no som zvedavý ako to tam bude vyzerať v pondelok ráno, ako sa budú Bernolákovčania pripájať do tých troch úzkych pruhov, keďže sa tam musia dostať ešte pred mostom, pretože most ponad potok ešte neexistuje
nemáme nejaký nákres ako by to tam malo vyzerať po víkende?
Mňa by to tiež zaujímalo…
Okrem toho by som ale rád vedel, ak to tu dakto vie, kedy sa má dokončiť ten most. Pocitovo mi to príde, že to robia celkom dlho, ale možno je to len moja nedočkavosť. ![]()
Celkom sa už na to teším, keď bude tá časť pred (v smere od Trnavy) samotnou križovatkou odovzdaná do užívania.
Na moste cez Šursky kanál už pokladali nosníky. Najviac práce je ešte na moste cez železničnú trať. Tam sú vidieť na polke moste armovania ešte bez debnenia.
Oni sa budú pripájať do štandardne š3irokých pruhov. Dočasne budú mať na pripojenie 1 pruh a cieľovo budú mať až 2 pričom jeden z nich sa stane “priebežný” (extrakcia pruhov).
Usporiadanie pruhov na videu je dočasné.
Aj som sa čudoval, že tam nie sú 4 pruhy. Ale keďže tam pôvodne mala byť cementobetónová vozovka a nie je, tak som i toto bral podobne.
Ale potom načo to kreslia bielou? A načo celé? Či to takto ostane, dokým nezrušia obchádzkové vetvy a potom to budú znova prekreslovať?
4 pruhy budú až za križovatkou.
Bielou to kreslia, lebo tam žiadne iné pruhy nie sú. Potom budú celú MÚK prekleslovať.
Takže, ak to správne chápem, tak aj keď pustia dopravu po moste ponad potok, tak bude vedená v troch pruhoch, až dokým nesfinalizujú celú križovatku, správne?
po víkende sa asi ide otvárať výjazd z Triblaviny na Trnavu, čiary na tej uzavretej časti sú už prekreslené a na výjazde z cesty na Senec na D1 sú pripravené stĺpiky na uzavretie
Od 12:20 je už odbočka z Bernolákova na D1 otvorená.
Predpokladám, že večer vyjde video od Michala Feika.
Niečo po šiestej to už otvorili celé.
a videjko by sa nenašlo: ďakujem,
Michal Feik si zjavne užíva predĺžený víkend. ![]()
Snáď to natočí…
Na križovatke Triblavina čoskoro pribudne nová čerpacia stanica s obslužným objektom a portálovou umývacou linkou pre osobné vozidlá.
Bude hned vedla McDonald’s
Investor musí počítať, že sa mu to aj pri nástupe elektromobilizmu vyplatí.
Cerpacie stanice uz davno nie su o cerpani paliva…
A väčšina novopostavených má už aj nabíjačky.