V tuneli Branisko a prechody Donovaly, Soroška v BA sú inštalované automatické sčítače.
Ale tie čo majú SSC sčitavajú len počet nie skladbu.
to je OK, radsej pocet bez skladby ako scitanie vo vybranych hodinach vybranych dni.
No z akeho pohľadu sa nato pozrieš. Také údaje majú čisto len štatistickú hodnotu. Nedajú sa použiť do žiadného projektu.
- 2300 vozidiel denne ako dôsledok otvorenia J-J a F-S, zaujímavé
a to som zvedavy ako to pohne v roku 2020 otvorenie vlastne celej D1 okrem turany - hubova
dvorianky5.webnode.sk/archiv/a20 … y-02-2015/
pre zaujimavost, vysledky scitania dopravy pre obec dvorianky na ceste I/79 medzi VT a TV.
ssc.sk/sk/novinky/celostatne … u-2015.ssc
Citujem z članku:
“V súčasnosti prebiehajú záverečné kontrolné práce pre možnosť zverejnenia tabuľkových a grafických výsledkov celoštátneho sčítania dopravy na našej internetovej stránke. Predpokladaný dátum zverejnenia výstupov je október 2016.”
No som zvedavy na tu mapu. A texty hlavne. Este by sa tam malo napisat ze ak to bude ako minule 2010 tak nech si to nechaju aj mesiac navyse a nech si tam zavolaju dakeho grafika aspon s Bc.
Postupne v priebehu dneška 18.10. a nasledujúcich dní sú nahrávané výsledky CSD 2015/16 v grafickej a tabuľkovej forme: ssc.sk/sk/cinnosti/rozvoj-ce … u-2015.ssc
graficka forma velmi pekna, kazde vacsie mesto/krizovatka zvlast, super
tabulkova uz menej pochopitelna ale to asi neni pre amaterov ako ja
Mapy sú ok. No niektoré intenzity nedávajú logiku v pomeroch ako pominulé roky.
pekne, R1 okolo NR 18.500 stara R1 10.500, celkovo R1 narast, D1 brutal pokles, strecno len mierny narast, dalej I/11, ZV-KE, TN-BN, orava vsade mierny pokles, obchvat ZH iba 3.400, D1 dubna-skala-turany 10.500, I/18 vrutky-sucany 16.200
, svinia-PO iba 12.200, prijazd do BA od rovinky 27.600, pri kralovanoch stale podivne cislo
pravdepodobne pocitane aj bezne dni nie stvrtok/piatok/nedela poobede. preto tie nizsie cisla. velka pochvala za grafiku oproti 2010 ovela prehladnejsie.
V intenzitach bola použita nova metodika prepočtu na RPDI,ktroá odstránila chybu dualneho sčítavania návesov a prívesov.
Pre mňa ide o konečne o reálne čísla (až na nejaké výnimky). Škoda že stale však výsledky sčítania sú uplne zastaralé.
Príklad z ČR: scitani2010.rsd.cz/pages/informa … fault.aspx
v BB na R1 po europu 40 000 v /24.h to je naplnena kapacita 2+2
inak tak 12000 az 18 000 co su ok intenzity ![]()
NO vstupy do mesta po 10 000, most cez preihradu 74 00 je dost
inak tie intenzity na I/59 sa mi zdaju dost nizke
ale tak co uz
ale ani kysuce nemaju take vysoke ako som ocakaval ![]()
D1 Trenčiansky kraj intenzity 22-28000 R1 sa nechytá ani zďaleka ![]()
suvisla D1 je tam 15 rokov, suvisla R1 NR-ZV je 5 rokov. stara R1 TT-NR 26-34.000.
Súvislá D1 je tam 8 rokov, to sa neštítiš klamať ani tam kde sú fakty ľahko overitelne devil?
Toto badám a cítim už dlhšie, postupne za TT sa kolóny z BA-TT rozpustia, okolo NMnV je poloprázdno aj v exponovanejších častiach dňa a a potom pred TN to skokovo zhustne až za PB.
A to má súbežná cesta medzi Trenčínom a Ilavou 15 -10000, po celej dĺžke neklesá pod 4000