Jozef Ráž ml. minister dopravy od 25.10.2023

presne naopak. lahke useky na 2+2 a tazsie na poloprofil aby sa usetrilo. buducnost je zaujimava tak na 20 rokov. o 20 rokov to bude drahsie ale aj hodnota penazi bude nizsia, cize aj my budeme mat vacsie rozpocty, preto hlaska nepostavena dialnica je najdrahsia je blbost. preto je druha etapa SO PO na plny profil megalomania. oproti poloprofilu usetri minutu, bude tam 2000 alebo nech aj 3000 NA. + par tisic OA. k hodnote 20k (2 rury tunela) sa to ani nepriblizi. by som povedal intenzity podobne ako na soroske.

momentalne prebieha sutaz len na jeden jediny usek Turany Hubova - modra, to je velmi malo

1 lajk

Takto nejako to nevyslo pri Horelici

1 lajk

ako to myslis ze nevyslo ?

Pozastavil som sa nad uvádzaným menom ministra Jozef Ráž ml. … akokeby existoval aj minister Jozef Ráž st.
:slight_smile:

2 lajkov

To je také slovičkárenie z tvojej strany. Ani futbalista Neymar St. neexistoval :slight_smile:

To čo sa stalo včera je na DEMISIU, ak má ten človek aspoň základnú súdnosť a svedomie

2 lajkov

to nehrozi, sme na SVK, tu za to moze, vsak dobre vieme kto. Ziadna demisia nebude, tito ludia vo vlade nemaju chrbtovu kost…

4 lajkov

Fico bol včera brutálne vytočený a nasratý. Má príležitosť zobrať rezort Kalimu a dať tam svojho človeka, pravdepodobne Chomu. Uvidíme…

4 lajkov

Tak predpoveď nevyšla, Fico Ráža podržal

1 lajk

Divadielko pre novinárov, ak by Ráž ozaj chcel podať demisiu tak ho nikto nezastaví. Ten sa už vidí jak 22.12 strihá červenú pásku pred tunelovým tubusom.

8 lajky

Niekto prebrať zodpovednosť zato musí. Avšak všetko je to len symbol, aby vláda preukázala nejakú sebareflexiu. Stav trati to v dohľadnej dobe nezmení.
Padáka dostalo predstavenstvo ZSSK. Nemuseli čakať, bolo jasné že ak nie všetci, tak mnohí končia. Takto to je s potupou. Avšak hladom neumru, dostanú fleky inde.
Tak ako bývalý šéf ZSSK teraz riadi odbor na MD SR.

Nič to nezmení na tom, že trate na Slovensku sú nebezpečné a otázka nie je či, ale kedy. To nie je poplašná správa, ale fakt. Každá reťaz je tak silná ako jej najslabšia časť a ak niečo funguje na bezchybnosti rušňovodičov bez nejakých mechanizmov ktoré môžu fatálne pochybenie zvrátiť, tak pochopitelne raz za čas sa niečo stane.

Výhovorky s peniazmi su fakt len výhovorky. Jasné, ak by sme teraz chceli všade na TEN-T koridoroch implementovat ERTMS a dať tam výhradnú prevádzku, bolo by to veľmi drahé. Lenže ak by sa investovalo postupne už niekoľko rokov dozadu, tak včerajší incident sa nemusel ani len stať. Ako som už písal, minulé obdobie Slovensko prišlo o 170 miliónov eur z fondu CEF. Toto obdobie máme opäť našliapnuté k podobnému výsledku. Implementácia ETCS je z tohto fondu financovatelna.

Ďalej este ani nezačali poriadne míňať peniaze z eurofondov na regionálnu dopravu. Tak možno bez nepochopiteľného nákupu BEMU do Rajca a ktovie kde by sa našli ďalšie peniaze.
Inak národný plán implementácie ETCS plne rešpektuje naše záväzky a všade pri Core TEN-T koridoroch sa uvádza, že rok 2030. Samozrejme je to nereálne… Toľko k pamfletom MD SR a podriadených organizácií.

7 lajky

citat zo SME:

“Najneskôr od čias „žltej karty“ pre Jána Počiatka si predsa pamätáme, že demisia sa nepodáva premiérovi, ale prezidentovi. Preto Fico nič neodmietol a Ráž nikomu nič neponúkol.

Ak by chcel premiér zbaviť člena funkcie, nepotrebuje „ponuku demisie“, ale má na to vlastnú ústavnú kompetenciu. A veľakrát sme videli, že ju vie vykonávať bez ohľadu na postoj dotknutého ministra, všakže. Sme teda svedkom opakovanej ohlupovacej operácie, ale niečo si z nej predsa len môžeme vziať.

Konkrétne, že Ráž demisiu síce podať nemieni (to by sa obrátil na prezidenta), nevyprevadí ho ani Fico (detto), ktorý však chápe, že minister by demisiu podať mal.

Čítajte viac: V rozmontovanom štáte ide o život - Komentáre SME

6 lajky

Tak ak sa všetko bude vyvíjať tak ako doteraz tak toto by mal byť Rážov nástupca po ďalších voľbách. Čo poviete? Na webe sa prezentuje ako odborník na digitalizáciu.

1 lajk

Bude to mať ťažké, investičný dlh každým rokom vyšší, rozpočet pre MD nižší, záleží ako sa podarí upratať zvyšok chlievu a potom sa uvidí či bude mať s čím pracovať.

1 lajk

Digitalizácii sa venujem viac ako 15 rokov na Slovensku i v zahraničí, v komerčnom sektore, v neziskovke aj vo verejnej službe. V roku 2016 som spoluzakladal a následne 3 roky viedol združenie Slovensko.Digital. Od roku 2020 som pracoval na Ministerstve investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. Najskôr ako poradca a od júla 2021 do februára 2022 ako štátny tajomník pre informatizáciu. Vo voľnom čase sa venujem divadlu, hudbe alebo športu.

Verím, že digitalizácia môže posunúť všetky oblasti nášho života k lepšiemu – kontakt so štátom, školstvo, zdravotníctvo, prácu či podnikanie. Mojou víziou je štát, ktorého služby sú porovnateľné s tými komerčnými a je užívateľsky prístupný vo všetkých oblastiach. Chcem štát, ktorý nielen vyžaduje (potvrdenia, papiere, údaje), ale aj proaktívne pomáha svojej klientele – občanom a občiankam. Verím, že aj vďaka digitalizácii slovenské podniky uspejú v zahraničí a Slovensko môže byť skutočne digitálnou krajinou.

Napisane cez chatGPT… Ale kde tam ma nieco o doprave, ked je odbornik aj na dopravu?

1 lajk

no zbohom to fakt radsej toho Raza.. jedneho excelovskeho ministra z telky sme tu uz mali.. Dolezalko co len vedel robit nejake prioritizacie a to je tak vsetko.. toto vyzera ze jeho dalsi brat..

včera, som ho počúval v TV, tak ďakujem pekne, popri ňom rž je super minister.

1 lajk

najlepsie by bolo ak by buduca vlada oslovila Raza opat ci by nevzal ministra nebolo by to zle uz len pre kontinuitu projektov a modernizacii ved aj teraz je tam ako nezavisly, on nie je politik ani nikdy nebol.. len to je asi velmi naivne si mysliet ze sa tak aj stane.. oni tam budu naisto pchat digital menezerov a im podobnych

1 lajk