Vzhladom na to, ze bol v tom datume otvoreny iba 1. usek, by som z toho ziadne vacsie zavery nerobil. Ani na DS-Turany ci Pstrusa-Krivan nebudu v tomto roku vysoke intenzity, pretoze su to osamotene useky. Intenzity tam narastu az casom a po otvoreni vedlajsich usekov.
ale toto nebol osamoteny usek…
btw. 9439 skv/deň je asi 80% intenzity v roku 2010. pri naraste o cca. 1.500 aut /co bol narast 2005-2010/ je to okolo 70%. to je slusne.
úsek Jablonov-Studenec mal naposledy 12000 vozidiel, tu bude určite viac, lebo pri Jablonove sa pripájajú vozidlá od 547-čky. keby sa budúci rok robilo sčítanie, vyjde tu cca 15000 vozidiel
Je určený nejaký termín, kedy by sa mali (mohli) zverejniť výsledky sčítania za r. 2015? Bude to v prvej polovici roka 2016 alebo skôr až v tej druhej?
csd2015.cdvinfo.cz/registracia/
podľa toho potrvá sčítanie až do júla 2016
Vďaka i15, spracovanie výsledkov neviem teda ako dlho trvá, ale mohli by ich verejnosti prezentovať ešte tento rok ![]()
Čaute,
priemerná intenzita na obchvate Žiaru bola za minulý rok 3600 skv/24h, z toho 73 % osobných vozidiel. Priemerka pritom neobsahuje prvý a druhý mesiac roka, takže reálne číslo by bolo ešte nižšie ![]()
ak je to ozaj pravda, tak to su sielene nizke intenzity aj na polprofil ..
to ano, odkial su tie cisla? su aj udaje zo starej cesty cez mesto ?
Priemerná denná intenzita na úseku k. Dubná Skala - k. Martin za 08-12/2015 dosahuje 10 400 skv/24h na nasledujúcom úseku je to o 300 vozidiel viac.
to je z automatického sčítača, alebo je to čiastkový výsledok sčítania dopravy 2015? ak toho máš viac, môžeš to dať sem viewtopic.php?f=10&t=10366
Priemerná denná intenzita dopravy od začiatku roka 2016 k včerajšku je pod Dubnou Skalou 22890 skv/deň, z toho cca 25,5% nákladných.
pomerne velke rozdiely oproti scitaniam dopravy, a je to doveryhodnejsie ako scitanie dopravy piatok poobede ci nedela vecer.
uz mame nejake vysledky scitavania z roku 2015? ale viete kedy by mohli byt pristupne?
Ešte dopočítavujú a dopočítavajúú…
sčítanie prebieha do 26.7.2016 csd2015.cdvinfo.cz/registracia/
Podľa dodatku k zmluve o vykonaní sčítania majú “dielo” odovzdať do 15.9.2016. A kým to bude prístupné verejnosti to podľa mňa ešte nejakú dobu potrvá.
Kým to bude kompletne spracované a zverejnené, vrátane grafiky, bude aj koniec roka.
Mňa by zaujímala táto metodika merania. Čo mám informáciu prebieha to ako dakedy. Papieriky A4 a čiarky študákov aké auto vidia to čiarknu. Presnejšie a za tú sumu, neviem koľko je sčítacích úsekov by mohlo byť elektronické sčítanie. Senzory merajú nepretržite a po ročnom meraní by sa mohli hodnoty na jednotlivých úsekoch vyhodnocovať oveľa presnejšie. To isté grafické vyznačenie v jednotlivých mesiacoch roka, alebo priemerné piatky, štvrtky. Takéto údaje by mali pre SSC alebo NDS v investičnom rozhodovaní a projektovaní oveľa väčší význam.
V projekte R1 RK juh- D1 sa o nejakých číslach z merania 2015 hovorilo. Bol tam napr. aj meranie z októbra pre potreby projektu. I keď intenzity v októbri sa mi zdajú nie príliš relevantné.
mame vysledky scitania ?