I/50

Myslim ze nic nove na SLOVENSKU…Podobne sa tak v mediach pise aj ked je pred volbami…Ako Dialnica sa rataju kilometre aj v polprofile…otvorene v roku X napriklad 20 km ,a v roku Y DRUHY Polprofil 20 km a za volebne obdobie je to nie 20 ,ale 40 km…Takze realita je len 20 km v plnom profile.. :exclamation:

Inak som to myslel. Vdaka vytlkom v Bratislave sa spustila silnejsia celospolocenska diskusia o tomto kazdorocnom probleme.

Ta diskusia je kazdodenne vsade a hovoria si o nasich cestach aj vrabce na streche…a nielen ludia v krčme… :slight_smile:

Na vyfrezovanom useku Novaky brezina -N.Sučany vcera cestari platali na moste diery na dilatacii mosta cet Nitricu…, aspon je lepsi prejazd najma v noci .

Hm dnes som bol vo Viedni a naHornu Nitru som sa vracal po useku D1 BA- ChoCHolna , vyjazd na 1/50 smerom na TN…Tak toto je tazky oriesok ,Od krizovatky Chocholna , Velke Bierovce , Trencianska Turna a az na stupanie na Mnichovu lehotu tento usek potrebuje opravu ako sol…Niekde som cital ze minister Pociatek ma tento usek zahrnuty ako Minimalizaciu Bezp. rizik…ale az na obdobie 2015… :frowning:

Od krizovatky 2/507 Trencianske Stankovce s cestou 1/50 konecne uz zaplatali najvacsie vytlky na useku 1500 m, po krizovatku do Trencianske Turnej smerom na TN .

Dneska som isiel z LC do ZV a prekvapilo, ako sa zvysil komfort oproti minulemu roku, ked som tadial isiel posledne… Ale postupne a opacnym smerom…

ZV krizovatka s 66 (pri Neresnici), vytvaraju sa kolony ako furt a este sa zrejme pocas celej vystavby budu…

[video_youtube]YouTube

ZV - dneska frezovali tento asi 700 metrovy usek goo.gl/maps/pr9SL od OMV a Shell pumpy.

ZV - od cca stredu Buciny po krizovatku pri Lieskovci - bol novy koberec tusim uz pred zimou a konecne dneska polozili koberec na nasledujucom useku popri Slovnaft pumpe, ktory bol vyfrezovany a ponechany tak celu zimu…

Nasleduje rozbita rovinka pred Zvolenskou Slatinou, tam zatial nic nove.

Mierne zbrusene su nerovnosti (kolaje) za Pstrusou.

Novy koberec od krizovatky na PPS Detva (Detvianske strojarne) az po DT (neviem kedy ten robili, niekto by mohol doplnit info)

Novy koberec je aj za Krivanom v tom klesani (resp. stupani ako je pruh pre pomale vozidla).

Nasledujuce useky az po LC su na SK pomery vcelku dobre, kde tu par vytlkov opravenych, ale kde tu este nebezpecna jama ktora sa sice da obist, ale treba ju zaregistrovat vcas.

A popri Lucenci takisko mierne zbrusene kolaje ako za Pstrusou.

Najviac ma tesi novy koberec za ZV od Buciny a pred DT, pretoze tieto 2 useky boli na tom dlhodobo velmi zle.
Mne dneska cesta od krizovatky so 71 pri Lucenci po znacku zaciatku ZV pri Bucine trvala nejakych 43 minut, za plnej premavky a s dodrziavanim MPR.

novy koberec pri PPS robili vlani na konci roka. robia sa tieto useky

gallery/image_page.php?album_id=46&image_id=10987

cize po z. slatinu komplet, PPS-DT a za krivanom. takisto nejake 4 km pri mytnej aj LC

za Mytnou smer ZV pri vodnej nadrzi to dost hadze, ako keby sa prepadavala cesta

Inac, ma niekto tu mapu v normalnej velkosti, resp. celu ortofotomapu?

V sobotu 4.mája sa mi konečne podarilo nafotiť čo-to zo stavby MÚK Neresnica, fotky nájdete vo fotoalbume http://www.dialnice.info/gallery/album.php?album_id=133
Nahrával som hromadne a tak som popisy k jednotlivým fotografiám pridával ako komentáre.

super fotky. zda sa, ze seriozne makaju.

v sobotu bolo stavenisko sice prazdne, ale cez pracovne dni som tam videl ruch aj neskoro vecer. termin by mohli stihnut aj napriek dolezitej zmene v projektovom plane, cim sa minimalizovali dopravne dopady osadzovania zeleznicneho mosta - najma vyluky a obchadzky.

Hlásim že niekedy okolo 9.5. začali asfaltovať úsek od Píly do Podkriváňa. Dávajú cca 10 cm asfaltu na starý asfalt bez frézovania. Nerozumiem ale tomu, v rámci projektu Eliminácia bezpečnostných rizík sa mal robiť úsek Píla - Mýtna, nie? Ten je v dosť horšom stave (vrátane úseku prechádzajúceho Mýtnou) ako bol úsek Píla-Podkriváň.
Čo sa týka úseku vo Zvolene, od križovatky Neresnica po odbočku na Mládežnícku, tento je už skoro mesiac vyfrézovaný, ale nič sa tam odvtedy ako keby nedialo..

Včera som išiel úsekom I/50 Trenčín - Prievidza. Nebudem tu vypisovať o stave tejto cesty, asi to každý pozná. Zarazilo ma ale, že keď už je cesta rozpadnutá, aspoň smerové stĺpiky by tam mohli byť. V okrese Partizánske po Vestenice sú vzorne osadené. Ale odtiaľ až po Trenčín chýbajú snáď na 95 percentách cesty! Ani v nebezpečných kľukatých úsekoch nie sú, ani na zvodidlách. Toto je cesta prvej triedy medzinárodného významu? To sa na to úplne kašle? Strašne ma to serie, idem písať na SSC.

youtube.com/watch?v=ahnoQ1gbh8A
I/50 (R1- R2) Budca - LC
01:17…MUK Neresnica
08:23 - 09:36…(Krivan-Mytna)…obnoveny povrch

dik, bude aj pokracovanie za RS?

bude, az do MI…len trochu uprsane..ale budem sa snazit co najskor dat aj cestu opacnym smerom, tu som uz konecne trafil bez dazda…:slight_smile: pomedzi to este je na ceste I/15 a Donly

youtu.be/GwxPuGoDUF4
I/50 (R2) RS - RV
04:05 - 05:55…Tornalska R2

aj pri veselom ignorovani predpisov a poloprazdnej ceste je priemerka RS-Figa 71km/h..