Kvalita medii a ine komentare MT

Dobre, ale Dušan Šidlovský. Keď to je Dušan Šamudovský a Dušan Mráz je už prezidentom Doprastavu. Majú v tom trošku chaos. A od etrendu by človek čakal viacej … ad TomasPO: dialnice.info/viewtopic.php?p=86998#86998 .

Ved okej, moje otazky ale stale platia…

Ono to bolo asi zle podane … ja som to pochopil tak, ze Jablonov-Studenec zacali stavat, pricom jeden profil daju do uzivania do juna 2010 a druhy do konca roka 2010.

Nejak malo humbuku bolo okolo toho…

Keď je “humbuk” je zle-nedobre, keď je málo, je zle-nedobre. A potom vyhovejme Slovákovi …

Mas pravdu. Ale je to chyba ktoru spravila SITA ako autor clanku. Nie e Trend. Mali by si na to davat pozor. Okrem toho “poskodeny” moze ziadat opravu…

Myslel som humbuk tu na fore. Ziadna info neprebehla, ze zacne vystavba, tak mi to prislo cudne :slight_smile:

prebehla… nedavas pozor, Tomas! :smiling_imp:

Toto je takisto lož … :arrow_right: dialnice.info/viewtopic.php?t=11865

Nadpis je zavádzajúci a de facto je to klamstvo. :exclamation:

1. Keby sme boli mierny s privretím očka, tak max. po Košice.
  2. Keby sme boli realisti, tak skončí v Prešove.
  3. A keby sme boli maximálni pesimisti, tak skončí v jednej tunelovej rúre Braniska.

V každom prípade je to bohapustá lož. A pridať tam aspoň “PPP” alebo “po KE” je dosť jednoduché.

typické SMEti :arrow_right: dialnice.info/viewtopic.php?t=12905 ai ťažko na 14, že ? keď dnes ich je 14 :bulb: :bulb:

Dobrý postreh. Ale na SME tu môžeme hodiť akurát tak to, že si neoverili, čo pán priemer povedal. Pretože v SME Fica iba citovali, on sám doslovne povedal:

Podľa portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?CatID=97 máme ministerstiev iba 14, takže úloha je už vlastne splnená v momente jej zadania. Trocha mi to pripomína programové vyhlásenie vlády v časti venovanej výstavbe diaľníc :wink:

Otazne je, ci prave pocet ministerstiev je v tejto teme to najpodstatnejsie.

Sme v téme “Kvalita médií”. Diaľničiar presne v rámci témy poukázal na poblikovanú chybu v médiách. A ja som len podotkol, že chybu spravil priamo zdroj informácie. Ak bolo niečo off topic, tak iba tá moja posledná poznámka v príspevku, pokojne ju môžete odstrániť.

To bola len reakcia na Dialnicara a jeho poznamku k problemu strajku, nie k tejto teme.

TomasPO: aj, aj, preto 2x publikované :slight_smile:
Nevedko: ja som včera tú tlačovku na TA3 sledoval, ale som tam nepostrehol takú vetu, tak ťa požiadam, ak by si dal nejaký odkaz na to, že on povedal, že treba ísť zo 16 na 14, pretože on sa len vyjadril, že treba 2 ministerstvá zrušiť.

na tomto odkaze tiež tvrdia, že 16/14, no nie je jasné či to povedal Premier, alebo to skomolili novinári nazory.pravda.sk/fico-prisiel-us … k-nkom_p29

Ako hovorím, možno to povedal, ale rád by som hmatateľný dôkaz. :slight_smile:

Lepší asi na taký krátky čas nenájdem:

strana-smer.sk/23/1466/rober … nafty.html

1. odsek od konca. Prípadne si poriadne pozri tú tlačovku, ja na to nemám ani čas ani chuť.

Ono je to tak.

ministerstiev je 14, clenov vlady je 16.

V tlacovej sprave na smerackej stranke sa pise o clenoch vlady. Rusit sa budu ministerstva. Takze staci trochu novinarskej lajdackosti a znizujeme pocet ministerstiev zo 16 na 14.

Ale mozny je aj fakt, ze sa sam Fico na tlacovke preriekol. Nemam cas a chut to pozerat :slight_smile:

Nepovedal 16, povedal: zrušíme 2 ministerstvá. Takže je to o novinároch.