D3 Žilina, Strážov - Žilina, Brodno

Aha, tak potom nie je iste, ze zabludili. Nemuseli mat ciel v Ziline.

Presne. Jeden aj druhý úsek boli postavení ako zárez na pažbe!

Domnievam sa, že išli domov na východ (ešte raz, išli sme z Bratislavy na Kysuce a predbiehal som ich v tuneli Považský Chlmec). Samozrejme, že je možné, že nezablúdili, ale išli smerom na Kysuce. V tom prípade sa naozaj kochali tunelom, pretože išli veľmi pomaly.

Netreba sa otacat az v knm, staci sa otocit na muk brodno. Tiez som siel z ba do povazskeho chlmca a radsej som siel tunelom a v brodne to otocil.

Čisto hypoteticky, nemohla byť hričovská cesta preplnená? Ak použivaju waze, tak ich kludne mohlo presmerovať na " v danom čase rýchlejšiu" trasu cez tunel, ktorú ukazuje za normálnych okolnosti iba o tri minuty dlhšiu.

Takto myslím navigovala známych navigácia v piatok pred Vianocami, a pochvaľovali si ako sa vyhli zápche. Poznám tiež ľudí, ktorí si prešli tunel len zo zvedavosti.

super most… ICOPAL
youtube.com/watch?v=ZDOIfbWiZgw

má ako jeden z prvých na Slovensku liaty asfalt… jeden z prvých :smiley: správa ako z pred 50tich rokov, keď to bolo niečo nové

Na Štedrý deň večer? To naozaj len čisto hypoteticky.

Na úseku už ukazujú maps premávku, ale nejako divne, najmä keď sa náhľad zmenší

google.fr/maps/@49.2599663, … !1e1?hl=sk

Nie je to spôsobené tým tunelom? Odkiaľ berú údaje?

urcite nie, vid ostatne tunely, alebo dokonca aj jednorurove na useku svrcinovec - skalite

Uz to funguje

Je až neuveriteľné koľko ľudí zmatkuje pri schádzaní z diaľnice do Žiliny v Strážove. Včera nás veselo vytlačil nejaký magor, lebo na poslednu chvilu sa zbadal, že asi chce ísť na východ…

Ono to je spôsobené hlavne tým, že si ľudia myslia ,že idú po D1 - teda stále na východ a nie po D3 do Poľska

Ja chodím smer MT a pravidelne využívam tento úsek s otočkou v Brodne. Je to iba o minútu dlhšia trasa, ale oveľa pohodovejšia. Hlavne v špičke sa vyhnem preplnenému Strážovu. Opačným smerom som to ešte neskúšal, ale mam pocit, že to ani nejde, pri vjazde na diaľnicu pri Brodne som videl zábrany.

Opacne to nejde, lebo z brodna sa da zist uz iba na vypadovku na zilinu, cize az za krizovatkou z dialnice.

V smere z Kysúc do Žiliny tiež

Potom tu prúdi debata o značení. V podstate úplne zbytočná, pomaly každý raz čo idem okolo sa presviedčam, že ľudia na značky jednoducho nepozerajú, alebo, čo je horšie nemajú dostatočné IQ aby im v rýchlosti pochopili…

uz druhy clovek co isiel ku mne do MT zo smeru od CA sa musel otacat v HP (obaja cudzinci) … treba to preznacit … celkovo sa Martin velmi malo uvadza na navestiach vzhladom na to, ze to je dost velke priemyselne mesto a vela ludi sem smeruje.