Cavo a prave v tomto pripade by to vobec nevadilo lebo tato cesta sa predlzila, cize staci len doplnit nazov a pokracuje sa, nik tu nepisal, aby sa historia mazala
Prave preto to nerobim ja lebo su tu rozdielne nazory, snad na to dohliadnu admini, ci moderatori
Predstav si, ze niekto skutocne hlada relevantne info o ceste vo vyhladavaci alebo konkretne tu na fore, ale nenajde tu temu napriklad o ceste I/16 lebo tu je to cesta I/50
Ved moze byt napriklad tema I/16 (byvala I/50) a pod…ale ked sa to ma robit len pre mna, tak to urcite nie, ja to absolutne nepotrebujem, len som si myslel, ze citam forum, ktore ide s dobou…a mohol by som ho napr. aj odporucit ako forum s najaktualnejsimi info…
Tema premenovana, snad s tymto aquila bude suhlasit
Bolo by fajn premenovat aj ostatne temy v cestnej sieti. Napr. zaniknute cesty (I/50) uzamknut a vytvorit nove, len je potrebne ujednotit system ich vytvarania.
Premenovať/vytvoriť nové témy nie je problém. Tém s číslami ciest je mininum.
Je otázne či je vhodnejšie mať dlhé cesty rozdelené na viacero tém, napr. I/66 - Šahy-ZV, druhú BB-Telgárt a tretia Vernár-Lysá Poľana.
V blízkej dobe sa budú prečíslovať ďalšie cesty.
po skompletizovani D1 PO - PP ostava od PO smerom na PL (Jurgow) prejst uz len cez obce: Velku Lomnicu, Tatr. Kotlinu, Ždiar a Podspady…41 km, da sa to za nejakych 30 - 35 min., priem. rychl do 80 km/h
usek MUK PP vychod - hran. priechod Podspady/Jurgow - skratkou po II/540 a II/537:
v tomto je fakt skoda, ze prelozku I/77 nepotiahli az po spissku belu cim by sa odstranili dalsie bodove zavady a ustetrila by sa MUk, cize by to nebolo o moc drahsie ..
Ešte prestáť občasné terno na poľskej strane… Po Krakow občas býva riadne hustá premávka a napríklad v sobotu, keď sa konajú trhy v Nowom Targu sa človek zdrží aj 30 minút…
na hran. priechode Podspady - Jurgow doslo k malej zmene
tyka sa vozidiel nad 7,5 ton…27.10.2015 sa PL a SK strany dohodli, ze umoznia vozidlam nad 7,5 ton prevoz z/do 3 obci na SK a to Tatr. Javorina, Zdiar a Tatr. Kotlina
[album]31350[/album] [album]31349[/album]
A najlepsi je koment:
cize, cesta na PL strane je prisposobena pre vozidla nad 7,5 ton, ale jej SK (Banglades) pokracovanie nie je a preto je tam obmedzenie do 7,5 ton, cize to je to, co plati aj na vsetkych ostatnych hran. priechodoch okrem V. Komarnika
Preco vlastne nie je povoleny prejazd vozidiel nad 7,5 ton na slovenskej strane? Na slovenskej strane cesta urcite nema omnoho horsie parametre nez na polskej. Je to kvoli narodnemu parku?
tie sa teraz davaju vsade.. aj ked vacsina aut uz dnes ma vlastny snimac teploty okolia.
asi to bolo nutne ako argument pred EU, ze predsa zvysujeme bezpecnost ciest a nerobime len nejake trapne opravy .. kazdopadne vyrobca tych tabul ma asi pekne vianoce tento rok
ono tam dole je jeden text len sa treba dobre z poriadneho uhla pozriet sa mi zda ze je tam napisane pozor namraza… v kremnici dali tieto tabule strasne hlupo jedna je smerom na martin pri hornej vsi a druha hned asi 2 km vyssie smerom na ziar pri pumpe benzinol a pritom usek sa robil od starej kremnicky… vraj vcera boli nejaky papalasi oficialne otvarat cestu (I/65) no v ziadnych spravach som to nevidel
To áno, ale určite by sa uživil aj ďalší jazdný pás aspoň niekde po Lučatín/Brusno + ďalej od Lopeja preložky a obchvaty, a je na desaťročia vystarané.
Na začiatok by stačilo striedavo 1+2 pruhy po BR, zlepšiť prieťah Podbrezovej, dokončiť obchvat Brezna a pár vylepšení typu Polomka. Aj keď tá nie je zrovna najlepší príklad. Najviac je potrebné zlepšíť parametre medzi Č.Skalou a s.Besník a v okolí Gašparova.