5 rokov ubehlo ako voda a tento rok náš čaká ďalšie sčítanie:
Len na pripomenutie stav v roku 2010: historiadialnic.sk/historia-2009-2013/a2010/
Vysledky budu zverejnovat priebezne, alebo bude sa cakad na ten oktober resp. november? Ako to bolo pred piatimi rokmi?
určite nie priebežne, lebo budú musieť špekulovať nad tým, ako skryť nárast premávky na nemenovaných úsekoch začínajúcich na Don… a Sor… ![]()
inak z predbežného oznámenia je už vyhlásenie VO, bodaj by takto rýchlo šli aj tendre na výstavbu uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/280481
Vysledky budu zverejnene koncom februara alebo zaciatkom marca 2016. V januari sa zhromazduju udaje z automatickych scitacov dopravy.
Prečital som si súťažné podmienky a možem povedať že sú jednoznačne postavené pre Českú firmu Edip. Až je to trápne, zase klientelizmus.
sčítanie 2010 začalo 21.4.2010 a dnes ešte nemáme ani výsledok tendra. aby z toho nakoniec nebolo sčítanie dopravy 2016 ![]()
Ešte nemajú ani novú metodiku sčítania ![]()
neviete ci sa da z toho scitania 2010 nejak priradit cislo scitacieho useku ku kilometru cesty alebo dedine/krizovatke? Alebo sa clovek musi len pozriet do mapy aby zistil coho sa cislo tyka?
stále sa tendruje?
profesia.sk/praca/manpower-s … o/O2070784 - predpokladané spustenie projektu júl 2015
len pre koho to robia.
dnes som tušim zazrel sčítačov. vzhľadom ku oneskorenemú spusteniu projektu budú robiť aj v zime?
na vyjazde z myjavy na staru turu som videl v prvej polovici augusta ,ako mlade baby sedeli pri ceste a zapisovali,boli tam rano a aj vecer ked som sa vracal naspat,
az teraz ked som sem pozrel mi doslo ze to bolo pravdepodobne scitavanie aut ![]()
inak myslel som si ze v tomto storoci je bezne ze na to poziju aj kameru a bude to scitavat automaticky
a nie takto ze tam budu sediet cely den na 37 stupnovej horucave,tie iste dve baby tam boli minimalne 14 hodin,nezavidim
ja som ich stretol v turcianskych tepliciach, martine a aj v ziline
Ako vlasntne dopadlo to verejné obstaravanie?
vyhral to VÚD csd2015.cdvinfo.cz/
No neviem ako mohli splniť tie požiadavky vo verejnom obstaravaní, aj keď aspoň to robia Slovaci. Sice len ako v kooperácii.
Shellka niekedy začiatkom novembra žiadala o povolenie vstupu na stavenisko a chcela si robiť geologický prieskum.
20.10-1.12 bola priemerná denná intenzita dopravy na I. úseku 9439 skv/deň
No, tym by som sa velmi nechvalil… Predpokladam ale navysenie v dalsom roku, jednak vzhladom na “suvislu” dialnicu a druhak, ze si kupi dialnicne znamky viac miestnych. Ale pochybujem, ze to prekroci 12-13 000.