Pepi: ale to je zaroven vizitka ze miestny admin na to totalne kadi a zrejme ma take nieco absolutne na haku nejake triedenie OT veci do spravnych sekcii, co je smutne.. nastava tu totalny chaos a pise sa do vlakien piate cez deviate..
pockaj ked sa tu zacne riesit sever proti juhu ako v kazdej teme
Niekde sú krajnice v dezolátnom stave, tak čo potom?
Nebolo by lepšie, keby “predbiehaní” radšej ani nevyšli ani na cesty?
Ohľaduplnosť a kolegialita.(?). [size=77]1912[/size]
dobre aj ja si pridam jeden OT uzivajte kto nam to tu vladne youtube.com/watch?v=mQo2-CWw4ZU
Takže, nie hypotetická, ale pravidelná skúsenosť. Prichádzam ku koncu obce (idem približne 49-51 km/h). Začnú ma nedočkavci predbiehať (že je tam plná čiara neberme do úvahy, za koncom obce je už prerušovaná). takže by som mal miesto rozbehu na 90 km/h, odstaviť auto na krajnici, aby ma nedočkavci mohli dopredbiehať?
Mal by si prestať zdržovať premávku a podobne ako všetci ostatní (čo im píliš nervy a ťa ako sám píšeš napokon aj predbiehajú alebo chcú) na konci obce začať zrýchľovať.
Nepochopil som, čo si chcel povedať. Čavo píše, že predbiehať ho začali ešte pred značkou, teda na mieste, kde išiel najvyššou dovolenou rýchlosťou
dzowo, neviem, čo si zač, ale Teba by som na cestách podľa Tvojich vyjadrení stretávať nechcel. resp. inak poviem, nemám rád na cestách práve takých vodičov. a to, že máš 1,5km nabehaných bez nehody, chvála Bohu. ale kopec takých podobných tie nehody majú, možno práve preto, že predbiehajú skupiny áut po tlupách. a často sa buchnú s tými, čo za nič nemôžu.
tiež nemám rád keď ide predo mnou niekto 70tkou, ale má právo na bezpečie väčšie, ako Ty, abo ja na to byť 2 min skôr v cieli. a preto ho obehnem, aj keď možno nadávajúc, až na mieste, kde mám istotu bezpečnej jazdy a nie že aby som ho predbehol, pôjdem trebárs 140…
aby ste sa nenudili je tu dalsi diel zo serie krizom krazom opat o R3 youtube.com/watch?v=jgxKTjULrTQ
dalsi diel krizom krazom, tentokrat tema obchvaty youtube.com/watch?v=vkxlJrJi_CE
Všetko závisí od peňazí.
Aktuálne nemajú peniaze ani na Prievidzu či Stropkov.
Možno sa podarí nejaké peniaze získať.
vyzera to zial velmi cierne, kedze nam hrozi takmer uplne zastavenie eurofondov aj plan obnovy aj celkovo, zial.. treba podakovat tym ktory tychto dlhoprstych proruskych paprdov volili vyzerieme si to az do dna.. pomohli by jedine predcasne volby ale to tato banda nikdy nedopusti..
len aby rec nestala prislo aj na depa.. youtube.com/watch?v=qDgmeW0qBj8
žiadne voľby by nepomohli, zasa min 1/2 roka zabitých, s pripravou,… a v konečnom dôsledku nemáš koho voliť, matoviča? dakujem , nie sas valačov vlády, PS čo, chce zotročiť dôchodcov, ochraňuje len mimovládky a chodí vyplakávať do bruselU. KDH čo nevie čo chce, Je to patová situácia. . poz ja som nebol voliť.
Pacho po dlhej dobe sa zhodneme…
Ja len doplnim ze PS ,vyzralo, odbornikov kt tu boli za Matovica a vidime ako to dopadlo…Vid Kiss z UHzP atd atd..
Najsmiesnejsie a najsmutnejsie zaroven ze jediny kto este nepricuchol k moci su exkotlebovci z Republiky takze boh nas ochranuj
s týmto musím bohužiaľ len súhlasiť.
tak konecne sme sa dockali aj zelenic! akurat nic noveho pod slnkom.. same keci omielanie to iste dokolecka, dokopy nic.. youtube.com/watch?v=7_0_AelDHmU
pacho ,ano len problem u tejto vlady je niekde tuto, zial youtube.com/watch?v=tuM8rXSviC8
alebo aj tuto youtube.com/watch?v=ixelDBgjcHw
alebo tuto youtube.com/watch?v=gtRSaJpb2bk myslim ze strucne ale velavravne videa
a mame tu dalsie krizom krazom tentokrat trat do komarna.. youtube.com/watch?v=p1kkfgsNXB0
grandino, nenechaj sa nachytať od podvodníka Matoviča, tak ako sa nechal nachytať Fico. Podvody s eurami je Matovičova parketa. Za Covidu nám Ursula z Bruselu preplatila resp. požičala na náklady na testovanie, na liečivá. Potom aj na kompenzovanie obyvateľstvu na zvýšené energie, Matovič potom pridal dôchodcom a na malé deti. Keď prišiel Fico buchol po štátnom vrecku lebo chcel byť lepší ako Matovič, a rozdával. Tie jeho 13.te dôchodky a ďalšie zvýšenie dávok dôchodcom a opatrovateľom. Už všetky Matovičove veci zvyšovali výdaje a Ficove až do nebies… Každý politik ak niečo sľúbi tak to chce aj dodržať, na riešenie problémov z minulosti minulých politikov nechce vidieť, systém po mne aj hoc potopa.
Veď pozri: Ráž má systém informovania cez Krížom krážom, na Doležalove informačné štvrtky na FB kašle zvysoka, nikdy na nich ani nepozrel. Podobne u D1 LL DS “Višňové bude”, má v paži, akoby o ňom nevedel, nevidel…
Kamenický s Tomášom akoby zabudli, že pomoc rodinám treba selektovať, netreba zbytočne dotovať bohaté rodiny…