PS: Neviem či by to nemalo patriť do monitoringu tlače, ale som tu tak trochu nový, tak neviem či tam patrí hocičo alebo sú prísnejšie kritériá, na to kto tam môže prispievať, atď?
pozn. admin: ano patri to do monitoringu tlace. uz som to tam pridal a zmenil link
Aquila: Nuž, osobne si myslím, že sa tá cesta bude v zime len veľmi ťažko udržiavať prejazdná. Chemický posyp nie je možný, vzhľadom na to, že celá estakáda zasahuje do povodia vodárenskej nádrže Stará Bystrica (!), nechce si predstaviť, čo sa bude diať až nejaký kamión s naftou spadne z toho mosta…
Mne osobne sa ale napríklad mosty 203 a 204 nepáčia, pôsobia v tej prírode dosť monštruózne. Takisto sa mi nepáči veľmi časté použitie vystužovaných násypov - vzniká absolútna bariéra pre lesnú zver i ľudí. Vedel by som si predstaviť iné trasovanie tejto spojnice, ale o tom už sme na stavbe rozprávali mnohokrát, bohžiaľ niekto politicky potlačil tento dosť nezmyselný projekt. Musíme aspoň dúfať, že sa to podarí do konca roku spustiť.
Já bych to tak tragicky neviděl 203 a 204 mají dole široký prostup, nepůsobí jako bariéra zas až tak, dál je tam klasická estakáda, to je bariéra jen hluková a většina je po povrchu. Design mostů či spíš tubesiderů se mi celkem líbí, na druhou stranu souhlasím, že na druhou třídu je to dost nákladná stavba.
Podle mě se dají očekávat značky zákaz vjezdu vozidel vezoucích látky znečišťující vodu (či jak se to jmenuje).
Sprejazdnenie cesty medzi Oravou a Kysucami je ohrozené. Obec Nová Bystrica totiž žiada zrekonštruovať štyri kilometre prístupovej obecnej cesty. Ak to tak nebude, nepodporia kolaudačné konanie a cez obec vraj budú púšťať len svojich obyvateľov
Po pravde sa im ani moc necudujem. Tato cast cesty nebola stavana ako cesta II triedy a jej parametre urcite nebudu stacit, ked sa spusti premavka na novej ceste. Samotne polozenie noveho asf. koberca nic nevyriesi, tu treba rozsirenie + chodniky.
v tej reportazi hovoril niekto z SSC (?), ze im tam urobia chodiky a asfalt, ale miestny pan starosta tam chcu aj kanalizaciu, co je myslim uz trosku moc
pan starosta k tomu pristupuje klasicky slovensky..
namiesto toho, ze pocas rokov, co vie o tejto akcii, spracoval (zadal na spracovanie) projekt na vybudovanie kanalizacie (+ vodovodu) v dedine a zosuladil to s planom budovania cesty, zacne teraz vymyslat a vyhrazat sa blokovanim..
info, ktore som nasiel na ich stranke z "Zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Novej Bystrici konaného
a) dňa 8. novembra 2007 " novabystrica.sk/index.php?op … Itemid=116
..
13. Informáciu starostu obce k ďalšiemu smerovaniu investičných akcií budovania Obce Nová Bystrica:
.
vybudovať vodovody postupne v celej obci a následne riešiť kanalizáciu v Obci Nová Bystrica
.
Rôzne
.
Starosta obce informoval OZ o možnosti čerpania finančných prostriedkov na chodníky, mosty, zastávky a obecné cesty a ak sa budú dať vybaviť dotácie na cesty, budú sa robiť aj bez kanalizácie
.
Tak musím povedať, po zhliadnutí posl. fotiek od magnusa, tento úsek bude fakt nádherný, v krásnej scenérii bude tá cesta viesť, až sa mi nechce veriť, že pre cestu II. triedy sa toľko peňazí investovalo do toľkých premostení, estakáda je tam. Ale inak sa asi nedalo, tamojší terén je veľmi náročný, ale za to krásny.
Určite sa tadiaľ musím previezť až to otvoria, no to je asi ešte ďaleko - niektoré časti tejto budovanej cesty sú pred dokončením, inde je roboty ešte fakt dosť. Aproppo, ten termín je…?
Nejde o prepojenie Strarej Bystrice a Oravskej Lesnej, ale Novej Bystrice a Oravskej Lesnej, a ani vodna nadrz Stara Bystrica nejestvuje, poznam len vodnu nadrz Nova Bystrica,
Som obyvatel Novej Bystrice a cesta ma samozrejme tesi, len neviem ako to doriesia z rozsirenim cesty, lebo v casti Vychylovka je terajsia cesta dost uzka…