aquila
velmi dobry postrech s tym, ze by sa dal rekonstruovat pristavny most keby sa dostaval nulty obchvat Ba vlastne D4
ja osobne by som uz zacal so zaciatkom vystavby R7 aspon po dunajsku luznu poza slovnaft dost vyrazne by to odlachcilo jestvujucu cestu v Ba popri podunajskych byskupicach kazdy den ta byvaju nenormalne zapchy.
Nova verzia tohoto forumu (program pre forum) bude podporovat rozdelenia priamo v sekciach a potom sa bude dat rozdelit priamo kazda sekcia na podsekcie a tam budu konkretne temy: napriklad Dialnice-D1, D2, D3, D4-jednotlive useky ku kazdej dialnici.
Funkcia Hladat funguje velmi dobre - a staci vynechat MT ked najde konkretne vysledky.
Podľa nového Bundesstrassengesetz, ktorý bol prifatý asi pred 2 týždňami sa rakúska diaľničná sieť rozrástla o 1 diaľnicu (A24) a 4 rýchlostné cesty (S3, S8, S34, S37). Na D4/NO pri Devínskej Novej Vsi bude naväzovať rakúska S8 Marchfeld Schnellstrasse.
Parameter je planovany na 2+2 v celej dlzke. Samotny tunel podla toho kto ho bude stavat a financovat bude postaveny za 1. hned na 2 rury s jednosmernou prevadzkou alebo najprv na 1 ruru a na obojsmernu prevadzku.
Boli uvahy vystavby okruhu okrem tunela mat pripravene pozemky, ochrane pasmo, mosty atd. na bezproblemobe roszirenie z 2+2 pruhy na 3+3 pruhy ale neviem ako to pokracuje.
Moj odhad je ze do r. 2020 tunel existovat nebude (bude max. rozostavany a aj to bude uspech) a D4 by mohla byt dokoncena. Realne.
Mal by sa raz dostat do vlady do ministerskeho kresla clovek priamo stavbar alebo inznier z dopravnej oblasti pretoze r. 2007-2013 z EU su priamo urcene hlavne na dopravnu infrastrukturu a treba hlavne skusenosti z praxe z trhu.
Potom by bolo realne ze takato osoba by dokazala rozbehnut (a mala by hlavne respekt ze by nebolo take lahke ju “oklamat”) PPP na celom vonkajsom obchvate BA bez tienoveho myta, dalej PPP na D1 a R2 s tienovym mytom a nasmerovat EU fondy na D1, R1 a D3 a zo statneho rozpoctu potom financovat to ostatne ako R4, R7 atd.
Keby SR vyhlasila tender na zhotovenie a prevadzkovanie celej D4 s pokracovanim cez Male Karpaty a napojenie na ine staty - s dobou na 30-40 rokov tak by sa realne mohlo zacat v r. 2010-12 stavat. A stavalo by sa 5-10 rokov. Preco je ticho v tejto oblasti
Ano, dialnica D4 je uz definovana len ma este 3 mozne trasy ak mam spravne info - nie je doriesene kam by sa mala smerovat v smere na Male Karpaty. Samozrejme ze este neexistuje konkretny otvoreny dialnicny usek.
D4 ma trasovanie od slovenskych hranic s Rakuskom po SC alebo niekde v tejto oblasti by mala D4 koncit. Zatial. Je planovana na 2+2 pruhy aj ked potreba by bola min. 3+3 pruhy a mala by pokracovat dalej cca. 10 km tunelom pod Male Karpaty - ale pozri si celu temu a ked neveris tak never.