ale ma, len nema dobre zadefinovane priority.
No nič, aby som len nekritizoval, tak som bol príjemne prekvapený, že sa opravuje aj krátky úsek I/75 od križovatky s I/62 po kruhový objazd v Sládkovičove. Je to logické, lebo tento úsek I/75 musí byť aj tak kvôli rekonštrukcii I/62 uzavretý, takže sa to aspoň spraví naraz. Pri slovenskej koncepčnosti som čakal, že sa tento krátky úsek bude robiť až spolu so zvyškom I/75 budúci rok.
Mna by zaujimala kvalita tej starej betonky, po ktorej vedie obchadzka. Centrum Sladkovicova ci Puste Ulany poznam, ale ta stara betonka ma predsa len vek cca 80 rokov. Je v pripade nehody a velkym kolonam v blizkosti krizovatky D1xR1 vyhodne pouzit I/62+obchadzky, alebo na to mam pocas rekonstrukcie radsej zabudnut?
No je to horšie ako I/62, takže si obrázok utvor sám
Podľa mňa sú dve možnosti:
- I/62 po Sládkovičovo - Pusté Úľany - Veľký Grob - Blatné - D1
- Križovany nad Dudváhom (alebo Sereď - Šúrovce) - Zavar - TT - D1 (alebo I/61 - D1 voderady)
V zátvorkách sú alternatívy, podľa okolností.
Tá stará betónka je taká široká, že mám pocit, že by sa tam osobáky mali protismerne vyhýbať krokom, nie to ešte nejaké zablúdené kamióny.
Tých 80 rokov je tvoj odhad alebo skutočnosť?
Povodna cesta sa budovala za prvej CSR, presny datum ti nepoviem.
V prípade, že je problém na križovatke D1xR1, ale dá sa ísť až po križovatku Voderady, tak sa to dá obísť aj cez Majcichov a Opoj. Sú tam väčšinou relatívne kvalitné cesty II. triedy, okolo Samsungu dokonca 4-pruh, akurát cesta od Opoja ku križovatke Vlčkovce juh je taká lepšia poľná (ale asfaltová).
z tohto clanku mozete vydedukovat, kolko ta panelka moze mat rokov: Panelových mohykánov z čias vojny čaká koniec
Diskutovalo sa paralelenej ceste. Ten článok je dosť tendenčný voči CB krytu. To že cesta je 20 rokov po živostnosti nie je zanedbateľné.
Ahojte!!!
Vie niekto, ako bude vyzerať križovatka I/62 na Veľké Úľany? Bude tam kruhový objazd, alebo ako to tam spravia? Lebo kamióny vychádzajúce z BEKAERTu tam vedia urobiť veľké problémy.
Ahoj. Všetky križovatky na obchvate Sládkovičova budú riešené ako kruhové objazdy. Dodávam že bohužiaľ.
To snáď nemyslia vážne, na ceste prvej triedy v okolí Sládkovičova samé kruháče?
To mi naozaj musíme ísť z extrému do extrému, teraz budeme všetky križovania riešiť kruhovými objazdami; veď MUK sa hodí obzvlášť tam kde je vo viacerych smeroch vyrovnane zaťaženie, alebo z dôvodu bezpečnosti na vhodných križovatkách.
Ale dat na cestu I.triedy niekoľko MUK za sebou to plynulosti cestnej premávky neprospeje, skôr naopak
Viem, že si myslel a chcel napísať KO. Kruhové Objazdy, zväčša urobia K.O. plynulosti. Okružné Križovatky nie sú vždy O.K.
Ďakujem, prepáč jasne myslel som KO a nie MUK
ale asi to každý pochopil
Mame niekde situáciu, mapku týchto križovatiek v galérii?
Neskutočne pomaly sa to rekonštruuje..
Cez vikend dokonca niekto umiestnil ma dopravne znacenie pri zjazde na staru betonku napis “Slimakostav”, medzicasom odstraneny.
Povodne mala byt cesta zrekonstruovana do decembra..Pracuju od aprila a nemaju este ani polovicu useku.
Presne tak. Ešte nemajú zrekonštruovanú ani polku po čerpačku Benzinol - Sládkovičovo a to chcú stihnú po Senec do decembra?! Ale to je tak, chodím denne okolo a vidím tam robiť max 10 ľudí, jeden maličký valec na 23 km, no sila. Ako v S. Korei! Keby tam nahnali 200 ľudí, tak to ináč napreduje. Ale asi im to vyhovuje predlžovať. A čo moje zničené auto na 30cm jamách na starej bočnej panelke? Zvýšená spotreba benzínu cez obchádzku Pusté uľany? A môj stratený čas?
A najviac ma zarazilo, že so šikmou križovatkou smrti Senec - Kráľova pri Senci sa nič robiť nebude?! Táto križovatka spolu s križovatkou na Veľké Úľany je najnebezpečnejšia.
Myslim, ze tam budu kruhove objazdy..Ten asfalt polozeny pred viac ako 2 mesiacmi v useku Benzinol - smer Senec zreje ako vino a ostatne casti tohto useku nic Az na ten smiesne maly kruhac pri krizovatke Puste Ulany - Sladkovicovo, tam sa to trocha pohlo.