tam bude prechadzat 360-stupnovou sluckou. Smerom z Kosic to bude len prejazd polkou kruhaku a potom 270stupnova otocka na najazd na dialnicu. Uz teraz sa mi z toho toci hlava skyscrapercity.com/showthrea … t101772009