Ale nie je za tunelom zjazd ani vyjazd z/do ziliny. Bude sa musiet otocit na muk brodno
Podľa mňa to hrubé orámovanie na tomto mieste znamená most, nie diaľnicu Nový dizajn GMaps je dosť katastrofa, v podstate takmer nie je rozdiel medzi zobrazením diaľnice a jednotky.
Google mapy uz nie su to dobre co byvali pred dvoma, troma rokmi. Prva trieda pekne zltou a dialnice vyraznou oranzovou. Teraz to uplne dodrbali, skomolili, stare cesty su podla nich rovnako dolezite ako medzinarodne dialnice, katastrofa.
Ale upadlo vsetko okolo dialnic nejako, na co sme boli zvyknuti, novy web NDS stoji za velky prd, tuto uz nie je fotogaleria tak casto aktualizovana, ale to je uz na inu temu do ineho vlakna.
Velmi pekne zhrnuta tragedia nielen tohoto useku a casy Pociatka dennikn.sk/blog/styri-kilometre … c/?ref=box
tentokrát treba pochváliť tím INEKO
ono je to už neskoro a voliči smeru uvedeným faktom neveria.
no, v zilinskom kraji nevyhral Smerak zupana, cize uz to nieje len, ze smeracki volici, ale je pravda, ze je to neskoro
Len ten smerak mal na kysuciach vyraznu vacsinu, cadca skoro 50%…
Smeraka odstavila orava, nie kysuce… A opravnene, kedze za jeden zbytocny used D3 je poriesena cela R3..
Zase ides to iste dokola. Kysuce su dva okresy, v jednom prehral smer na plnej ciare, neziskal ani poslancov a ani zupana.
Tak včera podvečer som mal skoro problém sa zaradiť od Žiliny medzi dlhú kolónu kamiónov, ktoré išli z tunela
To sa ti asi zdalo. Tym smerom nechodia ziadne auta, toboz nie kamiony. Som tade isiel v sobotu pred polnocou, tak viem…
Všetky tie svetelné značky pred križovatkou Brodno v smere od Čadce sú už zhasnuté a tá nezmyselná 100vka na vetve do Žiliny je odstránená. Na premennej značke na začiatku úseku je nastavená 100vka.
Tunelom sa odveziem zajtra, zatiaľ som ním išiel len pešo v deň otvorených dverí.
Ferguson, nemyslím si, že by tade jazdilo nejako extrémne veľa kamiónov, to som zrejme natrafil na vláčik tipujem tak 8 kamiónov (nemal som čas ich počítať), ktorý sa vytvoril na diaľnici. Ale bolo to naozaj nepríjemné, dostať sa z prípojného pruhu medzi nich, keď jazdia s niekoľkometrovými rozostupmi. Vôbec sa nedá hovoriť o bezpečnej vzdialenosti. Keby niektorý z nich začal náhle brzdiť, neverím, že ten za ním by to zvládol. Možno len vybočením do ľavého pruhu.
Ved nikto ani necakal, ze tam budu take intenzity ako na useku brodno-knm.
miro: takto kamiony jazdia bezne, ten vlacik im znizuje dost vyrazne spotrebu kvoli odporu. a ked su obyvajne dohodnuty, tak najma poliaci takto jazdia. neviem ci uz nemaju niektore aj aktivny odstupovy radar a doslova sa vezu ako vlacik.
Viem, že tak jazdia, ale nemyslím si, že je to bezpečné.
Hlavným účelom môjho príspevku bolo prekvapenie, že ich toľko išlo cez tunel, to som nečakal po masáži zo všetkých strán o zbytočnosti tohto úseku .
to je samozrejme pravda .. ale holt kamionisti robia aj ine nie zrovna bezpecne alebo dokonca v rozpore so zakonom veci. su ale na druhej strane svinsky tlaceny zamestnavetelom. vid aj pripady ako chcu usetrit na myte za kazdu cenu.
Pohľad Eurovie na výstavbu tohto úseku: https://www.asb.sk/inzinierske-stavby/dialnice/skusenosti-s-vystavbou-d3-zilina-strazov-zilina-brodno
Video z výstavby úseku uverejnené na skyscrapercity: skyscrapercity.com/showpost. … ount=12935
Tuší niekto prečo doteraz neodstránili pred MÚK Žilina-Západ tieto dočasné značky o konci diaľnice? Ostatné dočasne značenie zmizlo s otvorením.
[album]38608[/album]
Zabudli na ne, je na tom niečo čudné?