aha tak pardon, ja som nevidel, kto sa kde pomýlil … ani som na nič také nenarážal … práveže som sa sám snažil ukázať na to, že pokiaľ sedí samotná téma a kritik necituje konkrétny príspevok, sú tu 4 strany príspevkov, tak je to trošku od veci …
ved hej mal som dat citat, no ja som priamo z Novej Bystrice a cestu by mali sprejazdnit uz tuto Jesen, ale dokoncena bude az v Jeseni 2009… a podla mojich najnovsich informacii sa buse aj rozsirovat problematicky usek pristupovej cesty… uz teraz je tam premavka ako hrom, kamarat tam uz stretol Poliakov, Nemcov, dokonca tade uz presiel aj Taxik z Cadce. Kto chce nech sa ide pozriet, pekna sceneria a sak uvidite ked tam budete…
hlavne najnovšie si postavil istý starosta jednej oravskej obce hlavu a žiada veci, aké predtým nežiadal … a to sa štátnym úradníkom nepáči lebo na to nemajú peniaze (komplexná rekonštrukcia obecnej cesty)
Ale veľmi dobre by bolo, keby išlo aj o starostu z Or. Lesnej. Pri tejto stavbe bola totálne zničená cesta z Or. Lesnej na Vychylovku, na ktorú sa už každý vy… Po dedine sú vyjazdené koľaje, výmoly… Cesta je dôležitá, ale postaviť jedno a zároveň zničiť druhé je blbosť.
Ale stale nevieme ci sa to tuto jesen sprejazdni alebo nie. Nemozete sa tych svojich starostov popytat? Alebo dalsia stavba doplati na zabomysie vojny resp. nevidenie si za vlastny nos (chotar) ?
Este ma napadlo. Nevie niekto ako je to so stavebnou dokoncenostou? V roku 2006 boli hlasky ze dodavatelia chcu termin skratit o rok, lenze potom neboli peniaze, neskor uz boli… Ten minus rok je uz pasy… Ide totiz zima a co stavbari nedokoncia teraz uz od novembra do aprila neurobia.