I/66 - Šahy-ZV-BB-BR-Polomka-Telgárt-PP-KK-Lysá Poľana

Aktuálne info: na ceste I/66 od soboty do dnešného rána vyfrézovali cestári úsek cca 2 km medzi Slovenskou Ľupčou a lodenicou Mlynčok. Jednalo sa kvalitou asfaltu asi o najhorší úsek cesty na trase BB - Brezno.. dnes ráno som na parkovisku pri Mlynčoku videl ešte odstavenú frézu, tak dúfam že ešte aspoň 1 km na smer BB dnes potiahnu.

Vyborne, este by mohli opravit aj par km v okoli Brusna a samotny prejazd Breznom a bude to kvalitou opat jeden z najlepsich usekov ciest I.tr.

Ano, ale zas Certovica je cim dalej tym horsia. Na Donovaloch vsak v stupani od RK menili suvisle povrch.

tak ja v poslednej dobe chodim usek BB-PO uz len cez certovicu, a cesta je vazne kazdy mesiac horsia a horsia. Plus ten most v Jarabej to nechapem co sa tam deje uz vyse roka?
Ale na usek Podbrezova-BB sa vzdy tesim… bodaj by taky dlhy usek dobrej cesty bol aj inde (podla mna by taka cesta stacila aj na PP-PO, urcite lepsie ako toto polovicate riesenie co tam je uz X rokov, ale to uz je offtopic)

problem ale je, ze Podbr-BB laka na vyssiu rychlost, 90kou sa tam ide tazko. a potom sa clovek boji pokuty

[video_youtube]YouTube
[size=85]autor: spedobb[/size]

[video_youtube]YouTube

NEUVERITELNE… Dufam, ze novy povrch potiahnu minimalne za Tesco…

kto spravuje tuto cestu?

To neviem. Ale poslusne hlasim, ze dnes bolo zbrusene po CS Slovnaft.

Behaju tam stroje Eurovie, v piatok frezovali este aj po 20:00, dnes som fotil o cca 19:00. Eurovia asi nema kamaratov na spravnych miestach…

[album]27726[/album] [album]27727[/album] [album]27728[/album]

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=dyGKLLcSIF0[/size]

Aktualny pohlad, obavam sa, ze dalej frezovat uz ani nebudu, pretoze aj v druhom smere (na juh) od Merkury market po krizovatku pod Metrom (kde to bolo najviac rozbite) to uz zbrusene je…

[album]27822[/album] [album]27823[/album] [album]27824[/album] [album]27825[/album]

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=Q4ylrN7_MAM[/size]

Som rad, ze som sa mylil :slight_smile: Inac kde k tomu najdem zmluvu? Alebo zaznam o vyhlaseni tendra?

Zo vcera…
[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=w93eqfHczrY[/size]

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=RBoVRsxqJDs[/size]

Takmer hotovo, este na par miestach doplnit VDZ.

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=QCAOV3MgTD0[/size]

• zopar foto
    [album]30407[/album] [album]30408[/album] [album]30409[/album] [album]30410[/album] [album]30411[/album] [album]30412[/album]

Som rad, ze sa aj tu nieco robi a spevnuju krajnice, ale v tom dlhom stupani by sa zisiel aj pruh pre pomale vozidla a ked nie to, tak aspon rozsirenie pre odbocovaci pruh na II/527 (Sasa, Senohrad…), dost chaba rekonstrukcia toto :frowning:

Ciel bol minut eurofondy, nie zlepsit sucasny stav.

Šesťdesiat šestka má už druhý koniec na hraniciach s Poľskom. Mala by sa hlavička Témy aktualizovať (napríklad: I/66 - hranica s Maďarskom - ZV - BB - BR - PP - KK - hranica s Poľskom). :arrow_right: google.sk/maps/dir/66,+%C5% … 72!1m0!3e0
I tu bola už zmienka: posting.php?mode=reply&f=11&t=8614#pr173063

KN, snad sa to aspon tebe podari tu niekoho presvedcit, uz sme to pisali viaceri v roznych vlaknach, ale ja som napriklad dostal odpoved, ze nic sa menit nebude lebo oldschool…asi sa nik neriadi heslom, ze zivot je zmena a zmena je zivot

Kanky, veď vytvor nové témy a daj odkazy na ne do pôvodnej a v nových daj odkaz, že sú z pôvodnej a uvidíš, či sa to uchytí. Určite by som tému nepremenovával, lebo reflektuje stav cestnej siete v čase, keď sa v nej debatovalo. A hlavne, ako tú pôvodnú rozdelíš medzi nové rôzne témy.