a preco by nemohla byt? ja som ju doteraz stale obchadzal, ale dostali sa ku mne neoverene info, ze tento usek nie je spoplatneny
Ved je dokoncena v plnom profile, je to plnohodnota dialnica. Myslim, ze je tam lokalne 110, ale inak nevidim dovod na nespoplatnenie.
spoplatnenie zacina nikde za exitom miskolc juh.
motorway.hu/engine.aspx?page=Map
tu je presne vyznaceny nespoplatneny usek
vdaka! mohol som si mysliet, ze bezplatny bude len ten kusok…
Colas vyhral tender
Colas získal tendr
Colas Hungaria, a Colas subsidiary in Hungary, has just been awarded a 37-million euro contract involving the widening of a section of the Budapest bypass Highway M0.
The contract, 85% of which is funded by the European Union funding, covers the widening of a 6.6 km section of highway to six lanes and the construction of access lanes and engineering structures.
Work is slated to begin in May 2009, with hand-over scheduled for June 2011.
Dialniciar, nahodou si sa nedostal k informacii, ze ako budu tento rok postupovat obchvaty na E71 / 3 (Tornyosnemeti -Miskolc) ? Naposledy som zachytil info o obchvatoch Forro a Csobad. Lenze to boli Madari v inej situacii ako dnes a necudoval by som sa, keby to pozastavili (predsa len je to panubohu za chrbtom).
Nedostal som sa.
Mozem ta o to poprosit, aby si tu postol info, ak sa k niecomu dostanes ?
Vdaka
Pozri sa sem:
skyscrapercity.com/showpost. … count=1800
Inac na tomto fore sa mozes priamo opytat madarov ake su plany vystavby na KE.
Tam som to parkrat skusal, ale bezvysledne.
Ta mapka je ale skvela, vdaka za nu.
Uz ked aj sami madari ti envedia pomoct, tka potom je to zle Niekde na tom fore bola taka tabulka kde boli uvedele terminy zaciatku vystavby usekov, lenze traz ju nejako neviem naist.Viem ze M30 mala byt v 1/2 profile. Zrejme teraz ked je kriza tak plany sa zmenili a mozno budu nejake posunutie vystavby M30.
Co ja viem je ze sa na plno stavia M31 ktora spaja M3 s M0, to je taka 15km skratka. Takze od buduceho roku ak budes chciet ist z KE do BA cez Madarkso tak trasa bude o nieoc kratsia a rychlejsia.
Nevite nekdo, zda-li je zpoplatnený usek dalnice M7 od krizovatky s M70 na prechod Letenye - Gorican. Je to asi 1km dlouhy usek. Nikde nemuzu najit odkaz.
COLAS Hungária získal koncom apríla zákazku za 37 miliónov eur. Ide o rozšírenie 6,6 kilometra diaľničného obchvatu Budapešti na šesť jazdných pruhov, súvisiace príjazdy a inžinierske siete. Práce by mali začínať v týchto dňoch, hotové budú koncom júna 2011. Informáciu sme prevzali z vynoveného
webu www.colas.com, ktorého návštevu vám zároveň odporúčame.
inzinierske-stavby.sk/aktual … kument.pdf
Kedy bola táto časť obchvatu postavená a o koľko rokov sa rozširuje ?
Zrejem ide o ten druhy 1/2 profil medzi M1 a M6
Galéria z výstavby spojky M31 na diaľnici Košice-Bratislava http://www.nif.hu/multimedia/gallery/808. Už aby to dokončili - načo im platíme tie eurofondy???
kedy ma byt ta spojka hotova?
Jún 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/M31_motorway_(Hungary).
Inak robia aj na tých starých juhozápadných úsekoch M0-ky, takže sa toto spojenie bude zlepšovať aj ďalej (myslím, že tie ostatné sekcie majú byť rozšírené na 2x3 v r. 2011).
Niekto sa tu na fóre pýtal, ako vlastne vyzerajú tie maďarské cesty na Slovensko. Tu sú fotoreporty M15 na BA a z M30+cesta 3 na KE z maďarského skyscrapercity (hromada podobných fotoreportov je hneď na prvej strane).