Madarsko - Hungary

v akom stadiu to je, kam sa to posunulo, vieme?

Ked v lete taham na BELEHRAD, cez obchvat BP cez usek M 0 a chytim spicku tak sa rutim krokom aj 20 km…v kolone kamionov . Budapest je v lete preexpovana kamionmi s celej europy..a je jedno ci idete o 12 h na obed alebo o 3 h rano stale je plno..Niekde som cital ze M0 uz rozsiruju na 3+3 ??Prosim o info , v lete si to opat zopakujem…

tu je aktualne video aj s mapou: youtube.com/watch?v=UGQVdmyd … r_embedded

medzi M7 a M6 sa uz jazdi po 3+3, najnarocnejsi usek od M6 po cestu 51 by mal byt hotovy v lete (ale nemam to potvrdene) a skratka od cesty 51 po M5 by mala byt otvorena za niekolko tyzdnov

No to by bolo super…cez den je tam neskutocne dusno…a hrozba kolizie s kamionom pri jeho predbiehani je dost vysoka…

Inak vytlky nie su problem len u nas, znacky so slavnou 110-tkou smerom na Miskolc su otocene a namiesto toho je tam na dlhych usekoch 60tka. Ta cesta je zrela na generalku…

kvoli vytlkom ci prepadu podlozia?

Kvoli vytlkom. Nie su az take hrozne a da sa ist 90-100kmh, spravca cesty sa zjavne len snazi vyhnut vymahaniu skody v pripade poskodenia.

gallery/image_page.php?album_id=232&image_id=9045 tu je to ale uz dost zle a rychlost je znizena na 40

Mimochodom, nestavali vela tych usekov od hranice po Miskolc Inzinierske stavby Kosice? Mohli by ich najat znova, aby to poopravovali :slight_smile:

Takze ak mam rozumiet na useku M 0 sa dostanem na skratku cez cestu 5…kt bude hotova do leta.??? Nieco je nakreslene aj na videu aj na mapach cz…

ta skratka je novy usek M0, vznikne tam taky trojuholnik openstreetmap.org/?lat=47.37 … 3&layers=M

na hran. priechode Rajka som si vcera vsimol tu vitaciu milu foto, ale to som o tom vedel, moji spolucestujuci nereagovali…
co je ale velky posun vpred je novy nater na tej zelenej konstrukcii, ktora vyzerala ako strasiak maps.google.sk/maps?q=rajka&hl=e … o-24889817, budeme sledovat, ako dlho to vydrzi :slight_smile:

dakujem i15 …za info ,inac vyborna mapa…,aj som si myslel ze vyustenie bude uz existujucej nedokoncenej krizovatke…M5…s M0 -E71 :wink:

mapa intenzity premavky v Madarsku v r. 2011 (1. vsetky auta, 2. len nakladne).
skyscrapercity.com/showthrea … t101303386
Minimalne po Encs by tu M30 uz mohli potiahnut :slight_smile:

juuj, to by bolo. a od Encsu opravit 110kovy usek a je to parada. skoda, ze ten 110kovy usek sa tak rozpada, po nejakych 10 rokoch…

rozsah 8-20000 vozidiel je prilis velky, chcelo by to presnejsie cisla

tipujem, ze presne data mas v 400-strankovom dokumente o jeden post spat, z ktoreho su tie obrazky vytiahnute:
internet.kozut.hu/Documents/orsz … rgalma.pdf

PS: Tomas PO, presne. Uvidime, co sa udeje po otvoreni nasej R4. Minimalne to napojenie by madari mali stavat hned, a mozno im popri tom dojde, ze treba opravit aj tu 110kovu cestu.

je to neprehladne, lebo tabulka je rozdiahnuta na 2 strany. Prvy 2 pruhovy usek za Miskolcom ma 10742 vozidiel, smerom ku hraniciam to klesa na 3583 vozidiel a tesne pred hranicou je 5253 vozidiel

M15: 14874-16874

na ceste c.2 v zupe Nógrád (od M2 po Sahy) je od 12257 do 3478, pred hranicami 6680

V Hu je asi nyjvytazenejsi usek zrejme usek M1-Gyor-Budapest -M 0 -M5 smerom na Szeged a tie cisla okolo 50000 voz za /24h je prekrocene v letnych mesiacoch ked sa Europa vyberie dovolenkovat do HR , Grecka ci Bulharska k moru .

Ano 50000 vozdiel je az za Gyor. Na M7 to pod 50000 klesa rychlejsie niekde v polovici medzi Budapestou a Szekesfehervarom. M6 je uplne zufala, uz za Dunaujvarosom je menej ako 10000 vozidiel